SEARCH KEYWORD RESEPI NASI GORENG KERABU PALING TINGGI SELAMA SEBULAN - BUSYRA TAKIYUDIN

Latest

Wednesday, August 02, 2017

SEARCH KEYWORD RESEPI NASI GORENG KERABU PALING TINGGI SELAMA SEBULAN

Assalamualaikum semua..

Sepanjang bulan 7 dan sampai lah hari ni, keyword nasi goreng kerabu masih melekat di search keywords.. nampak tak yang ramai orang di luar sana teringin nak masak nasi goreng kerabu sendiri.. sebab bahan-bahannya sangat mudah.. 


dan alhamdulillah jugak entri nasi goreng kerabu ada di page pertama di google. bagi yang belum baca entri nasi goreng kerabu, boleh baca > DISINI



**entri paling pendek abad ini.. haha

9 comments:

  1. Wow tahniah busyraaa. Page pertama google lagikk .akak pon x pernah buat lagii

    ReplyDelete
  2. Saya suka juga belek2 statistik tu... sbb nak tau perkembangan blog... tahniah Busyra...

    ReplyDelete
  3. wahhhh ramai mencari resepi ni nampaknye... teruskan usaha ye busyra.. ;)

    ReplyDelete
  4. mesti yang paling simple dan sedap tu busyra...

    ReplyDelete
  5. Tahniah! saya pun perasan..kat blog saya, banyak orang search pasal resepi. Dulu rajin gak masak, now masak kat kedai ajer banyak. HAHAH! teruskan kerajinan anda berkongsi resepi yer...Manfaat buat pembaca yang lain :)

    ReplyDelete
  6. Nasi goreng kerabu fav kak ana dekat pasar mlm. Sedap sgt :)

    ReplyDelete
  7. Akak tak minat sangat nasi kerabu. Hehe.

    ReplyDelete

Copyright © 2010 Busyra Takiyudin All Right Reserved