Giveaway Busyra Takiyudin: Saya Nak Shopping Credit RM1000!! - BUSYRA TAKIYUDIN

Latest

Friday, May 19, 2017

Giveaway Busyra Takiyudin: Saya Nak Shopping Credit RM1000!!

Assalamualaikum..


Hai semua.. untuk entri kali ni aku ada good news untuk korang! aku nak bagi shopping credit bernilai RM100 kepada 10 orang pemenang! so, harini aku nak lancarkan satu giveaway simple!.. belum habis lagi GA aku yang first, dahh nak lancarkan GA baru.. tamak betul! hehe. okay, syarat-syaratnya akan aku bagitau di bawah nanti ye.. Shopping credit ni adalah tajaan dari SGshop Malaysia! tapi semua pemilihan pemenang adalah random dari aku sendiri.. korang boleh usha2 dulu website tu, then mana tau ada yang berkenan, boleh la join GA aku ni ye.. apa yang best pasal SGshop ni adalah semua barangnya murah! dengan shopping credit yang korang akan dapat nanti, boleh beli macam-macam!. okay lah malas nak explain banyak2 sebab korang mesti excited nak join kan?

Syarat-syarat: 

1. Buat satu entri (letak banner sekali)

2. Nyatakan satu barang yang korang nak beli dalam SGshop

3. Backlink kan ke entri ini

4. Tinggalkan link entri di ruangan komen

5. Share entri korang di laman sosial (facebook)


cepat2 join sebab tarikh tutup pada 28 Mei 2017.. bagi sesiapa yang belum join Giveaway aku yang lain satu tu, boleh join ye.. GIVEAWAY FREE NAME CARD BY BUSYRA TAKIYUDIN (25 Mei 2017)

*nama peserta akan di update dari masa ke semasa..

67 comments:

  1. wah ! bestnya hadiah !! boleh join nnt !

    ReplyDelete
  2. DAH JOIN
    http://mama3danish.blogspot.my/2017/05/giveaway-busyra-takiyudin-saya-nak.html

    ReplyDelete
  3. Assalammualaikum saya join ye..
    http://irismyra.blogspot.my/2017/05/syarat-syarat-1.html

    ReplyDelete
  4. Kinah join

    http://ape-kinah.blogspot.my/2017/05/giveaway-busyra-takiyudin-saya-nak.html

    ReplyDelete
  5. Bestnyaa!!! Kena usha dulu baru boleh join ni...

    ReplyDelete
  6. wahhh menarik nieee. nanti nak join la. bookmark dulu :D

    ReplyDelete
  7. saya join :D

    http://sunflowergvawy.blogspot.my/2017/05/giveaway-busyra-takiyudin-saya-nak.html

    ReplyDelete
  8. Mai datang join sini Busyra <3

    https://missobsesi.blogspot.my/2017/05/giveaway-busyra-takiyudin-saya-nak.html

    Aamiin moga ada rezeki...semoga giveaway ni mendapat sambutan!

    ReplyDelete
  9. http://www.syuhadasalleh.my/2017/05/giveaway-busyra-takiyudin-saya-nak.html

    ReplyDelete
  10. saya join..

    http://mulan-sahbanu.blogspot.my/2017/05/giveaway-busyra-takiyudin-saya-nak.html

    ReplyDelete
  11. TENGKUBUTANG JOIN YEA..

    http://www.tengkubutang.com/2017/05/giveaway-busyra-takiyudin-saya-nak.html

    ReplyDelete
  12. JOIN UNTUK BLOG CONTEST :

    http://honeyoyeke.blogspot.my/2017/05/giveaway-busyra-takiyudin-saya-nak.html

    ReplyDelete
  13. Shawal join.. :)

    http://www.mohdnoorshawals.com/2017/05/giveaway-busyra-takiyudin-saya-nak.html

    ReplyDelete
  14. Bismillah...

    join

    http://nasuha-itsmyessay.blogspot.my/2017/05/giveaway-busyra-takiyudin-saya-nak.html

    ReplyDelete
  15. http://queensyanis.blogspot.my/2017/05/giveaway-busyra-takiyudin-saya-nak.html

    ReplyDelete
  16. Assalammualaikum, saya join yaaa ((:

    http://hadiahbintangjatuh.blogspot.my/2017/05/giveaway-busyra-takiyudin-saya-nak.html

    ReplyDelete
  17. Hi, saya join :)

    https://intansaffyna.blogspot.my/2017/05/giveaway-busyra-takiyudin-saya-nak.html

    ReplyDelete
  18. assalamualaikum busyra,miza join :)

    http://dorayakino.blogspot.my/2017/05/giveaway-busyra-takiyudin-saya-nak.html

    ReplyDelete
  19. wahh rm100 credit. nak join. bookmark dulu

    ReplyDelete
  20. Saya Join..

    http://cintahawaa.blogspot.com/2017/05/giveaway-busyra-takiyudin-saya-nak.html

    ReplyDelete
  21. http://inikisahtia.blogspot.my/2017/05/giveaway-busyra-takiyudin-saya-nak.html?m=1

    ReplyDelete
  22. joined :) thanks sudi kongsi rezeki
    http://makbapakkauhijau.blogspot.my/2017/05/giveaway-busyra-takiyudin-saya-nak.html

    ReplyDelete
  23. leyla join giveaway ni :)
    http://www.aswaleyla.com/2017/05/giveaway-busyra-takiyudin-saya-nak.html

    ReplyDelete
  24. Akak join ye busyra.. :)

    http://www.leaazleeya.com/2017/05/giveaway-busyra-takiyudin-saya-nak.html

    ReplyDelete
  25. saya join

    http://fatinun.blogspot.my/2017/05/giveaway-busyra-takiyudin-saya-nak.html

    ReplyDelete
  26. Syoknyaa, kalau sempat Azwar join!!

    ReplyDelete
  27. http://muslimahsejati96.blogspot.my/2017/05/giveaway-busyra-takiyudin-saya-nak.html

    ReplyDelete
  28. done join :)

    link entry: http://messarah.blogspot.my/2017/05/barang-best-dari-sg-shop.html
    fb share: https://www.facebook.com/maisarahibrahimmaes/posts/1274862199294265

    ReplyDelete
  29. joinn. harap ada rezeki, amin. http://airahsyahirah.blogspot.my/2017/05/giveaway-busyra-takiyudin-saya-nak.html

    ReplyDelete
  30. Kak sha joint
    http://kasihkuamani.blogspot.my/2017/05/giveaway-busyra-takiyudin-saya-nak.html

    ReplyDelete
  31. sha join! http://shafyqahazahar.blogspot.com/2017/05/giveaway-busyra-takiyudin-saya-nak.html

    ReplyDelete
  32. Saya join giveaway ini :

    https://ladyinredplanner.blogspot.my/2017/05/giveaway-busyra-takiyudin-saya-nak.html

    ReplyDelete
  33. Cik Renex join!

    http://renex89.blogspot.my/2017/05/giveaway-busyra-takiyudin-saya-nak.html

    ReplyDelete
  34. sy join :D
    http://ciknurul23.blogspot.my/2017/05/giveaway-busyra-takiyudin-saya-nak.html

    ReplyDelete
  35. done join GA ni

    https://cikash.blogspot.com/2017/05/giveaway-busyra-takiyudin-saya-nak.html

    ReplyDelete
  36. mya join

    https://lovelysunshine93.blogspot.my/2017/05/giveaway-busyra-takiyudin-saya-nak.html

    ReplyDelete
  37. mrs pip join ...

    http://sukasukasurirumah.blogspot.my/2017/05/giveaway-busyra-takiyudin-saya-nak.html

    ReplyDelete
  38. Macam best je..
    Boleh follow blog sy..
    i am newbie..

    http://www.sinashaari.com/2017/04/aktiviti-yang-boleh-tingkatkan-fine.html

    ReplyDelete
  39. Huda join
    >> https://kisahceritahuda.blogspot.my/2017/05/giveaway-busyra-takiyudin-saya-nak.html

    Jemput join giveaway dari Personal Shopper Pasar Payang >> https://kisahceritahuda.blogspot.my/2017/05/giveawaypersonalshopperpasarpayang.html

    ReplyDelete
  40. done follow semua syarat. elsa join!

    https://elsaalicious.blogspot.my/2017/05/giveaway-busyra-takiyudin-saya-nak.html

    ReplyDelete
  41. Saya join

    http://penselduabee.blogspot.my/2017/05/giveaway-busyra-takiyudin-saya-nak.html

    ReplyDelete
  42. alamakkkk.. macam tak dapat join je yang nie.. huhu

    ReplyDelete
  43. lapor diri dear

    http://www.busyratakiyudin.com/2017/05/giveaway-busyra-takiyudin-saya-nak.html

    ReplyDelete
  44. join ye :)

    http://www.kasihjuju.com/2017/05/giveaway-busyra-takiyudin-saya-nak.html

    ReplyDelete
  45. sy join :)

    http://www.ceriteraibu.com/2017/05/giveaway-busyra-takiyudin-saya-nak.html

    ReplyDelete
  46. Settle joined !

    http://nonasani.blogspot.my/2017/05/giveaway-busyra-takiyudin-saya-nak.html

    ReplyDelete
  47. joinnnn

    http://www.mialiana.com/2017/05/giveaway-busyra-takiyudin-saya-nak.html

    ReplyDelete
  48. akak join
    http://www.kisahsidairy.com/2017/05/giveaway-busyra-takiyudin-saya-nak.html

    ReplyDelete
  49. Akak pun join jugak :)
    http://hilmirdadaud.blogspot.my/2017/05/giveaway-busyra-takiyudin-saya-nak.html

    ReplyDelete
  50. As salam, saya join,
    Bismillah..
    http://jnjikita.blogspot.my/2017/05/giveaway-busyra-takiyudin-saya-nak.html

    ReplyDelete
  51. 1st giveaway yg MG join 2017 ni ..hihi


    http://denhanda.blogspot.my/2017/05/giveaway-busyra-takiyudin-saya-nak.html

    ReplyDelete
  52. join :)

    http://www.sayidahnapisah.com/2017/05/giveaway-busyra-takiyudin-saya-nak.html

    ReplyDelete
  53. http://nayfatimahrasyid.blogspot.my/2017/05/giveaway-busyra-takiyudin-saya-nak.html

    ReplyDelete
  54. join sini

    http://www.helloaiman.com/2017/05/giveaway-busyra-takiyudin-saya-nak.html

    ReplyDelete
  55. akak join..

    http://herneenazir.com/2017/05/25/giveaway-busyra-takiyudin-saya-nak-shopping-credit-rm1000/

    ReplyDelete
  56. joining
    https://alyamaisarahxo.blogspot.my/2017/05/giveaway-busyra-takiyudin-saya-nak.html

    ReplyDelete
  57. join juga....
    http://www.mommyfiqa.com/2017/05/giveaway-busyra-takiyudin-saya-nak.html

    ReplyDelete
  58. Join :)

    http://akukaudansesuatu.blogspot.com/2017/05/giveaway-busyra-takiyudin-saya-nak.html

    ReplyDelete
  59. https://aunilieyana.blogspot.my/2017/05/giveaway-busyra-takiyudin-saya-nak.html

    join!!!!

    ReplyDelete
  60. saya join

    http://chanchueshahida.blogspot.my/2017/05/giveaway-busyra-takiyudin-saya-nak.html

    ReplyDelete
  61. saya join

    http://meinnameisthazrina.blogspot.my/2017/05/giveaway-busyra-takiyudin-saya-nak.html

    ReplyDelete
  62. join :)

    http://ftndiana.blogspot.com/2017/05/giveaway-busyra-takiyudin-saya-nak.html

    ReplyDelete
  63. saya join
    http://darlinalife.blogspot.com/2017/05/giveaway-busyra-takiyudin-saya-nak.html

    ReplyDelete
  64. sory busyra. dah join tapi xde link kat komen ni. lupa agaknya nak letak.

    http://www.aswaleyla.com/2017/05/giveaway-busyra-takiyudin-saya-nak.html

    ReplyDelete

Copyright © 2012 Busyra Takiyudin All Right Reserved