Senarai Peserta Giveaway Free Name Card by Busyra Takiyudin

Hai semua..


hari ni baru sempat nak update senarai nama peserta yang join GA aku ni.. lambat aku update sedangkan GA dah start 1 hb hari tu lagi.. senarai nama peserta ni akan di update dari semasa ke semasa ye. supaya senang korang nak usha nama korang ada ke tidak dalam list.. nanti setiap pemenang akan dapat namecard aku jugak! so if korang rindu bolehlah usha name card aku ye.. *itu motif sebenar! hahaha.. kenapa aku nak bagi namecard aku? sebabnya aku nak habiskan name card lama ni.. then nak buat yang baru pulak! btw saja nak tunjuk name card holder baruuuu! hehe.. cantik tak? merah ang ang gitueww.. 

namecard, Featured, freenamecard, giveaway, blogger, namecardholder,

Senarai Peserta: 

1. http://thezafirahnazri.blogspot.my/2017/05/giveaway-free-name-card-by.html

2. https://lovelysunshine93.blogspot.my/2017/05/giveaway-free-namecard-by-busyra.html

3. https://robiahtul.blogspot.my/2017/05/giveaway-free-name-card-by.html















































50. http://penselduabee.blogspot.my/2017/05/giveaway-free-name-card-by.html


51http://www.sholee.net/2017/05/namecard-giveaway.html

52. http://jom-santai-aje.blogspot.my/2017/05/giveaway-free-name-card-by.html

53. https://eirna-nurasikin.blogspot.my/2017/05/giveaway-free-name-card-by.html

54. http://mrsablogstori.blogspot.my/2017/05/giveaway-free-name-card-by.html

55. http://sunflowergvawy.blogspot.my/2017/05/giveaway-free-name-card-by.html


56. https://fififizahresepi.blogspot.my/2017/05/giveaway-free-name-card-by.html

57. http://www.syuhadasalleh.my/2017/05/giveaway-free-name-card-by.html

58. http://queensyanis.blogspot.my/2017/05/giveaway-free-name-card-by.html

59. http://www.sayidahnapisah.com/2017/05/giveaway-free-name-card-by.html

60. http://www.zuraini.com/2017/05/giveaway-free-namecard-by-busyra.html















Semuanya 74 peserta yang telah join.. GA TELAH TAMAT! (semua blogger boleh jadikan entri ni sebagai korang blogwalking ye)


**agak sedikit kecewa sebab ada peserta yang tak ikut syarat Giveaway.. huhu. aku harap korang tengok balik ye entri yang korang buat.. terutama syarat yang ke 4.. syarat yang diberikan tidak terlalu berat rasanya.. tapi tak pela. aku still letak link blog korang.. dan maaf ye aku akan dahulukan peserta yang mengikut semua syarat.. terima kasih pada peserta yang mengikut syarat.. ada yang lucu pun ada komen dari korang tu. hehe..**



25 comments:

  1. Ayukkk taktauuu akak busya kita dah warning. Siapa lah yang ketegaq sangat tu hehehe

    ReplyDelete
  2. No 45 datang report tuan!! hahaha

    ReplyDelete
  3. Alaaa, tak sempat nak join. Tak apa, mungkin boleh join next time ;)

    ReplyDelete
  4. yezzaaa number 8 datang lapor diri, hahaha berdebaq pulak.

    ReplyDelete
  5. tq akak..saya first time join giveaway ni..biasa saya join yg top komentar di blog

    ReplyDelete
  6. buat la lagi..next time nak join... lama menyepi ni baru buat comeback selow-selow..insyaallah next time tak terlepas dahh

    ReplyDelete
  7. eh eh ni belum 25 mei kan..mean sempat la.. kenapa ku igt ni dah bulan jun..omaigad Husnaaa~~~~~

    ReplyDelete
  8. Ya Allah, harap2 menang kali ni...selalu gi event orang dok mintak name card..malu je bila kata xde namecard

    dah follow..followback pls

    http://tarotthefool.blogspot.my/2017/04/supplement-terbaik-untuk-lelaki-abad.html

    ReplyDelete
  9. ala... nk jugakk.. nk name card semua nnt na..

    ReplyDelete
  10. Kak Sha no 10.. yeah.. singgah sini..

    ReplyDelete
  11. Assalamualaikum
    Yea! No 72! Moh nk BW skali 😘

    ReplyDelete
  12. Oh! dah tersenarai xoxo! No 54

    ReplyDelete
  13. Hi, i'm here 39.. good luck semua :)

    ReplyDelete
  14. assalamualaikum busyra...boleh jenjlan juga ni...
    ** Mama Maszull

    ReplyDelete

Penafian

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang ada di laman ini adalah dari tuan blog sendiri. Ia tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemilik asalnya. Sebarang print screen terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan blog sendiri. Pendapat tuan blog tidak semestinya kekal. Terima Kasih..

-Busyra Takiyudin-