PROMOSI BISNES KAD MURAH SEPANJANG RAMADAN - BUSYRA TAKIYUDIN

Latest

Wednesday, May 30, 2018

PROMOSI BISNES KAD MURAH SEPANJANG RAMADAN

bisnes kad murah, bisnes kad alor setar,  bisnes kad paling murah, printing murah, logo design,

PROMOSI BISNES KAD MURAH SEPANJANG RAMADAN | Alhamdulillah, Busyra nak buka promosi bisnes kad murah sepanjang Ramadan kali ni.. Maksudnya tak kisah lah korang nak order pada bila-bila pada asalkan pada 30 Mei hingga 14 Jun sahaja. Di bawah ni busyra nyatakan beberapa info dan contoh-contoh design ya, but korang kalau nak request design sendiri pun boleh. Free saja.

bisnes kad murah, bisnes kad alor setar,  bisnes kad paling murah, printing murah, logo design,

CONTOH DESIGN BISNES KAD

bisnes kad murah, bisnes kad alor setar,  bisnes kad paling murah, printing murah, logo design,

bisnes kad murah, bisnes kad alor setar,  bisnes kad paling murah, printing murah, logo design,






bisnes kad murah, bisnes kad alor setar,  bisnes kad paling murah, printing murah, logo design,

bisnes kad murah, bisnes kad alor setar,  bisnes kad paling murah, printing murah, logo design,

bisnes kad murah, bisnes kad alor setar,  bisnes kad paling murah, printing murah, logo design,

Promosi kali ni tersangat berbaloi untuk korang yang bisnes online mahupun offline. Sekotak bisnes kad jatuh dengan harga RM12 saja!! Murah kan?

Untuk sebarang tempahan design & print boleh direct wasap busyra https://www.wasap.my/60146729316

10 comments:

  1. murah tu...cantik2 designnye...akak dlu tkde juga name card ni tp bila dh pegi event , PR slalu tanya so dh buat juga la

    ReplyDelete
  2. Murah sangat tu. Siapa nak buat business card ni lah masa dia.

    ReplyDelete
  3. Ala bisness card akak banyak lagi.

    ReplyDelete
  4. Wow murah sangat tu..Rabia tak ada kad bisnes dan card blogger lagi.hehe..

    ReplyDelete
  5. Wa... menarik tawaran harga tu.

    ReplyDelete
  6. mcm nak menempah la plak.
    aida xde bisnes. tapi mcm perlu plak nak marketing kat blog mak-mak aida tu.
    aida roger ye.

    ReplyDelete

Copyright © 2012 Busyra Takiyudin All Right Reserved