Pemenang Giveaway Saya nak Shopping Credit RM1000 by Busyra Takiyudin - BUSYRA TAKIYUDIN

Latest

Wednesday, May 31, 2017

Pemenang Giveaway Saya nak Shopping Credit RM1000 by Busyra Takiyudin

Assalamualaikum semua..



Alhamdulillah dah masuk hari ke lima kita puasa kan.. cepat jugak kan.. dah nak dekat seminggu dah.. macam mana puasa tahun ni? bersemangat nak bangun shaur ke tak? hehe.. okay lah, macam korang dah baca tajuk tu, dah sah sah la aku nak umumkan pemenang Giveaway Saya Nak Shopping Credit RM1000 by Busyra Takiyudin.. GA yang aku adakan ni hanya sekejap saja, tak sampai sebulan pun.. ye la kan, aku nak korang boleh shopping di SGShop before raya! macam biasa aku dah usha2 semua link peserta yang join GA ni, okay lah.. jom kita tengok senarai peserta yang join!

Senarai Peserta:

1. http://mama3danish.blogspot.my/2017/05/giveaway-busyra-takiyudin-saya-nak.html

2. http://irismyra.blogspot.my/2017/05/syarat-syarat-1.html




































































ramai kan? seronok ja aku anjurkan GA kalau ramai yang join macam ni.. terima kasih pada semua yang sudi join.. semuanya ada 56 peserta! ada satu peserta aku silap masukkan link.. haa.. tunggu apa lagi, cepat blogwalking! hehe. boleh tambahkan trafik blog korang.. maaf la ye, aku sekali kan senarai peserta dengan senarai pemenang dalam satu entri.. sebab aku memang tak sempat sekarang ni.. so ada masa yang terluang ni la, aku nak umumkan pemenang.. seperti yang dijanjikan, 10 pemenang akan dapat voucher shopping credit RM100.. so korang boleh la shopping barang yang korang idamkan dalam website SGShop tu ye.. barang dalam tu sememangnya murah!

Pemenang di pilih berdasarkan random.org.. tiada unsur pilih kasih atau sayang.. hehe.. so... inilah dia pemenang yang bertuah tuuuu.. cepat tengok link blog korang tersenarai ke idok..


Senarai Pemenang:

21. http://fatinun.blogspot.my/2017/05/giveaway-busyra-takiyudin-saya-nak.html

14. https://intansaffyna.blogspot.my/2017/05/giveaway-busyra-takiyudin-saya-nak.html

31. https://lovelysunshine93.blogspot.my/2017/05/giveaway-busyra-takiyudin-saya-nak.html

57. http://darlinalife.blogspot.com/2017/05/giveaway-busyra-takiyudin-saya-nak.html

44. http://jnjikita.blogspot.my/2017/05/giveaway-busyra-takiyudin-saya-nak.html

8. http://www.tengkubutang.com/2017/05/giveaway-busyra-takiyudin-saya-nak.html

13. http://hadiahbintangjatuh.blogspot.my/2017/05/giveaway-busyra-takiyudin-saya-nak.html

45.  http://denhanda.blogspot.my/2017/05/giveaway-busyra-takiyudin-saya-nak.html

22. http://muslimahsejati96.blogspot.my/2017/05/giveaway-busyra-takiyudin-saya-nak.html

49.http://herneenazir.com/2017/05/25/giveaway-busyra-takiyudin-saya-nak-shopping-credit-rm1000/




Alhamdulillah selesai sudah memilihan pemenang.. tahniah pada 10 orang pemenang yang akan dapat voucher shopping RM100.. okay step seterusnya, kepada pemenang2, korang perlu sign up di website SGShop terlebih dulu, then, bagi pada aku username SGShop korang.. dalam masa seminggu Pihak SGShop akan memasukkan jumlah wang RM100 ke dalam akaun SGShop korang.. so lepas tu, sila senyum panjang lebar sebab dah boleh shoppingggg! hantar username korang di page facebook aku ye.. hanya di page facebook. >https://web.facebook.com/blogbusyra/ if kalau tak paham apa2 pasal ni pun boleh tanya di page facebook.. aku akan sentiasa ada untuk mu.. haha.

*Last hantar username esok ye (6 p.m)
**kalau ada link korang tak ada ke dalam ni, or no pemenang aku salah letak link ke, sila bagitau aku ye.. mana la tau aku terlepas pandang..

37 comments:

  1. Alhamdulillah, thank you Busyra and SGshop! =)

    ReplyDelete
  2. tahniah pada semua pemenang :)

    ReplyDelete
  3. Tahniah pd semua pemenang.. x de rezeki lagi utk menang giveaway SGShop.. 😊

    ReplyDelete
  4. Tahniah untuk semua pemenang.. akak pon buat GA jugak hiii

    ReplyDelete
  5. Alhamdulillah.. dapat rm100 credit.. thanks busyra :)

    ReplyDelete
  6. Alhamdulillah..

    Terima kasih Busyra.
    Tahniah kepada semua pemenang.

    ReplyDelete
  7. alhamdulillah..rezeki jadi pemenang...terima kasih busyra
    JanjiKita

    ReplyDelete
  8. Tahniah pada semua yang menang... Ohsem.. bolehlah korang shopping..

    ReplyDelete
  9. ermm takda rezeki lagi untuk SGshop. tahniah kepada pemenang

    ReplyDelete
  10. thanks busyra.. senyum sampai telinga hehehe

    ReplyDelete
  11. Alhamdulillah ... Thanks busyra

    ReplyDelete
  12. tahniah kpd yg berjaya! takde rezeki syu kat sni..

    ReplyDelete
  13. wah tahniah busyra kerana berjaya anjurkan ga dan mendapat sambutan hangat! all the best and happy blogging!
    ^_^

    ReplyDelete
  14. wah tahniah busyra kerana berjaya anjurkan ga dan mendapat sambutan hangat! all the best and happy blogging!
    ^_^

    ReplyDelete
  15. alhadmulillah rezeki anak ni..bolehlah shopping!! hehe :)

    ReplyDelete
  16. waah dah umum. tahniah kepada pemenang. tak ada rezeki. mungkin next time

    ReplyDelete
  17. tahniah kepada pemenang.. sikit lagi nak menang

    ReplyDelete
  18. dah respon/msg tapi belum respon ..cmne ye

    ReplyDelete
    Replies
    1. maaf ye. sy akan respon nanti. ada stengah pemenang sy dh respon.

      Delete
  19. Alhamdulillah syukur kpd pemenang... Tahniah.. sy nie mmg lau pemilihan guna random.org x penah menang hahahaha xD

    ReplyDelete
  20. Tahniah kepada semua pemenang, syoknyaaa boleh shopping raya.

    ReplyDelete
  21. Tahniah kepada semua pemenang! Yeahh boleh shopping raya =D

    ReplyDelete
  22. alahai.. baru tengok .. rupanya tersenarai antara pemenang,, boleh lagi tak claim ye?

    ReplyDelete
  23. tahniah semua pemenang. bisa shopping raya

    ReplyDelete

Copyright © 2012 Busyra Takiyudin All Right Reserved