MASK 10 SAAT ALTHEA REAL FRESH SKIN DETOXER - BUSYRA TAKIYUDIN

Latest

Monday, July 30, 2018

MASK 10 SAAT ALTHEA REAL FRESH SKIN DETOXER

real fresh skin detoxer, mask rose, mask green tea, cleanser, mask 10 saat, althea, get it beauty,

MASK 10 SAAT ALTHEA REAL FRESH SKIN DETOXER |
Busyra excited sangat nak share dengan korang pasal mask yang super duper best! Mask 10 saat Real Fresh Skin Detoxer Rose & Green Tea memang buatkan kulit muka busyra segar dan bermaya. Nak tau lebih lanjut, korang kena teruskan membaca tau. Busyra akan story tentang cara penggunaan dan kelebihan mask ni.

real fresh skin detoxer, mask rose, mask green tea, cleanser, mask 10 saat, althea, get it beauty,

Mask Real Fresh Skin Detoxer ini dibuat dari bahan-bahan premium semulajadi untuk buatkan kulit muka lebih segar, sihat dan bersih.. Rawatlah kulit korang setiap hari menggunakan topeng muka yang mudah hanya 10 saat.

real fresh skin detoxer, mask rose, mask green tea, cleanser, mask 10 saat, althea, get it beauty,

ROSE: REFINING

real fresh skin detoxer, mask rose, mask green tea, cleanser, mask 10 saat, althea, get it beauty,

Mengandungi 100% kelopak bunga mawar, yang dipetik setahun sekali dalam bulan Mei dari Grasse, Southern France dan sudah tentu ia melicinkan kulit muka seperti kelopak mawar!

Mask Rose dapat melicinkan kekasaran kulit muka dan menjadikan kulit berseri bersinar.

RESEPI WAKTU PAGI : Rutin Pagi 10 Saat

Pada waktu pagi selepas bangun, produk ini membantu melindungi dan mengimbangi tahap pH kulit. Pada petang pula, ia menjadikan kulit bertambah cantik apabila mengenakan solekan dan ia menjadi sempurna.

GREEN TEA: PURIFYING

real fresh skin detoxer, mask rose, mask green tea, cleanser, mask 10 saat, althea, get it beauty,

Mengumpul (anak) daun teh hijau yang baru tumbuh dari Ladang Hijau Jeju. Bahan 100% ini  dapat melegakan dan menyegarkan kulit.

Mask Green Tea dapat menenangkan muka dan membersihkan kulit sensitif

RESEPI WAKTU MALAM : Rutin Malam 10 Saat

Pada jam 10 pagi, regenerasi sel kulit yang paling aktif. Jadi, produk ini meningkatkan regenerasi semulajadi kulit untuk memproses dengan memastikan kulit telah bersih dan bersedia untuk berehat.

CARA PENGGUNAAN MASK ROSE & GREEN TEA

Sapukan lapisan yang agak tebal pada kulit yang kering. Biarkan selama 10 saat, kemudian tambah sedikit air dan urut. Setelah itu bilas dengan air besih.

real fresh skin detoxer, mask rose, mask green tea, cleanser, mask 10 saat, althea, get it beauty,

REVIEW DARI BUSYRA

Sekali buka terus jatuh cinta sebabnya manusia dengan wangian tak dapat dipisahkan. hehe. Waktu pagi dah harum seluruh kulit muka dengan bauan bunga mawar dan waktu malam pula rasa tenang dengan bauan green tea. Tidur pun nyenyak. Korang patut try, recommended! Lepas pakai muka rasa lembap je. Ia adalah mask tapi dalam masa yang sama ia juga boleh dijadikan cleanser! 4.5/ 5

real fresh skin detoxer, mask rose, mask green tea, cleanser, mask 10 saat, althea, get it beauty,

Collaboration Althea & Get it Beauty

Produk dari Althea semuanya best! Sebelum ni busyra ada review pasal Althea Bare Essentials dan sekarang busyra sendiri pengguna setia produk tu. 

Korang kalau nak cuba Real Fresh Skin Detoxer, boleh ke website Althea untuk pembelian. Althea baru saja launching produk ini pada 30 July 2018. Jom jadi pengguna terawal mask 10 saat!


6 comments:

  1. bila pakai mask mmg rs kulit muka kenyal gitu hehe

    ReplyDelete
  2. yang ros tu macam best je, dah la keluar musim tertentu je

    ReplyDelete
  3. Dua-dua kak ana suka. Best sangat pakai. Kulit rasa moist je kan.

    ReplyDelete
  4. menarik laaa mask tu nak cuba yang rose.. tapi kna tnggu yg skrng pakai habis daaa

    ReplyDelete
  5. dua dua sangat best pakai.kulit lembut dan fresh!

    ReplyDelete

Copyright © 2012 Busyra Takiyudin All Right Reserved