BERRY BRIGHT SUPPLEMEN PENJAGAAN MATA SEAWAL UMUR 3 TAHUN - BUSYRA TAKIYUDIN

Latest

Tuesday, January 30, 2018

BERRY BRIGHT SUPPLEMEN PENJAGAAN MATA SEAWAL UMUR 3 TAHUN

berrybright, berrybrightmy, eyesupplement, eyecare, seawal3tahun,

BERRY BRIGHT SUPPLEMEN PENJAGAAN MATA SEAWAL UMUR 3 TAHUN | Stress jugak kekadang tu kalau nak drive time malam pun terpaksa pakai spek mata.. yes, busyra memang rabun jauh.. tapi busyra hanya pakai spek bila time drive malam ja.. itu pun sebab terpaksa.. huhu... Dulu time study pun kalau dalam dewan kuliah macam tu.. kena pakai spek jugak. Hopefully lepas busyra try produk Berry Bright, sihat lah sikit mata ni.. tak ada la terus okay kan, benda macam ni ambil masa.. yang bestnya berry bright ni adalah supplemen penjagaan mata seawal umur 3 tahun!


Siapa yang disyorkan untuk minum?

1. Semua orang! kanak-kanak berumur 3 tahun keatas pun boleh minum tau.
2. Pengguna contact lens. Untuk mata kering dan lesu
3. Berhadapan dengan skrin laptop/ phone untuk jangka masa yang panjang
4. Lingkaran gelap bawah mata

Terdapat 2 Jenis Minuman Berry Bright

1. BerryBright Original – mengandungi fruktosa semulajadi, kandungan gula adalah bersamaan dengan setengah biji epal. 38 kalori dalam setiap hidangan. Sesuai untuk semua peringkat umur.  

2. BerryBright Stevia – Tidak mengandungi gula tambahan, menggunakan Stevia yang berasaskan tumbuhan sebagai pemanis. 31 kalori dalam setiap hidangan. Diperkaya dengan antosianinn Bilberi Eropah dan beri campuran. Sesuai untuk semua peringkat umur.  Tetapi disyorkan untuk individu yang ingin mengurangkan pengambilan gula dan pesakit kencing manis. 


Cara Penyediaan

1. Sediakan 150ml air biasa/ air sejuk.
2. Tambah satu sachet Berry Bright
3. Kacau dan minum dengan segera untuk mengelakkan pengoksidaan.

Review 

Kalau nak cakap bab sedap tu busyra bagi 5/5.. serius sedap! rasa blackcurrant tu best sangat.. busyra pulak memang peminat tegar buah anggur.  minum 1 sachet tak cukup macam nak lagi.. hehe. Sekarang ni memang busyra consume minum, nak tengok perubahannya nanti.. InshaAllah, kalau kita ambil minuman supplemen ni kena bersabar sikit.

berrybright, berrybrightmy, eyesupplement, eyecare, seawal3tahun,

Untuk yang ingat mendapatkan Berry Bright, Busyra ada berita baik nak bagi dekat korang ni! nahhh kod diskaun! sesiapa yang beli guna kod diskaun busyradc01 ,akan dapat 15% diskaun untuk setiap pembelian di link website di bawah.. banyak tu 15%, so cepat-cepat grab! kod diskaun yang busyra bagi tu valid sehingga 15 Mac 2018 ni.


Facebook: @berrybrightmy
Instagram: @berrybrightmy

5 comments:

  1. Supplemen ni macam best je. Sesuai untuk kita yang selalu menghadap komputer lama-lama. Nanti nak cuba la

    ReplyDelete
  2. wah..macam best je produk ni..kena juga jaga mata ni,

    ReplyDelete
  3. Kalau tggi rating tu confirm sedap. Kak ana nak try juga lah. Mata ni letih dok hadap hp je.

    ReplyDelete
  4. macam best je produk ni , boleh hilangkan mata panda tak

    ReplyDelete

Copyright © 2012 Busyra Takiyudin All Right Reserved