PHOTOSHOOT KEK BATIK CRUNCHY UNTUK ONLINE BISNES! - BUSYRA TAKIYUDIN

Latest

Friday, August 25, 2017

PHOTOSHOOT KEK BATIK CRUNCHY UNTUK ONLINE BISNES!

Hai..

Lamanya menyepi.. even baru 4 hari tapi dah rasa meroyan nak buka blog! haha.. lately ni busyra busy sikit dengan bisnes online kek batik dan design printing.. Alhamdulillah ada yang tempah kek batik dari busyra.. yang bestnya ada sorang customer ni dapat tau dari blog busyra.. nampak tak disitu blog memang beri effect pada customer.. sebab entri di blog kekal tak macam instagram atau facebook.. dan semalam busyra dah siap photoshoot kek batik crunchy!.. bukan mudah nak snap pic sebab sememangnya busyra bukan photographer.. bedal je la.. hehe

try photoshoot flatlay


busyra dah pun start bukak akaun instagram untuk kek batik dan design printing! combine je sekali dalam satu instagram.. mudah sikit.. alhamdulillahhh followers dah 1k.. tak sabar nak tunggu sampai 10k.. hehe. berangan! 


Selain tu, dalam masa yang sama tengah nak siapkan design sticker untuk kek batik ni.. so stay tuned! :) mybe lusa dah boleh hantar print.. 


Sesiapa yang nak order online boleh whatsapp busyra ye.. min order 2 bekas.. 1 bekas RM15.. boleh pos, sebab kek batik ni tahan lama.. jangan risau.. yang nak order kek batik untuk buat door gift pun bolehhh.. untuk kenduri atau majlis akikah.. nanti entri seterusnya busyra akan share sweet feedback customer yang dah pernah order kek batik.. 


11 comments:

  1. fav kek batik nie. selalu buat kat rumah kalau teringin nak makan. :D

    ReplyDelete
  2. the power of blogger kan Busyra, all the best dalam apa juga yang sedang dilakukan ketika ini.. :)

    ReplyDelete
  3. Fewittttt. Cun cun. Bertauliah gitu :D

    ReplyDelete
  4. assalamualaikum busyra...sedapnya tengok kek batik ni...
    ** Mama Maszull

    ReplyDelete
  5. Dont worry, pasal flatlay Busyra dh power dah. Nampak sedap la kek Batik tu, mampatt. Baru2 ni Mai buat tak jadi, hahaha (manih melecaih).

    Apa nama instagram tu Busyra?

    ReplyDelete
  6. All the best busyra in your business. Ambik peluang kan. Jadi businesswoman jadi blogger jgak hii .. lama jugak x buat kek batik nii .. hii

    ReplyDelete
  7. Cantik gambar2 kek batik tu busyra. Nanti nak order lah. Sedapnya nampak.

    ReplyDelete

Copyright © 2012 Busyra Takiyudin All Right Reserved