TEMPAHAN 300PCS BISNES KAD AZMUNI SHOPPE - BUSYRA TAKIYUDIN

Latest

Thursday, March 29, 2018

TEMPAHAN 300PCS BISNES KAD AZMUNI SHOPPE

bisnes kad murah, bisnes kad alor setar,  bisnes kad paling murah, printing murah,

TEMPAHAN 300PCS BISNES KAD AZMUNI SHOPPE | Kali ni tempahan dari Azmuni Shoppe lagi. Hari tu ada order banner. Boleh tengok di > SINI .. Bisnes kad yang di order ini bersaiz lebih kecil dari normal kad. Katanya nak ala-ala cute sikit. hehe. tak nak nampak besar sangat. Customer request nak background putih sebab nak nampak clean dan simple. 


Bisnes kad jenis ini lebih kepada tag terima kasih atas pembelian dari Azmuni Shoppe. Customer juga request nak logo yang simple dan ada rose di tengah bulatan. Sesiapa yang nak tahu mereka jual apa boleh ke instagram Azmuni Shoppe > SINI

bisnes kad murah, bisnes kad alor setar,  bisnes kad paling murah, printing murah,

Jenis kad: Gloss Art Card (Matte Lamination)

Ketebalan: 260gsm.. tak mudah terkoyak

bisnes kad murah, bisnes kad alor setar,  bisnes kad paling murah, printing murah,

Untuk sebarang tempahan design & print boleh direct wasap busyra https://www.wasap.my/60146729316

6 comments:

Copyright © 2012 Busyra Takiyudin All Right Reserved