KENNY ROGERS CHAMPION MEAL HANYA RM16.90 - BUSYRA TAKIYUDIN

Latest

Saturday, August 26, 2017

KENNY ROGERS CHAMPION MEAL HANYA RM16.90

Hai..


Semalam dapat rasa kenny rogers yang set champion meal.. memang set yang berbaloi dan sedap! ada 2 jenis rasa untuk set ni.. rasa spicy bbq dan honey bbq.. semestinya busyra tak pilih honey sebab busyra kalau bab makan confirm kena makan yang pedas.. hehe. set ni termasuk air 100 plus. dengan hanya rm16.90, akan dapat set meal yang sedap! ayam pun besar! 


bila ibu jari busyra dah melentik cenggitu maknanya sedap la tu.. tak terungkap dengan kata-kata. haha. kenny rogers memang salah satu tempat favorite busyra.. kalau nandos, ayam dia tak kena dengan tekak busyra.. huhu


nasi lembut dan ada butiran jagung.. sos dia tu yang buatkan ayam tu sedap.. sebab spicy! ditambah dengan coleslaw. memang padu! busyra ada tengok orang komen di facebook kenny rogers, kalau rasa honey tu tak sedap, tapi katanya bbq spicy memang sedap.. haaa betul la tuu, sebab busyra sendiri dah rasa.. tapi kenny rogers ni cepat muak, so korang kalau nak makan tipsnya makan time lapar.. hehe


okay my sis tengah bayar.. ada orang belanjaaa kite laaa. hehe

jom tengok entri busyra yang tahun 2015 punya pasal kenny rogers! penggunaan bahasa 'saya' uolss masa dulu2.. haha >> DISINI


7 comments:

  1. Allah sedapnyaaa ayammm KR. Ena suka sangatttt ayam kat sini. Aumnomnom.

    ReplyDelete
  2. Murah juga ni, Mai tak pernah masuk lagi. Haish sedihnya. haha. Nanti nak cubalah...

    ReplyDelete
  3. Macam menarik nampak ayamnya tu. nasi pulak ada add on jagung. Tu yang buat tak jadi nak try. Huhu.

    ReplyDelete
  4. Akak tak berape suka Kenny Rogers.. huhuhu...

    ReplyDelete
  5. Kak ana pun suka KR. Sblm ni every week mesti makan KR ni. Kak ana suka gravy BBQ dia. Lepas tu side dish wajib amik cheesy macaroni dgn nasi. Hehe

    ReplyDelete
  6. dah try gak hehehe dulu xmau sebab makanan kesihatan lol then ada orang blanja, save2. hihi

    ReplyDelete

Copyright © 2012 Busyra Takiyudin All Right Reserved