BID 5 BARANG DI CHILINDO.COM DENGAN HARGA YANG MURAH! - BUSYRA TAKIYUDIN

Latest

Sunday, August 27, 2017

BID 5 BARANG DI CHILINDO.COM DENGAN HARGA YANG MURAH!

Hai semua..

Kepada readers kesayangan.. korang pernah dengar tak website Chilindo.com? haaaa dah macam tulis surat dah.. hihi.. dan sememangnya Chilindo memang tak asing lagi dengan blogger.. haha, ramai sangat rakan-rakan blogger yang dah melekat dengan chilindo ni. sampaikan busyra sendiri terlibat.. :p masa mula-mula blogger lain sibuk bid barang itu ini, dalam hati ni cakap "jangan.. jangan start buka website ni".. but at the end....... hurmmm.. haha. so, dalam entri ni, busyra nak share dengan korang service dan kualiti barang dari chilindo.com..

Barang Pertama (Mini Frying Pan- RM3) 
& Barang Kedua (Kuali Non Stick- RM9)


Barang Ketiga (Mini USB Card- RM2)


Barang Keempat (Spiral Slicer- RM4.40) 


Barang Kelima (Pineapple Corer & Slicer- RM2.90)


Semuanya barangan dapur kecuali USB ja.. hehe.. dan Alhamdulillah kualiti barang memang baik.. tak ada rosak pun.. risau jugak sebenarnya sebab banyak baca komen negatif di page facebook Chilindo.. barang tak ok la itu ini.. huhu.. nasib baik barang den baik! hihi, tapi kalau cakap pasal service penghantaran tu agak lambat sikit. hampir 2 minggu baru barang sampai.. tapi okay la sebab busyra buat COD.. so tak da la risau sangat kan.. sampai okay tak sampai pun okay sebab belum bayar.. Total semua RM33 saja.. cas penghantaran RM12 hinggittt.. 


Sesiapa yang rajin tu dan duit poket tengah penuh boleh la try bid di website chilindo! boleh mereng main benda ni. haha.. cari barang yang berbaloi dengan harga. maksud busyra, kalau di luar sana harga kuali non stick macam busyra beli tu dalam RM50 plus plus.. tapi di chilindo dapat RM9 saja. berbaloi kan?



8 comments:

  1. wahh..shopping sakan kak..kena beli ni.

    ReplyDelete
  2. Berbaloi harga yg busyra bid tu. Murah sungguh dah tu. :)

    ReplyDelete
  3. Bestnye dia shopping. Kinah takut nak bukak website ni takot melekat haha

    ReplyDelete
  4. Adoilah.. tak mo terpengaruh.. hehehe..

    ReplyDelete
  5. Kemain shopping barang dapur... Bid kat chilindo ni mmg tak payah up harga tinggi2 kan,... up sikit2 je nanti dapat barang murah, haha.

    ReplyDelete
  6. CR ada buat bid kt chilindo tp smpai sekarang x smpai2 lagi barang2nya. Stress btul.

    ReplyDelete
  7. aritu dah menang bid periuk non stick tu, tapiiii lupa nak checkout trus burn.hahaha

    ReplyDelete

Copyright © 2012 Busyra Takiyudin All Right Reserved