PANDUAN SOLAT HAJAT BESERTA DOA - BUSYRA TAKIYUDIN

Latest

Tuesday, February 06, 2018

PANDUAN SOLAT HAJAT BESERTA DOA

panduan solat hajat, solat hajat, cara solat hajat,
Panduan Solat Sunat Hajat

PANDUAN SOLAT HAJAT BESERTA DOA | Assalamualaikum semua, dalam entri kali ni busyra nak share dengan korang panduan solat hajat beserta doa.. Solat hajat boleh dilakukan dalam apa jua masalah atau perkara yang diinginkan.. Contohnya ditimpa musibah, meminta agar diberikan jodoh, dikurniakan zuriat, untuk memajukan bisnes dan sebagainya.. Kalau disekolah, student nak ambil UPSR, PT3 dan SPM mesti buat solat hajat beramai-ramai..

panduan solat hajat, solat hajat, cara solat hajat,
Panduan Solat Sunat Hajat

panduan solat hajat, solat hajat, cara solat hajat,
Panduan Solat Sunat Hajat

panduan solat hajat, solat hajat, cara solat hajat,
Panduan Solat Sunat Hajat

Apapun yang kita lakukan ingat satu perkara je.. USAHA, DOA DAN TAWAKAL.. InshaAllah. Semoga bermanfaat buat semua.

Sumber: http://www.islam.gov.my/

4 comments:

  1. Tq sharw Busyra... Tak susah mana pun kalau nak buat kan...doa tu la tak hafal2 lagi...

    ReplyDelete
  2. Thanks for sharing this informative entry, Busyra. Nampak info agak simple tapi ramai antara kita lupa atau tak pernah ambil tahu tentang cara/panduan untuk menunaikan solat hajat. Thanks. Besar pahala Busyra bila share ni :)

    ReplyDelete
  3. sangat bermanfaat untuk semua untuk rujukan bersama.

    ReplyDelete

Copyright © 2012 Busyra Takiyudin All Right Reserved