Monday, May 15, 2017

Kedai Emas Lelong MAYA di Kuala Terengganu beri servis dan layanan VVIP

Hai..


Sebut pasal emas ja sapa tak suka kan? kalau boleh nak jadi macam anak mami, penuh lengan dari bawah sampai ke atas! hehe.. boleh kata sapa yang pakai emas tak kisah la gelang ke, cincin ke, rantai ke, dia antara yang terkaya! haha. kenapa perlu sangat orang nak kejar-kejar pakai emas ni? ni mai sini aku nak bagitau, emas zaman sekarang makin hari makin naik, sebab tu la emas antara salah satu aset orang suka simpan.. alaa kalau harga jatuh pun tak selalu kan? selalunya emas akan naik harga.. tapi macam mana caranya nak cari kedai emas murah dan tip top? haaa, meh sini nak story dekat korang!


Siapa pernah singgah kedai emas di Kuala Terengganu? memang banyak kedai emas di sana tapi dalam entri ni aku nak kenalkan dekat korang kedai emas lelong yang murah di Kuala Terengganu! harga nya yang berpatutan, korang bolehlah pergi survey2 di sana.. mana tau ada satu yang melekat sebagai kenangan.. hehe, borak punya borak, aku lupa nak bagitau dekat mana emas murah di Kuala Terengganu. jawapannya adalahhhhh kedai emas lelong MAYA! pasti ramai yang familiar kan? terutama yang memang orang sana..


sememangnya kedai emas lelong memang banyak tapi nak cari yang murah tu susah. bila aku tengok di facebook memang ada bermacam-macam viral dan antaranya adalah kedai emas viral Facebook dan emas lelong viral di facebook! arghhh semua pasal emas.. huhu, menangis tepi bucu katil!.. nak jugak ke kedai emas murah di Kuala Terengganu!


Kedai emas murah di Terengganu memang sangat memudahkan orang-orang terengganu untuk shopping sebagai pelaburan untu simpan duit di masa akan datang.. hehe. tapi macam mana untuk negeri-negeri lain yang susah untuk ke sana? ehhh tak ada masalah! sebabnya kedai emas lelong MAYA ni memang kedai emas online yang boleh dipercayai.. jangan terkejut pulak sebabnya kedai emas MAYA ni terkenal dengan kedai emas online!


so kalau korang berminat, nanti dekat bawah sekali aku akan share alamat kedai emas lelong maya dekat korang ye! dan jangan lupa untuk selalu survey emas murah di Terengganu.. bulan depan dapat gaji grab satu! hehe.. yang penting kedai emas lelong maya beri servis VVIP uolss! 


Detail emas lelong murah di Terengganu:




Alamat: 

No.105A, Jalan Hiliran, Chabang Tiga - LOKASI BERHADAPAN PEJABAT POS CHABANG TIGA, Kuala Terengganu 21000


No Telefon: 012-910 9215

Website rasmi:



Waktu operasi kedai: 10am-6pm


Share

Related Post

Kedai Emas Lelong MAYA di Kuala Terengganu beri servis dan layanan VVIP
4/ 5
Oleh

Subscribe via email

Keep in touch! Subscribe with your email to get the updates to your email inbox.

21 Readers ♥

Tulis Readers ♥
avatar
May 15, 2017 at 11:39 PM

Favourite kedai emas Husniey, murah harganya dan design cantik2. Paling top di Kuala Terengganu 😍

My older post review membeli di kedai emas yang sama :

http://kebaikankeindahan.blogspot.my/2016/12/kedai-emas-murah-di-terengganu.html?m=1

Reply
avatar
May 16, 2017 at 1:28 PM

Dengar cerita emas pantai timur ni murah sikit mungkin boleh singgah nanti

Reply
avatar
May 16, 2017 at 3:30 PM

Fuhh..silau mata den! HAHAH! jauh pula nak ke Terengganu untuk beli emas. Tapi sangat bagus share info macam ni. Sebab memang akan ada orang yg tertanya-tanya pasal kedai emas yang bagus kat area Terengganu tuh.

Reply
avatar
May 17, 2017 at 7:43 AM

Lip lap lip lap lah raya nanti. Terengganu dan Kelantan memang femes dengan emas dia kan Busyra.

Reply
avatar
May 17, 2017 at 10:19 AM

saya orang terengganu ! kenal kedai ni.. saya try masuk contest dia baru2 ni..dia nak bagi cincin emas.tapi rezeki orang lain kan dapat.

Reply
avatar
May 17, 2017 at 11:08 AM

jauh pulak nak ke sana.. huhu

Reply
avatar
May 17, 2017 at 4:16 PM

waa.. best nye !!! kakak pun dah lama tak shopping barang kemas.. em.. gatal tangan nak beli dah ni.. hee~

Reply
avatar
May 17, 2017 at 6:46 PM

perghhh.. kalau gini pnya emas mmg serbu ni..

Reply
avatar
May 19, 2017 at 8:24 AM

online pun ada ye, tapi nak kena tengok depan mata jugak baru puas hati :)

Reply
avatar
May 19, 2017 at 7:32 PM

Kalau kat kedah kan best. bolehlah cari sekali untuk kahwin nanti... Hahahaha tak minat pun barang kemas ni dulu, tapi makin dewasa ni rasa TERsuka pula tengok2 sekarang.

Reply
avatar
May 21, 2017 at 8:03 PM

Fuyoo, liplapliplap masnyaaa, dengar cerita dekat sana memang murah. ye ke?

Reply
avatar
May 22, 2017 at 8:25 AM

Haisss bila tgk emas rasa nak beli.. tapi bila tgk poket terus tak jadi.. ekekee

Reply
avatar
May 22, 2017 at 11:19 AM

Jauh lak kat tganu nya . confirm murah tu sbb tgok la org yg dtg beli. ramaii gilerr..

Reply
avatar
May 25, 2017 at 2:50 PM

ni pon tengah fikir nak tambah collection

Reply
avatar
May 25, 2017 at 2:50 PM

sebut Terengganu jew teringat kain sutera ..

Reply
avatar
May 25, 2017 at 2:51 PM

lama dah tak pi melawat Terengganu

Reply
avatar
May 25, 2017 at 2:51 PM

nak kena terjah Terengganu balik nieee

Reply
avatar
July 4, 2017 at 3:22 PM

Emas ni bagus kan...tapi tu la kita tak minat...haha...harap harap pas ni minat la...ekekek

Reply