Tahniah pada Pemenang Giveaway Free Name Card by Busyra Takiyudin! - BUSYRA TAKIYUDIN

Latest

Saturday, May 27, 2017

Tahniah pada Pemenang Giveaway Free Name Card by Busyra Takiyudin!

Hai semua..


Bismillah.. seperti yang dijanjikan, pagi ni aku akan umumkan 2 pemenang GA Free Name Card dan Top komentar yang setia mengomen di blog aku dari awal bulan 1 hingga akhir bulan ni.. aku ada hadiah misteri pada si dia.. Apa yang aku pernah bagi tau pada entri yang lepas, ada peserta yang tidak mengikut syarat yang ditetapkan.. jadi kalau nama korang terpilih by random pun, tidak akan dipilih oleh aku.. sebab aku pernah bagi tau yang kalau tak ikut syarat, nama tidak akan dipilih.. aku bukan marah ye.. hehe. tapi aku nak adil pada semua.. blogger lain boleh ikut syarat tapi kenapa tidak kita kan? Alhamdulillah pemilihan random.org memilih orang yang betul.. bila aku buka baca blog dorang, aku dapat rasa dorang tulis dari hati dan panjang berjelaa.. hehe. 

sebanyak 74 orang yang join GA aku ni, majoritinya mengikut syarat.. dan aku sangatlah suka bila baca entri korang.. terima kasih sangat.. tak tersebut satu satu nama blog korang.. ada yang aku tergelak pun ada time baca tu, hehe.. tapi aku tak dapat lah nak pilih kesemua untuk bagi hadiah.. hanya 2 pemenang saja yang dipilih buat masa sekarang.. InshaAllah aku akan adakan lagi next time ye! syukur sebab korang, GA aku meriah! okay lah, jom kita tengok siapa pemenang yang bertuah tu! boleh check di sini > http://www.busyratakiyudin.com/2017/05/senarai-peserta-giveaway-free-name-card.html


Tahniah pada blogger Lea Azleeya dan Irda Garmin! lepas baca entri ni, terus fikir ye design namecard macam mana yang diidamkan.. hehe.. fikir nak tema macam mana.. InshaAllah, aku akan buat dengan apa yang di minta.. buat draft sikit then hantar dekat email busyra ye.. busyra_23@yahoo.com ..seterusnya, pemenang top pengomen setia yang aku sayang gila sebab dia tak pernah jemu komen di blog aku! taraaaaa


Tahniah maizan! nanti bagi detail alamat mai dekat email busyra ye.. ada hadiah misteri untuk mai.. kepada 9 top komentar yang lain.. terima kasih banyak-banyak! sudi singgah dan tinggalkan komen.. dan pada yang tidak tersenarai sebagai top komentar, korang pun aku sayang jugak! hehe.. sebab sudi komen di blog aku, cuma belum masuk carta.. nanti selalu-selalu komen ye. sebab aku akan bagi hadiah misteri bila-bila masa saja pada top komentar!..

**Kepada kak lea dan kak irda, boleh hantar detail dari 27-31 Mei dan busyra akan buat design pada hari jumaat (2 Jun).. 3-4 Jun busyra akan tunjuk design dulu pada akak untuk komen-komen dan busyra betulkan semula.. then pada Isnin (5 Jun), barang akan di pos.. okay, untuk mai, boleh bagi detail alamat sepanjang minggu ni ye.. dan barang mai akan di pos sama tarikh dengan kak lea dan kak irda.. jika ada sebarang pertanyaan, boleh email busyra.. 

51 comments:

  1. wahhh..tahniah kepada pemenang..

    ReplyDelete
  2. Tahniah kepada pemenang. Raya ni boleh la sharing card dengan tetamu "hey this is my card" hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. amboi ira. hehehe.. ha boleh la ckp mcm tu..

      Delete
  3. wahhhh.. tahniah pada pemenang...

    ReplyDelete
  4. sedihnya tak menang...harap buat giveaway lagi

    http://tarotthefool.blogspot.com/2017/05/skincare-and-cosmetics-heaven.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. jangan sedih2. InshaAllah, ada rezeki sy buat lg ye..

      Delete
  5. Tahniah diucapkan kepada semua pemenang... Tahniah juga diucapkan kepada penganjur dan penaja... Semoga dimurahkan rezeki...

    ReplyDelete
  6. Tahniah kepada pemenang..
    Rezeki Lea, Irda dan Mai. πŸ‘πŸ‘πŸ‘

    Terima kasih Busyra sudi adakan giveaway ini secara tak langsung akak dapat kenal blogger friends baharu.. 😍

    ReplyDelete
  7. Tahniah kepada semua pemenang

    ReplyDelete
  8. Tahniah Kak Lea dan semua pemenang.. 😊😊

    ReplyDelete
  9. TAHNIAH SEMUA =D dan salam ramadhan =D

    ReplyDelete
  10. Tahniah semua ...cheers
    Salam Ramadhan ...

    ReplyDelete
  11. Tahniah pd pemenang. Takde rezki menang. Sobss

    Eh CR ada trselit top commentor tu.heee

    ReplyDelete
  12. Tahniah Kak Lea & Irda.. Wahhh alhamdulillah tak sangka ada rezeki lg kali ni. Thank you a lot Busyra 😍😍😍.

    Semoga selalu dimurahkan rezeki.

    ReplyDelete
  13. assalamualaikum busyra...tahniah2 pd pemenang yg berjaya...
    ** Mama Maszull

    ReplyDelete
  14. wahhh tahniah pada para pemenang ! :D

    ReplyDelete
  15. tahniah semua pemenang! hikhik semua blogger kegemaran elsa yang dapat hadiah wow!

    selamat berpuasa awak :* http://elsaalicious.blogspot.my/2017/05/food-review-twins-kitchen-cafe-rawang.html

    ReplyDelete
  16. Tahniah buat semua pemenang.. Yeah!! Masih dalam carta top comment.. hehehe..

    ReplyDelete
  17. Tahniah buat Lea Azlea dan Irda Gamin.

    Tahniah juga buat top commenters.

    ReplyDelete
  18. Tahniahh kepada pemenang sis Lea dan top komentar Mai ❤

    ReplyDelete
  19. wahhh...bestnyaaaa...terima kasoh busyra..tq tq..nanti i pm di fb ya...alhamdulilah syukur

    ReplyDelete
  20. Tahniah kepada yang menang. Xde can nk buat kad nama baru...

    ReplyDelete
  21. Yeyyyyy!! kite menang.. Alhamdulillah. rezeki dibulan ramadhan.. Thankz busyra.. Nanti sok akak anto detail ekk.. x sempat jengok blog dua tiga hari ni..

    ReplyDelete
  22. tahniah kepada pemenang .. selamat berpuasa :)

    ReplyDelete
  23. tahniah kepada pemenang .. selamat berpuasa :)

    ReplyDelete
  24. tahniah Lea, Irda dan Mai....
    buat Busyra..sila buat GA lagi..hehehe

    ReplyDelete
  25. tahniah kepada semua pemenang...

    ReplyDelete
  26. Tahniah all...cik nor dtg bw pagi 4 ramadan😊

    ReplyDelete
  27. wahh..bestnye dpt namecard..tahniah pd pemenang :)

    ReplyDelete
  28. Tahniah kepada pemenang...tahniah Lea dan Irda Garmin terbaik lah korang ni haha

    ReplyDelete
  29. congrate to all winner..
    (baru nk wish....huhu =p)

    ReplyDelete

Copyright © 2010 Busyra Takiyudin All Right Reserved