REQUEST FREE HEADER BLOG | Little Home Design - BUSYRA TAKIYUDIN

Latest

Wednesday, August 16, 2017

REQUEST FREE HEADER BLOG | Little Home Design

Hai semuaa


Siapa yang berhajat nak tukar header blog dia? Malam ni busyra nak bagi header free pada korang.. korang boleh bagitau nak header macam contoh di bawah ataupun boleh request nak header design lain.. boleh isi form di bawah nanti.. tiada cas yang dikenakan pada korang.. sesiapa saja blogger baru atau lama boleh request header idaman korang dekat busyra.. free header di blog busyra berlangsung sehingga 31 Ogos ni.. kenapa busyra adakan free header? semestinya adalah sempena bulan kemerdekaan yang tak lama lagi.. Tujuan utama adalah nak tolong blogger2 yang nak tukar header baru secara percuma tanpa keluarkan duit poket masing2.. 

Contoh Design 1


Header dalam entri ini hanyalah sebagai contoh, sebab ramai blogger sekarang ni yang suka guna watercolour header.. nampak nice dan simple.. apa yang aku boleh tengok blogger zaman sekarang ni tak suka header yang crowded.. tapi nak yang simple2 saja.. 

Contoh Design 2

Contoh Design 3


korang boleh buat entri post di blog korang untuk war-warkan pada blogger lain.. limit hanya 10 orang saja.. Jika berminat boleh isi form >> DISINI

15 comments:

  1. Done submit busyra! kekekeke tenkiu honeyyy

    ReplyDelete
  2. Wah semoga terus murah rezeki Busyra bg servis percuma ni.

    ReplyDelete
  3. Ya Allah murahnya Hati busyra.. mama punya header kawan tgh buatkan

    ReplyDelete
  4. yeahhhhh nk jugak la apply.. hiks..

    ReplyDelete
  5. wah! peluang keemasan untuk yang nak renovate design blog. semoga murah rezeki busyra! :)

    ReplyDelete
  6. Done to submit sis... Hopefully da rezeki, dan dimurahkan rezeki busyra jg....

    ReplyDelete
  7. Alhamdulillah moga Busyra terus success ya..

    ReplyDelete
  8. rabia suka yg no 2 tu..simple and nice

    ReplyDelete
  9. Bagus hakak busyra kita ni buat amal ye. Moga terus menerus sukses :D

    ReplyDelete

Copyright © 2012 Busyra Takiyudin All Right Reserved