ANNUAL DINNER TEAM BGM 2017 - BUSYRA TAKIYUDIN

Latest

Tuesday, December 12, 2017

ANNUAL DINNER TEAM BGM 2017

Annual Dinner Team BGM

Alhamdulillah semalam busyra hadirkan diri dalam Annual Dinner Team BGM 2017.. Syukur sangat dapat jumpa kawan-kawan seperjuangan even busyra join team BGM ni tak sampai 2 bulan lagi pun.. Team BGM memang the best! supportive sangat.. Pelancaran produk BGM baru saja 3 tahun di pasaran, jadi busyra rasa busyra belum terlambat untuk join team BGM dan sama-sama achieve apa yang diinginkan..

Annual Dinner Team BGM

Annual Dinner Team BGM

Thank you sangat kepada Big Bos Bihan dan Suami sebab adakan Annual Dinner untuk semua team BGM dari Stokis, Agen dan Dropship.. Meriah sangat, makan pun sedap, main game, gelak sama-sama.. Bos Bihan memang ramah, sesiapa yang tengok live makeup Bihan dekat facebook dia, haaa macam tu la Bihan dekat luar.. Sama! ramah tamah.. hehe. Siapa yang tak kenal Bihan memang rugi. sebab Bihan salah seorang MUA yang terbaik.. 

Annual Dinner Team BGM

Annual Dinner Team BGM

Annual Dinner ni adalah kali kedua diadakan untuk semua team BGM.. yang sebelum ni memang busyra tak sempat lah nak join. Sebab jadi Agen BGM ni pun baru saja. haha. InshaAllah untuk tahun kedepan, Bihan akan buat lagi katanya.. Dan doakan busyra juga boleh upgrade dari Agen ke Stokis! 

Annual Dinner Team BGM

Annual Dinner Team BGM

Start dinner dalam pukul 8 malam.. Semuanya bertemakan pink putih! Serius cantik sangat.. sesiapa yang peminat pink tu memang akan jadi kaki selfie lah jawabnya. hehe. 

Annual Dinner Team BGM

Annual Dinner Team BGM

InshaAllah kita jumpa lagi di masa akan datang! love! Sebelum busyra lupa, sesiapa yang nak jadi dropship BGM bawah busyra boleh pm busyra ye. Nanti busyra guide korang! Whatsapp 0146729316

Tadaaaa~~

3 comments:

  1. wah dinner theme nice, white and pink ...

    ReplyDelete
  2. meriahnyaaa dinner lg2 kalau ada theme

    ReplyDelete
  3. wah ..ala - ala garden githu , CCL ni masih pening tema dannual dinner company bertemakan seram ,,

    ReplyDelete

Copyright © 2012 Busyra Takiyudin All Right Reserved