Saturday, May 13, 2017

Senarai Peserta Giveaway Free Name Card by Busyra Takiyudin

Hai semua..


hari ni baru sempat nak update senarai nama peserta yang join GA aku ni.. lambat aku update sedangkan GA dah start 1 hb hari tu lagi.. senarai nama peserta ni akan di update dari semasa ke semasa ye. supaya senang korang nak usha nama korang ada ke tidak dalam list.. nanti setiap pemenang akan dapat namecard aku jugak! so if korang rindu bolehlah usha name card aku ye.. *itu motif sebenar! hahaha.. kenapa aku nak bagi namecard aku? sebabnya aku nak habiskan name card lama ni.. then nak buat yang baru pulak! btw saja nak tunjuk name card holder baruuuu! hehe.. cantik tak? merah ang ang gitueww.. 

namecard, Featured, freenamecard, giveaway, blogger, namecardholder,

Senarai Peserta: 

1. http://thezafirahnazri.blogspot.my/2017/05/giveaway-free-name-card-by.html

2. https://lovelysunshine93.blogspot.my/2017/05/giveaway-free-namecard-by-busyra.html

3. https://robiahtul.blogspot.my/2017/05/giveaway-free-name-card-by.html















































50. http://penselduabee.blogspot.my/2017/05/giveaway-free-name-card-by.html


51http://www.sholee.net/2017/05/namecard-giveaway.html

52. http://jom-santai-aje.blogspot.my/2017/05/giveaway-free-name-card-by.html

53. https://eirna-nurasikin.blogspot.my/2017/05/giveaway-free-name-card-by.html

54. http://mrsablogstori.blogspot.my/2017/05/giveaway-free-name-card-by.html

55. http://sunflowergvawy.blogspot.my/2017/05/giveaway-free-name-card-by.html


56. https://fififizahresepi.blogspot.my/2017/05/giveaway-free-name-card-by.html

57. http://www.syuhadasalleh.my/2017/05/giveaway-free-name-card-by.html

58. http://queensyanis.blogspot.my/2017/05/giveaway-free-name-card-by.html

59. http://www.sayidahnapisah.com/2017/05/giveaway-free-name-card-by.html

60. http://www.zuraini.com/2017/05/giveaway-free-namecard-by-busyra.html















Semuanya 74 peserta yang telah join.. GA TELAH TAMAT! (semua blogger boleh jadikan entri ni sebagai korang blogwalking ye)


**agak sedikit kecewa sebab ada peserta yang tak ikut syarat Giveaway.. huhu. aku harap korang tengok balik ye entri yang korang buat.. terutama syarat yang ke 4.. syarat yang diberikan tidak terlalu berat rasanya.. tapi tak pela. aku still letak link blog korang.. dan maaf ye aku akan dahulukan peserta yang mengikut semua syarat.. terima kasih pada peserta yang mengikut syarat.. ada yang lucu pun ada komen dari korang tu. hehe..**



Share

Related Post

Senarai Peserta Giveaway Free Name Card by Busyra Takiyudin
4/ 5
Oleh

Subscribe via email

Keep in touch! Subscribe with your email to get the updates to your email inbox.

25 Readers ♥

Tulis Readers ♥
avatar
May 13, 2017 at 5:50 PM

Ayukkk taktauuu akak busya kita dah warning. Siapa lah yang ketegaq sangat tu hehehe

Reply
avatar
May 13, 2017 at 6:40 PM

hahaha. nak kena tibai sorang2 ni..

Reply
avatar
May 13, 2017 at 9:17 PM

No 45 datang report tuan!! hahaha

Reply
avatar
May 13, 2017 at 10:17 PM

Alaaa, tak sempat nak join. Tak apa, mungkin boleh join next time ;)

Reply
avatar
May 14, 2017 at 7:34 AM

yezzaaa number 8 datang lapor diri, hahaha berdebaq pulak.

Reply
avatar
May 14, 2017 at 1:00 PM

tq akak..saya first time join giveaway ni..biasa saya join yg top komentar di blog

Reply
avatar
May 14, 2017 at 5:31 PM

buat la lagi..next time nak join... lama menyepi ni baru buat comeback selow-selow..insyaallah next time tak terlepas dahh

Reply
avatar
May 14, 2017 at 5:33 PM

eh eh ni belum 25 mei kan..mean sempat la.. kenapa ku igt ni dah bulan jun..omaigad Husnaaa~~~~~

Reply
avatar
May 15, 2017 at 7:49 PM

Ya Allah, harap2 menang kali ni...selalu gi event orang dok mintak name card..malu je bila kata xde namecard

dah follow..followback pls

http://tarotthefool.blogspot.my/2017/04/supplement-terbaik-untuk-lelaki-abad.html

Reply
avatar
May 17, 2017 at 6:45 PM

ala... nk jugakk.. nk name card semua nnt na..

Reply
avatar
May 20, 2017 at 2:49 AM

#44 all the best semua

Reply
avatar
May 22, 2017 at 9:10 AM

Kak Sha no 10.. yeah.. singgah sini..

Reply
avatar
May 25, 2017 at 10:53 AM

Assalamualaikum
Yea! No 72! Moh nk BW skali 😘

Reply
avatar
May 25, 2017 at 11:40 AM

Oh! dah tersenarai xoxo! No 54

Reply
avatar
May 25, 2017 at 2:47 PM

Hi, i'm here 39.. good luck semua :)

Reply
avatar
May 27, 2017 at 2:15 PM

assalamualaikum busyra...boleh jenjlan juga ni...
** Mama Maszull

Reply