OPEN ORDER UNTUK KEK BATIK CRUNCHY - BUSYRA TAKIYUDIN

Latest

Tuesday, August 15, 2017

OPEN ORDER UNTUK KEK BATIK CRUNCHY

Hai semua..


Siapa yang suka dan penggemar kek batik? boleh angkat ibu jari.. hehe.. busyra open order kek batik pada 12/8 haritu.. baru saja start bisnes kek batik ni, start post di whatsapp group food delivery dan group2 di facebook.. hari ni baru berkesempatan nak open order di blog pulak.. apa yang best dengan kek batik busyra ni? busyra guna milo asli dan semestinya kek batik ni crunchy, bukan kek batik yang basah tu ye.. sebab ada orang jual kek batik yang jenis lembik/lembap.. ya sememangnya kek batik ada 2 jenis.. yang lembik dan crunchy..


Harga untuk sebekas adalah RM15 dan boleh pos ke seluruh malaysia (plus cas postage RM8) minimum order untuk pos adalah 2 bekas ye.. kalau yang duduk area rumah busyra ni, boleh lah nak COD.. petang tadi pun alhamdulillah ada yang nak COD.. busyra buka jugak untuk tempahan kenduri dan birthday.. siapa yang teringin nak try boleh order min 2 bekas dulu. InshaAllah busyra pos selamat sampai depan pintu rumah korang.. hehe


Sebarang pertanyaan atau order boleh pm busyra di 0134582893 (whatsapp saja)

12 comments:

  1. Oh em gee. Terliur terus tengok. Kalau boleh, nak order and suruh ship ke UK sekarang juga. LOL!

    ReplyDelete
  2. Semoga sukses dgn bisnes ni .... all the best busyra.

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah, satu lagi cabang bisnes Busyra... semoga makin berkembang dan dimurahkan rezeki ya...

    ReplyDelete
  4. Uish.. Sedapnya.. Siap boleh pos tu..

    ReplyDelete
  5. ya allah, ni favourite akk..boleh pos ea, nti ea kalau akk nk order, akk roger2..

    ReplyDelete
  6. Sedapnya nampak. Kak ana suka juga kek batik. Selalu buat yg basah tu je. Kak ana doakan semoga Busyra terus berjaya ye ❤

    ReplyDelete
  7. wahhhh bisness yg bagus.. moga terus maju dan mendpt sambutan ramai ye busyra..

    ReplyDelete
  8. wow sedapnya... rajinnya busyra open order..... gd job dear

    ReplyDelete

Copyright © 2012 Busyra Takiyudin All Right Reserved