CANTIK BERSERI TANPA MAKEUP DENGAN BEAUTY IN THE DROPS - BUSYRA TAKIYUDIN

Latest

Wednesday, November 08, 2017

CANTIK BERSERI TANPA MAKEUP DENGAN BEAUTY IN THE DROPS

Zaman sekarang ni kalau boleh semua nak cepat. Pakai tudung nak sarung je, tak nak iron-iron dah. Sama jugak dengan makeup kalau boleh memang nak cepat tanpa makeup. Nak ke kerja, nak keluar rumah tu nak nampak muka sentiasa natural tanpa makeup. Best kan kalau mudah macam tu? tak perlu nak makeup tebal-tebal keluar rumah. just dab dab sikit apa yang patut.. Tapi permasalahannya ada ke produk yang boleh jadikan muka nampak natural walaupun tak bermakeup atau makeup light2 saja? 


Korang pernah tak alami 3 situasi macam ni? Tak suka pakai makeup? Mekap bercapuk bila berpeluh? atau Makeup tak tahan lama? kalau korang ada masalah dari salah satu di atas bolehlah try Beauty in the Drops dari 9Herbs! Yang nak makeup cepat sekelip mata, Beauty in the Drops lah penyelesainya! muka nampak lebih natural dan tak kusam lagi..

APA KELEBIHAN BEAUTY IN THE DROPS ?

1. Menjimatkan masa.
2. Mencantikkan dan merawat wajah.
3. Mengandungi 100% bahan semulajadi.
4. Bersih dan rawat kulit dari dalam.
5. Kulit lebih berah dan glowing tanpa makeup.
6. Tiada bahan kimia merbahaya.
7. Tiada kesan sampingan.
8. Sesuai untuk semua jenis kulit.
9. Kaya dengan antioksida.


CARA PENGGUNAAN

1. Goncang sebelum digunakan.
2. Picit hujung getah penitis kemudian lepaskannya.
3. Longgarkan penitis dari bekas kaca.
4. Perlahan-lahan picit hujung getah untuk titiskan kandungan ke sekitar muka. Titiskan ke dagu, pipi, hidung dan dahi. Kemudian ratakan ke seluruh wajah.
5. Mulakan solekan seperti biasa.
6. Untuk hasil yang lebih baik, titiskan sekali lagi sebagai sentuhan akhir.


KANDUNGAN BEAUTY IN THE DROPS

MINYAK ARGAN
Kaya dengan Vitamin E dan Omega 3, 6 & 9. Sesuai untuk semua jenis kulit.

1. Sebagai antioksidan untuk melawan radikal bebas yang menyebabkan penuaan kulit.
2. Melembapkan dan menegangkan kulit.
3. Menghaluskan dan mencerahkan kulit.
4. Mengatasi jerawat, radang dan sunburn.
5. Menjadikan kulit lembut dan bersinar secara semulajadi.

MINYAK JOJOBA
Ianya lilin cair atau Wax Ester yang memiliki ciri-ciri yang sama dengan struktur kulit manusia. Sesuai untuk kulit sensitif.

1. Melembut, melembap dan menghaluskan kulit.
2. Mengatasi masalah kulit berminyak dan mencegah jerawat.
3. Mencegah oksidasi kulit sebagai anti penuaan.
4. Anti radang.
5. Menjadikan kulit sihat dan cantik.


BERKESAN UNTUK...

1. Menjadikan wajah jelita secara semulajadi
2. Merawat bintik dan tompok hitam di wajah
3. Mengurangkan garis halus dan kedutan
4. Menutup liang pori bekas jerawat
5. Mecerahkan wajah
6. Melembabkan wajah
7. Menegangkan wajah
8. Melembutkan kulit wajah
9. Merawat tona kulit tidak sekata
10. Merawat kulit kusam
11. Merawat kulit berminyak
12. Menghilangkan jerawat halus
13. Menghalang pertumbuhan jerawat baru

Rating dari busyra adalah 4.5/5. Beauty in the Drops ni sangatlah wangi. Buka saja penutup dia tu terus bau harum semerbak. Bila apply dekat muka rasa lembut dan warna yang cute sangat purple gilter-gilter gitu uolss. hehe. Busyra sangat-sangat sarankan pada sesiapa yang diluar sana tak minat makeup tu perlu try. eh bukan perlu tapi wajib! haha.


Untuk keterangan lanjut boleh hubungi :

Hotline : +6012-4540187




17 comments:

  1. Nak trylah Beauty in the Drops sebab miza memamng jenis tak suka make up

    ReplyDelete
  2. Makin cantiklah akak Busyra kitaaa :*

    ReplyDelete
  3. Akak sedang guna baru 3 hari...nak tunggu seminggu tengok result macam mana nanti akak share plak eh...

    ReplyDelete
  4. Boleh terbayang dah wangi dia macam mana. Sesuai lah ni utk kak ana yg xreti nk make up bagai.

    ReplyDelete
  5. wah bestnyer...patutlah busyra makin cantikkk

    ReplyDelete
  6. Busyra sedia cantik tanpa makeup, apatah lagi bila guna Beauty in The Drops ;-)

    ReplyDelete
  7. ada glitter glitter tu yang menarik. gold kah?

    ReplyDelete
  8. wahhh.. nak cantik macam awak jugak lahhh

    ReplyDelete
  9. Best guna ni. Mmg nampak perubahan positive 💕

    ReplyDelete
  10. Wah.. Patutlah makin comel busyra sekarang.. Pakai produk ohsem ye..

    ReplyDelete

Copyright © 2012 Busyra Takiyudin All Right Reserved