OOTD RAYA AIDILFITRI 2017 #TEAMRAYABIRU - BUSYRA TAKIYUDIN

Latest

Tuesday, July 04, 2017

OOTD RAYA AIDILFITRI 2017 #TEAMRAYABIRU

Hai..

Raya tahun ni macam biasa beraya masih dalam status singleee.. masih dalam mencari sesuatu yang tak pasti.. hahaha. jiwanggg! yela maksud aku tu, aku masih beraya dengan mak ayah lagi. rumah jadi sepi sikit raya pertama sekarang ni, sebab akak2 semua dah berkahwin.. tinggal aku dengan adik ja. tu pun adik lelaki. habis paksa mintak tolong kemas rumah.. haha. nasib la tolong jugakk.. lambat rasanya aku update pasal entri raya tahun ni tapi still boleh kan? raya tahun ni aku berbaju biru gelap. selalunya aku pilih warna2 pastel tapi raya kali ni aku pilih warna yang wau wau sikit. terang! dengan tudung warna kuning! haha. eh kesah pulak aku orang nak cakap apa. hehe

Raya pertama dekat rumah ni buat bihun soto dan bihun sup tulang.. 2 hari berturut2 aku tak makan nasi.. mesti korang cakap diet habis habis lettewww? tak da maknanya aku nak diet. aku ni manusia yang bedal ja apa yang ada depan mata. cuma bila aku suka sesuatu makanan tu aku akan makan ulang2.. sapa sama perangai macam ni? haha. gambar makanan, bihun soto semua tu terlupa nak ambil. huhu

korang beraya mana tahun ni? team baju raya warna apa? best ke tak raya tahun ni? haaa banyak nauuu soalan aku! jawab cepattt. haha. ok. jumpa lagi di entri seterusnya! <3


**entri yang pendek sebab aku dah tak mampu nak menaip tanpa huruf A.. hahaha. keyboard huruf A rosak.. so terpaksalah buka on screen keyboard. :( 

32 comments:

  1. cantik ... background mcm sawah padi?

    ReplyDelete
    Replies
    1. yee kak. sawah padi tuu.. tp padi dah x da. hehe

      Delete
  2. cantik baju raya busyra.. hehe raya kat mana tu?

    ReplyDelete
  3. best2..cantik baju saree tu, warna macam tu untuk baju saree mmg jadi pilihan ramai. cun! selamat hari raya!

    ReplyDelete
  4. Alhamdulillah..tak pe sementara belum kahwin ni..Busyra boleh teman mak ayah..nanti dah kahwin kena gilir mertua dan family kan...cantik baju raya Busyra tu...

    ReplyDelete
  5. Cantiknyaaa baju raya dia... Anggun..

    ReplyDelete
  6. Eh! samalah kita. team raya biru

    ReplyDelete
  7. selamat hari raya busyra. maaf zahir dan batin ya jika ada apa-apa yang akak buat terguris perasaan busyra

    ReplyDelete
  8. Selamat Hari Raya dikkk...

    x kisah ape tema..janji beraya bersama orangt ua..hihihi

    ReplyDelete
  9. cantik la baju tu, BV memang suka warna gelap2 macam nie :D
    memang sesuai dipadankan dengan warna kuning, cantik laaa.

    selamat hari raya, maaf zahir dan batin ye busyra :)

    ReplyDelete
  10. cantik baju raya tu...hehehe...akak pulak tema tahun ni emerald green...

    ReplyDelete
  11. Cantiknya busyra. View blkg tu pun cantik ❤❤

    ReplyDelete
  12. terima kasih smuaaa.. <3 x trbalas rsnya komen smua. keyboard busyra buat hal.. x dpt nk tekan.. ni pun guna on screen keyboard.. haha.

    ReplyDelete
  13. eh sama. saya pun team raya biru kihkih

    ReplyDelete
  14. Cantiklaaaa color blocking gitu... Naik seri..

    Selamat hari raya...Raya paling tak rasa raya sekali tahun ni..

    ReplyDelete
  15. Menarik baju raya Busyra tu macam kain sari pun ya

    ReplyDelete
  16. baju dan model yg cantik tuuuh.,

    ps. selamat hariraya maaf zahir batin ;p

    ReplyDelete
  17. cantik baju raya busyra... harus berootd... :) salam syawal...

    ReplyDelete
  18. Cantiknya baju raya busyra. Warna tu mmg ssuai dgn shawl warna mustard cam tu kan.

    CR tahun ni saty family tema hitam.😊

    ReplyDelete
  19. haha, my limit dua hari je, pastu kena makan nasi jugak. is it too late to wish selamat hri raya?

    // Sambil tu jemput join contest saya jugak - just click
    HERE

    ReplyDelete
  20. pm baju Busyra please <3 Akak suka design baju ni. Gambar pun cantik dengan background padi lagi..

    ReplyDelete
  21. Gabungan warna kuning dan biry gelap lawa la

    ReplyDelete
  22. Selamat hari raya busyra ..baju tu dah macam mix india la plak hii cantik

    ReplyDelete
  23. untungnyaaaaaa makan ulang ulang tetap kurus. kite jeles hahaa.
    Uyul Rosli | Blonolog Blogger Picisan

    ReplyDelete
  24. Cantiknya baju raya dia....akak tahun ni tema biru lembut...hihi

    ReplyDelete

Copyright © 2012 Busyra Takiyudin All Right Reserved