BELI STICKER GLITTER DI MR DIY MEMANG MURAH - BUSYRA TAKIYUDIN

Latest

Friday, March 02, 2018

BELI STICKER GLITTER DI MR DIY MEMANG MURAH


BELI STICKER GLITTER DI MR DIY MEMANG MURAH | Tak dinafikan lagi, barang di mr diy memang murah. Busyra kalau masuk situ memang rasa kaki ni tak nak keluar. rasa semua nak beli. haha.. Stress tengok harga note book, sticker, barangan comel-comel.. Rasa berbaloi!


Sticker glitter tu busyra beli RM2.9.. Sticker ni lebih kepada tulisan birthday sebenarnya. tp busyra grab jugak sebab ada beberapa word yang boleh digunakan untuk ditampal di planner. 


Sticker ni complicated sikit nak buka dia dan nak susun untuk tampal pada planner. yelakan tulisan dia tu bersambung-sambung, so kena hati-hati takut tercabut tulisannya. Memang giltter habis beb! haha


Yang gambar atas tu pun sticker jugak (alaa yang tampal dekat tepi-tepi buku tu) busyra memang suka benda-benda yang cute ni. rasa sedap mata memandang. So, untuk semua barang termasuk pen maker dan yang lain-lain hanya RM10.9 .. Murah gila!


Bulan lepas busyra ada beli langsir jenis jarang untuk hiasan tingkap ..pun murah (RM20+) Bab murah tak payah cakap la. cantik pulak tu. Korang suka tak membeli di Mr DIY? share sikit korang suka beli apa disana?



16 comments:

  1. nice lah! gabungan gold dgn pink pulak kan. dah lama takpi diy hahaha k tipu :p

    ReplyDelete
  2. hehehe.. barang rosie ni memang cantik2 :D

    ReplyDelete
  3. Masuk DIY bak kata En Suami kak PC...macam ada gam kat tapak kaki...susah nak keluar....belek sana...belek sini...hihi..

    ReplyDelete
  4. cantiknye ! aff pun suke borong barang kat diy sbb barang sane comel dan murah ;D

    ReplyDelete
  5. aff follow sini tau https://jajastollymolly.blogspot.my/

    ReplyDelete
  6. Alamak dh lama ccl tak terjah diy ni , kalau masuk diy memang rambang mata

    ReplyDelete
  7. Cantik sangat. Best buat diy sendiri... Lagi bila ada kedai diy.fuh! Uji iman betul... Kalau boleh, semua benda nak beli bila masuk kedai diy kan?

    ReplyDelete
  8. wah cantik lah
    harga pun berpatutat sangat

    ReplyDelete
  9. Tiba2 dpt idea nak buat ssuatu tgk sticker ni..hehe..btw mmg cantik

    https://byshaz.blogspot.my/2018/03/letih-masa-pregnant.html

    ReplyDelete
  10. Kak ana pun ada beli juga. Murah dan comel. Tp xguna pun lps tu. Dok je kt rak buku tu haa.

    ReplyDelete
  11. anak akak suka bli sticker kt DIY

    ReplyDelete
  12. akak pun suka pergi Mr DIY tu, rancang nak beli sikit aje tapi bila balik mcm memborong pulak :)

    ReplyDelete
  13. Cantiknya planner Busyra, beli kat mana tu? Jeles nya, kita pakai planner murah yg viral haritu je.

    ReplyDelete

Copyright © 2012 Busyra Takiyudin All Right Reserved