OST CEKELAT SEMANIS HONEY (PERLUKANMU -SITI NORDIANA) - BUSYRA TAKIYUDIN

Latest

Friday, September 15, 2017

OST CEKELAT SEMANIS HONEY (PERLUKANMU -SITI NORDIANA)


Hai.. Siapa tengok cerita Cekelat Semanis Honey dekat astro 2 Sept haritu? sumpah sweet cerita tu.. memang serasi lakonan fikry ibrahim dan siti nordiana.. mula tu busyra macam fikir best ke cerita ni tapi bila dah start tengok memang rasa tak mau bagi habis. haha.. salah satunya tertarik dengan lagu baru siti nordiana tu.. tajuknya Perlukanmu. lakonan dah la sweet, lagu pun nak sweet jugak.. hehe..

Asingnya terasa debaran di dada..
Ingin ku pinggirkan namun tak terdaya
Mengapakah hati terbuka sendiri
Mengharapkan pesona tiada pasti

Andainya kau rasa apa yang ku rasa
Berikan ku tanda mendamaikan resah
Seringku bertamu ke lautan rindu
Mengharap selalu kehadiranmu

Jangan-jangan biarkan lama ku menunggu
Ungkapan kasih sayang darimu
Jangan-jangan biarkan diriku sepi
Mengertilah sayang ku perlukan mu

Huuuu..

Haruskah ku yang memulakan bicara
Gementar bibirku tandus kata-kata
Seandai kau juga memendamkan rasa
Pandanglah wajahku dan bisikan cinta

No comments:

Post a Comment

Copyright © 2012 Busyra Takiyudin All Right Reserved