KRAVVE.CO PENGELUAR PRODUK MAKANAN HANDMADE - BUSYRA TAKIYUDIN

Latest

Saturday, August 05, 2017

KRAVVE.CO PENGELUAR PRODUK MAKANAN HANDMADE

Hai..

Pagi tadi korang breakfast apa? Alhamdulillah pagi tadi aku breakfast makanan sihat iaitu roti bakar dengan peanut butter! serius sedap.. dekat mana aku beli? murah ke mahal? nak try jugak? okay2 rilex.. aku akan story one by one detail dekat bawah nanti ye. Apa yang aku boleh cakap yang peanut butter ni TIADA BAHAN PENGAWET! best kan? makanan yang masuk dalam badan sama sekali tak ada bahan pengawet.. susah ke nak cari kedai yang jual makanan macam ni? yang handmade punya! mudah saja, semuanya nya ada di Kravve.co..

Kravve.co adalah satu laman web online yang menjual produk makanan handmade.. macam2 ada dijual disana.. semua bahan yang digunakan adalah dari bahan yang sihat dan berkualiti.. Apa yang tak ada dekat Kravve.co ni... semua ada termasuk pes rendang, nutella, serbuk memasak dan macam2 lagi.. aku ulang ye, semuanya di buat sendiri.. handmade! hehe..  kesihatan ni kita kena cuba jaga jugak kan. jadi tak salah untuk kita cuba beli makanan yang berkhasiat untuk orang tersayang..

Kalau korang visit Kravve.co ni ada 4 kategori yang korang boleh tengok, antaranya ialah Spreads& Jams, Sauces & Dressings, Seasonings & Spices, Snacks & Others.. dalam setiap kategori ni ada bermacam jenis produk makanan yang korang boleh usha dan beli..


If korang teringin nak try peanut butter ni boleh search di website kravve.co "Homemade Salted Vanilla Peanut Butter"..rasanya tak terlalu masin dan tak terlalu manis.. sedang2 saja. sedap! bahan yang digunakan dalam peanut butter ni adalah roasted peanuts, raw honey, vanilla beans dan juga organic sea salt.. rasa kacang dan bau vanilla tu yang sangat memukau, best! harga untuk sebotol adalah RM24.50 saja.


aku ada hadiah dekat korang ni, if korang nak try peanut butter macam aku makan ni or nak beli apa2 produk makanan handmade dari Kravve.co, korang boleh guna kupon diskaun sebanyak RM5 (kod diskaun: BusyraTakiyudin) dan sebelum aku lupa nak bagitau yang setiap pembelian sebanyak RM50 keatas, kos penghantaran secara percuma ye.. so, apa lagi cepat2 shopping di Kravve.co .. untuk detail mengenai Kravve.co, boleh tengok di bawah:

Website:

Instagram:

Phone no:
+60196600299

7 comments:

  1. tak sangka Malaysia ada produk handmade tanpa pengawet macam ni. makin advance dah sekarang.

    // afifahaddnan : "Rate My Blogging Skill"

    ReplyDelete
  2. Hebatnya sekarang ni. Dah ada produk handmade vanila peanut butter. Menarik untuk dicuba :)

    ReplyDelete
  3. menarik! camna rasanya vanila & peanut butter tu ya? selama ni selalu mkn peanut butter ngn coklat je

    Ada risiko anemia ketika hamil? Vitamin Tingkatkan Hb ini boleh membantu ikhtiar anda

    ReplyDelete
  4. Akak Suka Peanut butter....nampak sedap tu ha...

    ReplyDelete
  5. Pagi tadi sis breakfast cucur viral ;-)

    By the way, nice sharing Busyra..
    Susah cari product home-made jenis buttery camni..
    Elok sebab tanpa bahan pengawet compare to products lain di pasaran.. I like!

    ReplyDelete
  6. Wahhh bagusnya ada produk mcm ni skrg. Xperlu risau dah dgn bhn2 tambahan yg lain.

    ReplyDelete

Copyright © 2012 Busyra Takiyudin All Right Reserved