ROSE FACE SERUM ZEETA MENGHILANGKAN JERAWAT DAN JERAGAT DENGAN CEPAT - BUSYRA TAKIYUDIN

Latest

Saturday, August 12, 2017

ROSE FACE SERUM ZEETA MENGHILANGKAN JERAWAT DAN JERAGAT DENGAN CEPAT

Hai..

Korang pernah tak cuba pakai serum? bagi yang pernah meh la share di ruangan komen, serum apa yang korang selalu guna dan dah rasa serasi dengan kulit muka tu.. bagi yang belum pernah try mana-mana produk serum lagi, harini busyra nak kenalkan dan suggestkan dekat korang satu serum ni.. Alhamdulillah dah banyak testimoni pengguna yang menggunakan serum ni cakap okay dan best bila apply di muka.. Serum adalah salah satu benda yang penting tau untuk muka kita dan boleh buatkan wajah kita bertambah seri dan bermaya.. Serum yang busyra maksudkan ni adalah ROSE FACE SERUM ZEETA! nak tau apa kelebihan serum ni.. teruskan membaca, dan please jangan sesekali tekan button pangkah lagi ye. hehe


Detail mengenai Produk Rose Face Serum Zeeta:

Serum muka berasaskan Rose Organik No.1 Di Malaysia yang menggunakan kaedah semburan untuk menghilangkan jeragat dan parut jerawat sepantas 14 hari..

Kelebihan Rose Face Serum Zeeta

Mengandungi Vitamin E,Vitamin C, Omega 3 dan Omega 6 yang sangat penting untuk                         melindungi kulit dari kesan panas cahaya matahari.
Semburan yang halus untuk serapan maksimun,menyamai teknologi nano.
Vitamin E 30,000 iu
Serum semburan NO.1 tidak meleleh dan tidak melekit.
Parut jeragat hilang seawal 7 hari


Zeeta Serum salah salah satu cara hilangkan jeragat paling berkesan.. Jadi sesiapa yang keluh kesah nak fikir bagaimana nak hilangkan parut jerawat tu, should try Zeeta Serum! sebelum ni kan, busyra sendiri asyik fikir cara hilangkan bekas jerawat cepat dan selamat.. and finally jumpa jugak produk yang best ni.. 


InshaAllah, produk Zeeta ni antara Produk terbaik untuk hilangkan jeragat 2017.. untuk pengetahuan korang, ada 4 Nutrisi Hebat Dalam Rose Face Serum ni tau.. antaranya adalah: 

Vitamin e
Vitamin c
Omega 3 (makan an sapu)
Omega 6.. 

So, busyra nak share satu testimoni customer yang dah try produk ni..


kalau nak tengok lagi banyak testimoni, korang boleh ke SINI ye.. borak punya borak, busyra lupa nak story pasal harga. hehe.. harganya aalah RM50 dan tak termasuk postage ye.. bagi busyra, harganya sangat berpatutan sebab serum ni tahan 2 bulan tau if korang jimat guna.. Jadi kalau nak tau berkesan ke tak korang kenalah cuba sendiri.. mesti korang akan cakap yang serum ni adalah Produk terbaik untuk hilangkan parut jerawat 2017! Dekat bawah ni, busyra sediakan detail ye untuk korang.. mudah la nanti nak usha-usha then beliii.. hehe

Facebook page: ZEETA PAKAR MAWAR

Instagram: @zeetaofficial

Whatsapp: 019-2209069

6 comments:

  1. Harga affordable... hope membantu mereka yg ada bekas2 jerawat..

    ReplyDelete
  2. Wow..sangat mwnarik serum muka rose

    Cara pemggunaanya juga mudah..

    ReplyDelete
  3. menarik juga ni since tengah fikir macam nak start pakai face serum jugak.

    // afifahaddnan

    ReplyDelete
  4. Byk kebaikan serum ni. Siapa ada masalah bekas jerawat boleh lah try kan.

    ReplyDelete
  5. SA suka je serum muka..sekarang tgh guna Bio Essence..banyak betul perubahan..yang zeeta ni nampak menarik..eh..nak cuba jugak la...

    ReplyDelete

Copyright © 2010 Busyra Takiyudin All Right Reserved