TEMPAHAN DESIGN LOGO SERENDAH RM50 - BUSYRA TAKIYUDIN

Latest

Monday, October 16, 2017

TEMPAHAN DESIGN LOGO SERENDAH RM50


Hai.. Kenapa perlu tempah design logo dekat busyra? Pertamanya adalah busyra letakkan harga yang mampu milik dan semestinya murah dan berbaloi.. Kedua, busyra akan create design mengikut keinginan korang dan akan jadikan design nampak elegant.. Ketiga, design korang dijamin siap dalam masa hanya 1 hari saja! Cepat kan? Jadi boleh la cepat-cepat order pada busyra.. dan jangan risau busyra akan bagi full softcopy.

Penting ke logo dalam bisnes? sudah semestinya. sebab dengan logo macam-macam boleh buat.. boleh guna untuk paper bag, signboard kedai, packaging produk, letak di bisnes kad, dan sebagainya.. busyra juga menerima tempahan logo untuk blog.. Okay berbalik kepada logo M & R Collection Enterprise di atas tu adalah logo untuk kedai jahitan pakaian.. Jadi busyra gunakan elemen jarum pada huruf & dalam tulisan tersebut..


Untuk yang berminat nak tempah design logo ataupun pelbagai design lain boleh whatsapp ke 0146729316..

9 comments:

  1. wahhhh tawaran bagus ni. design busyra memang best!

    kc tag darling kat sini http://www.sayidahnapisah.com/2017/10/first-giveaway-by-mushyzaini.html :)

    ReplyDelete
  2. cantik logo nya...kalau logo untuk blog berapa busyra?

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq kak lina. busyra ambil murah ja kak. serendah rm30

      Delete
  3. Kreatifnya Busyra, semoga terus murah rezeki!

    ReplyDelete
  4. Semoga Busyra terus success..
    Busyra creative & berbakat 💕

    ReplyDelete

Copyright © 2012 Busyra Takiyudin All Right Reserved