Friday, May 19, 2017

Giveaway Busyra Takiyudin: Saya Nak Shopping Credit RM1000!!

Assalamualaikum..


Hai semua.. untuk entri kali ni aku ada good news untuk korang! aku nak bagi shopping credit bernilai RM100 kepada 10 orang pemenang! so, harini aku nak lancarkan satu giveaway simple!.. belum habis lagi GA aku yang first, dahh nak lancarkan GA baru.. tamak betul! hehe. okay, syarat-syaratnya akan aku bagitau di bawah nanti ye.. Shopping credit ni adalah tajaan dari SGshop Malaysia! tapi semua pemilihan pemenang adalah random dari aku sendiri.. korang boleh usha2 dulu website tu, then mana tau ada yang berkenan, boleh la join GA aku ni ye.. apa yang best pasal SGshop ni adalah semua barangnya murah! dengan shopping credit yang korang akan dapat nanti, boleh beli macam-macam!. okay lah malas nak explain banyak2 sebab korang mesti excited nak join kan?

Syarat-syarat: 

1. Buat satu entri (letak banner sekali)

2. Nyatakan satu barang yang korang nak beli dalam SGshop

3. Backlink kan ke entri ini

4. Tinggalkan link entri di ruangan komen

5. Share entri korang di laman sosial (facebook)


cepat2 join sebab tarikh tutup pada 28 Mei 2017.. bagi sesiapa yang belum join Giveaway aku yang lain satu tu, boleh join ye.. GIVEAWAY FREE NAME CARD BY BUSYRA TAKIYUDIN (25 Mei 2017)

*nama peserta akan di update dari masa ke semasa..

Share

Related Post

Giveaway Busyra Takiyudin: Saya Nak Shopping Credit RM1000!!
4/ 5
Oleh

Subscribe via email

Keep in touch! Subscribe with your email to get the updates to your email inbox.

67 Readers ♥

Tulis Readers ♥
avatar
May 19, 2017 at 5:36 PM

wah ! bestnya hadiah !! boleh join nnt !

Reply
avatar
May 19, 2017 at 5:53 PM

DAH JOIN
http://mama3danish.blogspot.my/2017/05/giveaway-busyra-takiyudin-saya-nak.html

Reply
avatar
May 19, 2017 at 6:37 PM

Assalammualaikum saya join ye..
http://irismyra.blogspot.my/2017/05/syarat-syarat-1.html

Reply
avatar
May 19, 2017 at 7:01 PM

Kinah join

http://ape-kinah.blogspot.my/2017/05/giveaway-busyra-takiyudin-saya-nak.html

Reply
avatar
May 19, 2017 at 7:32 PM

Bestnyaa!!! Kena usha dulu baru boleh join ni...

Reply
avatar
May 19, 2017 at 8:02 PM

wahhh menarik nieee. nanti nak join la. bookmark dulu :D

Reply
avatar
May 19, 2017 at 8:03 PM

saya join :D

http://sunflowergvawy.blogspot.my/2017/05/giveaway-busyra-takiyudin-saya-nak.html

Reply
avatar
May 19, 2017 at 8:38 PM

Mai datang join sini Busyra <3

https://missobsesi.blogspot.my/2017/05/giveaway-busyra-takiyudin-saya-nak.html

Aamiin moga ada rezeki...semoga giveaway ni mendapat sambutan!

Reply
avatar
May 19, 2017 at 9:16 PM

http://www.syuhadasalleh.my/2017/05/giveaway-busyra-takiyudin-saya-nak.html

Reply
avatar
May 20, 2017 at 2:44 AM

saya join..

http://mulan-sahbanu.blogspot.my/2017/05/giveaway-busyra-takiyudin-saya-nak.html

Reply
avatar
May 20, 2017 at 5:39 PM

TENGKUBUTANG JOIN YEA..

http://www.tengkubutang.com/2017/05/giveaway-busyra-takiyudin-saya-nak.html

Reply
avatar
May 20, 2017 at 5:40 PM

JOIN UNTUK BLOG CONTEST :

http://honeyoyeke.blogspot.my/2017/05/giveaway-busyra-takiyudin-saya-nak.html

Reply
avatar
May 20, 2017 at 6:02 PM

Shawal join.. :)

http://www.mohdnoorshawals.com/2017/05/giveaway-busyra-takiyudin-saya-nak.html

Reply
avatar
May 20, 2017 at 6:29 PM

Bismillah...

join

http://nasuha-itsmyessay.blogspot.my/2017/05/giveaway-busyra-takiyudin-saya-nak.html

Reply
avatar
May 20, 2017 at 7:39 PM

http://queensyanis.blogspot.my/2017/05/giveaway-busyra-takiyudin-saya-nak.html

Reply
avatar
May 20, 2017 at 8:59 PM

Assalammualaikum, saya join yaaa ((:

http://hadiahbintangjatuh.blogspot.my/2017/05/giveaway-busyra-takiyudin-saya-nak.html

Reply
avatar
May 20, 2017 at 10:35 PM

Hi, saya join :)

https://intansaffyna.blogspot.my/2017/05/giveaway-busyra-takiyudin-saya-nak.html

Reply
avatar
May 20, 2017 at 10:58 PM

assalamualaikum busyra,miza join :)

http://dorayakino.blogspot.my/2017/05/giveaway-busyra-takiyudin-saya-nak.html

Reply
avatar
May 21, 2017 at 7:54 AM

wahh rm100 credit. nak join. bookmark dulu

Reply
avatar
May 21, 2017 at 12:14 PM

Saya Join..

http://cintahawaa.blogspot.com/2017/05/giveaway-busyra-takiyudin-saya-nak.html

Reply
avatar
May 21, 2017 at 2:52 PM

http://inikisahtia.blogspot.my/2017/05/giveaway-busyra-takiyudin-saya-nak.html?m=1

Reply
avatar
May 21, 2017 at 5:02 PM

joined :) thanks sudi kongsi rezeki
http://makbapakkauhijau.blogspot.my/2017/05/giveaway-busyra-takiyudin-saya-nak.html

Reply
avatar
May 21, 2017 at 5:37 PM

leyla join giveaway ni :)
http://www.aswaleyla.com/2017/05/giveaway-busyra-takiyudin-saya-nak.html

Reply
avatar
May 21, 2017 at 6:01 PM

Akak join ye busyra.. :)

http://www.leaazleeya.com/2017/05/giveaway-busyra-takiyudin-saya-nak.html

Reply
avatar
May 21, 2017 at 6:48 PM

saya join

http://fatinun.blogspot.my/2017/05/giveaway-busyra-takiyudin-saya-nak.html

Reply
avatar
May 21, 2017 at 8:02 PM

Syoknyaa, kalau sempat Azwar join!!

Reply
avatar
May 21, 2017 at 8:45 PM

http://muslimahsejati96.blogspot.my/2017/05/giveaway-busyra-takiyudin-saya-nak.html

Reply
avatar
May 21, 2017 at 10:40 PM

done join :)

link entry: http://messarah.blogspot.my/2017/05/barang-best-dari-sg-shop.html
fb share: https://www.facebook.com/maisarahibrahimmaes/posts/1274862199294265

Reply
avatar
May 21, 2017 at 10:49 PM

joinn. harap ada rezeki, amin. http://airahsyahirah.blogspot.my/2017/05/giveaway-busyra-takiyudin-saya-nak.html

Reply
avatar
May 22, 2017 at 9:05 AM

Kak sha joint
http://kasihkuamani.blogspot.my/2017/05/giveaway-busyra-takiyudin-saya-nak.html

Reply
avatar
May 22, 2017 at 9:06 AM

sha join! http://shafyqahazahar.blogspot.com/2017/05/giveaway-busyra-takiyudin-saya-nak.html

Reply
avatar
May 22, 2017 at 12:03 PM

Saya join giveaway ini :

https://ladyinredplanner.blogspot.my/2017/05/giveaway-busyra-takiyudin-saya-nak.html

Reply
avatar
May 22, 2017 at 12:16 PM

Cik Renex join!

http://renex89.blogspot.my/2017/05/giveaway-busyra-takiyudin-saya-nak.html

Reply
avatar
May 22, 2017 at 4:09 PM

sy join :D
http://ciknurul23.blogspot.my/2017/05/giveaway-busyra-takiyudin-saya-nak.html

Reply
avatar
May 22, 2017 at 4:58 PM

done join GA ni

https://cikash.blogspot.com/2017/05/giveaway-busyra-takiyudin-saya-nak.html

Reply
avatar
May 22, 2017 at 5:51 PM

mya join

https://lovelysunshine93.blogspot.my/2017/05/giveaway-busyra-takiyudin-saya-nak.html

Reply
avatar
May 23, 2017 at 12:55 AM

mrs pip join ...

http://sukasukasurirumah.blogspot.my/2017/05/giveaway-busyra-takiyudin-saya-nak.html

Reply
avatar
May 23, 2017 at 11:05 AM

Macam best je..
Boleh follow blog sy..
i am newbie..

http://www.sinashaari.com/2017/04/aktiviti-yang-boleh-tingkatkan-fine.html

Reply
avatar
May 23, 2017 at 11:58 AM

Huda join
>> https://kisahceritahuda.blogspot.my/2017/05/giveaway-busyra-takiyudin-saya-nak.html

Jemput join giveaway dari Personal Shopper Pasar Payang >> https://kisahceritahuda.blogspot.my/2017/05/giveawaypersonalshopperpasarpayang.html

Reply
avatar
May 23, 2017 at 8:09 PM

done follow semua syarat. elsa join!

https://elsaalicious.blogspot.my/2017/05/giveaway-busyra-takiyudin-saya-nak.html

Reply
avatar
May 23, 2017 at 11:09 PM

Saya join

http://penselduabee.blogspot.my/2017/05/giveaway-busyra-takiyudin-saya-nak.html

Reply
avatar
May 24, 2017 at 11:28 AM

alamakkkk.. macam tak dapat join je yang nie.. huhu

Reply
avatar
May 24, 2017 at 12:31 PM

lapor diri dear

http://www.busyratakiyudin.com/2017/05/giveaway-busyra-takiyudin-saya-nak.html

Reply
avatar
May 24, 2017 at 1:52 PM

join ye :)

http://www.kasihjuju.com/2017/05/giveaway-busyra-takiyudin-saya-nak.html

Reply
avatar
May 24, 2017 at 5:16 PM

sy join :)

http://www.ceriteraibu.com/2017/05/giveaway-busyra-takiyudin-saya-nak.html

Reply
avatar
May 24, 2017 at 9:06 PM

Settle joined !

http://nonasani.blogspot.my/2017/05/giveaway-busyra-takiyudin-saya-nak.html

Reply
avatar
May 25, 2017 at 7:37 AM

joinnnn

http://www.mialiana.com/2017/05/giveaway-busyra-takiyudin-saya-nak.html

Reply
avatar
May 25, 2017 at 8:23 AM

akak join
http://www.kisahsidairy.com/2017/05/giveaway-busyra-takiyudin-saya-nak.html

Reply
avatar
May 25, 2017 at 9:16 AM

Akak pun join jugak :)
http://hilmirdadaud.blogspot.my/2017/05/giveaway-busyra-takiyudin-saya-nak.html

Reply
avatar
May 25, 2017 at 12:59 PM

As salam, saya join,
Bismillah..
http://jnjikita.blogspot.my/2017/05/giveaway-busyra-takiyudin-saya-nak.html

Reply
avatar
May 25, 2017 at 1:50 PM

1st giveaway yg MG join 2017 ni ..hihi


http://denhanda.blogspot.my/2017/05/giveaway-busyra-takiyudin-saya-nak.html

Reply
avatar
May 25, 2017 at 1:59 PM

join :)

http://www.sayidahnapisah.com/2017/05/giveaway-busyra-takiyudin-saya-nak.html

Reply
avatar
May 25, 2017 at 2:33 PM

http://nayfatimahrasyid.blogspot.my/2017/05/giveaway-busyra-takiyudin-saya-nak.html

Reply
avatar
May 25, 2017 at 7:05 PM

join sini

http://www.helloaiman.com/2017/05/giveaway-busyra-takiyudin-saya-nak.html

Reply
avatar
May 25, 2017 at 10:04 PM

akak join..

http://herneenazir.com/2017/05/25/giveaway-busyra-takiyudin-saya-nak-shopping-credit-rm1000/

Reply
avatar
May 27, 2017 at 2:30 PM

joining
https://alyamaisarahxo.blogspot.my/2017/05/giveaway-busyra-takiyudin-saya-nak.html

Reply
avatar
May 27, 2017 at 10:05 PM

join juga....
http://www.mommyfiqa.com/2017/05/giveaway-busyra-takiyudin-saya-nak.html

Reply
avatar
May 27, 2017 at 11:02 PM

Join :)

http://akukaudansesuatu.blogspot.com/2017/05/giveaway-busyra-takiyudin-saya-nak.html

Reply
avatar
May 28, 2017 at 3:41 AM

https://aunilieyana.blogspot.my/2017/05/giveaway-busyra-takiyudin-saya-nak.html

join!!!!

Reply
avatar
May 28, 2017 at 10:41 AM

saya join

http://chanchueshahida.blogspot.my/2017/05/giveaway-busyra-takiyudin-saya-nak.html

Reply
avatar
May 28, 2017 at 11:03 AM

saya join

http://meinnameisthazrina.blogspot.my/2017/05/giveaway-busyra-takiyudin-saya-nak.html

Reply
avatar
May 28, 2017 at 2:39 PM

join :)

http://ftndiana.blogspot.com/2017/05/giveaway-busyra-takiyudin-saya-nak.html

Reply
avatar
May 28, 2017 at 9:51 PM

saya join
http://darlinalife.blogspot.com/2017/05/giveaway-busyra-takiyudin-saya-nak.html

Reply
avatar
May 29, 2017 at 6:44 PM

sory busyra. dah join tapi xde link kat komen ni. lupa agaknya nak letak.

http://www.aswaleyla.com/2017/05/giveaway-busyra-takiyudin-saya-nak.html

Reply