DESIGN LOGO & KOTAK PRODUK SABUN EXCEMA - BUSYRA TAKIYUDIN

Latest

Friday, October 13, 2017

DESIGN LOGO & KOTAK PRODUK SABUN EXCEMA

Hai semua..

Lama jugak rasanya busyra tak update pasal design di blog ni.. busyra tak sempat plus malas! haha.. malas nak buka folder design dan edit apa yang patut untuk masukkan dalam entri blog.. tapi apa kan daya, kalau malas diri sendiri yang rugi.. hehe. Hujung bulan lepas ada customer order logo dan kotak produk sabun excema. Anti fungal dan anti scabies! rasanya sabun ni sangat bagus untuk semua jenis kulit. Busyra sendiri pun tak dapat info lebih lanjut sebab produk pun belum keluar lagi kan, dalam proses! sesiapa yang follow page facebook busyra mesti dah tengok design ni sebab busyra dah upload dekat sana lebih awal dari blog.

designlogo, kotakproduksabunexcema, designkotak, designandprinting,

Customer request nak warna tema koko gelap sebab sabun yang akan dikeluarkan nanti warna koko.. Jadi busyra ambil inisiatif untuk combine warna gold dengan warna koko gelap yang customer nak tu.. Kenapa warna gold dipilih? sebab busyra nak naikkan balik design kotak sabun ni. tak nak bagi design nya tenggelam. biarlah nampak menyerlah.. warna gold memang warna yang sangat sesuai untuk kombinasi warna terutamanya untuk warna gelap. Contohnya macam warna hitam + gold.. cantikkan? 

designlogo, kotakproduksabunexcema, designkotak, designandprinting,

Alhamdulillah customer puas hati dengan hasil design busyra. So, pendapat korang macam mana pulak? okay tak? 

3 comments:

Copyright © 2012 Busyra Takiyudin All Right Reserved