BISNES KAD 300PCS UNTUK SAF UNGGUL ENTERPRISE - BUSYRA TAKIYUDIN

Latest

Wednesday, November 15, 2017

BISNES KAD 300PCS UNTUK SAF UNGGUL ENTERPRISE

Tempahan 300pcs Bisnes Card

Hai semua.. Minggu lepas ada customer order 2 keping banner. Then 2 hari lepas customer yang sama nak order business card pulak.. Min order dengan busyra adalah 300pcs (3box) dengan harga RM60 sahaja. tak termasuk pos la, kalau plus pos RM8 sm dan RM12 untuk ss.. Kualiti card adalah gloss art card dan finishing matte lamination.. Kualiti card memang cantik! tebal.. 

Tempahan 300pcs Bisnes Card

Ada beberapa customer yang wasap busyra tanya berapa hari boleh siap.. Jawapannya adalah 3 hari bekerja. Design busyra akan siapkan dalam masa sehari saja tapi nak hantar print tu dalam masa 2 hari.. Lepas ambil card di kilang busyra akan terus pos barang customer. 

Tempahan 300pcs Bisnes Card
Saf Unggul Enterprise ni adalah kedai kek, roti dan menerima sebarang tempahan birthday atau wedding. Sesiapa yang stay area Kedah boleh lah try order kek ataupun roti.. Lepas ni Saf Unggul Enterprise nak repeat order untuk 2 lagi tempahan banner.. Alhamdulillah customer puas hati. busyra pun lega.

Tempahan 300pcs Bisnes Card

Sesiapa yang nak buat tempahan boleh wasap busyra di http://www.wasap.my/60146729316 ..

13 comments:

Copyright © 2012 Busyra Takiyudin All Right Reserved