Tuesday, July 04, 2017

OOTD RAYA AIDILFITRI 2017 #TEAMRAYABIRU

Hai..

Raya tahun ni macam biasa beraya masih dalam status singleee.. masih dalam mencari sesuatu yang tak pasti.. hahaha. jiwanggg! yela maksud aku tu, aku masih beraya dengan mak ayah lagi. rumah jadi sepi sikit raya pertama sekarang ni, sebab akak2 semua dah berkahwin.. tinggal aku dengan adik ja. tu pun adik lelaki. habis paksa mintak tolong kemas rumah.. haha. nasib la tolong jugakk.. lambat rasanya aku update pasal entri raya tahun ni tapi still boleh kan? raya tahun ni aku berbaju biru gelap. selalunya aku pilih warna2 pastel tapi raya kali ni aku pilih warna yang wau wau sikit. terang! dengan tudung warna kuning! haha. eh kesah pulak aku orang nak cakap apa. hehe


Raya pertama dekat rumah ni buat bihun soto dan bihun sup tulang.. 2 hari berturut2 aku tak makan nasi.. mesti korang cakap diet habis habis lettewww? tak da maknanya aku nak diet. aku ni manusia yang bedal ja apa yang ada depan mata. cuma bila aku suka sesuatu makanan tu aku akan makan ulang2.. sapa sama perangai macam ni? haha. gambar makanan, bihun soto semua tu terlupa nak ambil. huhu

korang beraya mana tahun ni? team baju raya warna apa? best ke tak raya tahun ni? haaa banyak nauuu soalan aku! jawab cepattt. haha. ok. jumpa lagi di entri seterusnya! <3


**entri yang pendek sebab aku dah tak mampu nak menaip tanpa huruf A.. hahaha. keyboard huruf A rosak.. so terpaksalah buka on screen keyboard. :( 

Share

Related Post

OOTD RAYA AIDILFITRI 2017 #TEAMRAYABIRU
4/ 5
Oleh

Subscribe via email

Keep in touch! Subscribe with your email to get the updates to your email inbox.

30 Readers ♥

Tulis Readers ♥
avatar
July 4, 2017 at 10:52 PM

cantik ... background mcm sawah padi?

Reply
avatar
July 5, 2017 at 12:05 AM

cantik baju raya busyra.. hehe raya kat mana tu?

Reply
avatar
July 5, 2017 at 9:53 AM

best2..cantik baju saree tu, warna macam tu untuk baju saree mmg jadi pilihan ramai. cun! selamat hari raya!

Reply
avatar
July 5, 2017 at 10:26 AM

Alhamdulillah..tak pe sementara belum kahwin ni..Busyra boleh teman mak ayah..nanti dah kahwin kena gilir mertua dan family kan...cantik baju raya Busyra tu...

Reply
avatar
July 5, 2017 at 10:42 AM

Cantiknyaaa baju raya dia... Anggun..

Reply
avatar
July 5, 2017 at 1:10 PM

Eh! samalah kita. team raya biru

Reply
avatar
July 5, 2017 at 1:10 PM

selamat hari raya busyra. maaf zahir dan batin ya jika ada apa-apa yang akak buat terguris perasaan busyra

Reply
avatar
July 5, 2017 at 2:24 PM

Selamat Hari Raya dikkk...

x kisah ape tema..janji beraya bersama orangt ua..hihihi

Reply
avatar
July 5, 2017 at 2:44 PM

cantik la baju tu, BV memang suka warna gelap2 macam nie :D
memang sesuai dipadankan dengan warna kuning, cantik laaa.

selamat hari raya, maaf zahir dan batin ye busyra :)

Reply
avatar
July 5, 2017 at 4:09 PM

cantik baju raya tu...hehehe...akak pulak tema tahun ni emerald green...

Reply
avatar
July 5, 2017 at 4:20 PM

Cantiknya busyra. View blkg tu pun cantik ❤❤

Reply
avatar
July 5, 2017 at 9:43 PM

yee kak. sawah padi tuu.. tp padi dah x da. hehe

Reply
avatar
July 5, 2017 at 9:43 PM

tq kak.. :) raya di rumah kwn ni.. hehe

Reply
avatar
July 5, 2017 at 9:45 PM

terima kasih smuaaa.. <3 x trbalas rsnya komen smua. keyboard busyra buat hal.. x dpt nk tekan.. ni pun guna on screen keyboard.. haha.

Reply
avatar
July 6, 2017 at 8:32 AM

Cantik color Dan tudung tu

Reply
avatar
July 6, 2017 at 2:15 PM

eh sama. saya pun team raya biru kihkih

Reply
avatar
July 9, 2017 at 2:17 AM

Cantiklaaaa color blocking gitu... Naik seri..

Selamat hari raya...Raya paling tak rasa raya sekali tahun ni..

Reply
avatar
July 10, 2017 at 12:06 PM

Menarik baju raya Busyra tu macam kain sari pun ya

Reply
avatar
July 10, 2017 at 2:03 PM

baju dan model yg cantik tuuuh.,

ps. selamat hariraya maaf zahir batin ;p

Reply
avatar
July 10, 2017 at 3:29 PM

cantik baju raya busyra... harus berootd... :) salam syawal...

Reply
avatar
July 11, 2017 at 12:34 PM

Cantiknya baju raya busyra. Warna tu mmg ssuai dgn shawl warna mustard cam tu kan.

CR tahun ni saty family tema hitam.😊

Reply
avatar
July 12, 2017 at 4:22 PM

haha, my limit dua hari je, pastu kena makan nasi jugak. is it too late to wish selamat hri raya?

// Sambil tu jemput join contest saya jugak - just click
HERE

Reply
avatar
July 12, 2017 at 10:54 PM

pm baju Busyra please <3 Akak suka design baju ni. Gambar pun cantik dengan background padi lagi..

Reply
avatar
July 14, 2017 at 12:17 AM

Gabungan warna kuning dan biry gelap lawa la

Reply
avatar
July 16, 2017 at 7:59 AM

Selamat hari raya busyra ..baju tu dah macam mix india la plak hii cantik

Reply