PRODUK ZEPHYRINE MEMBERIKAN KESAN YANG WOW! - BUSYRA TAKIYUDIN

Latest

Saturday, September 29, 2018

PRODUK ZEPHYRINE MEMBERIKAN KESAN YANG WOW!

Zephyrine, produk penjagaan kulit wajah, Produk Zephyrine, Placenta Extract Repairing Mask, White Truffle Repairing Cream, Rose Essence Treatment Lotion,

PRODUK ZEPHYRINE MEMBERIKAN KESAN YANG WOW! | Hai korang! pastinya ramai yang belum tahu produk yang busyra nak story ni. But don't worry lepas ni korang akan cakap wauuu! Hehe. For those yang tengah survey nak tukar produk baru. Apa kata korang cuba beralih pada produk penjagaan kulit wajah dari Zephyrine! Busyra akan start story one by one di bawah ya. So, korang jangan sesekali nak tekan simbol pangkah. Haha

Apa itu Zephyrine?

Zephyrine ditubuhkan pada tahun 2011 dan mereka menekankan tentang penjagaan kulit muka. Zephyrine menyediakan 5 siri produk termasuk klasik, pemutihan, anti-penuaan, pelembap, dan pembersih. Dengan formula professional dan bahan yang baik serta semulajadi, Zephyrine mencipta produk penjagaan kulit muka yang terbaik untuk semua jenis kulit tidak kisah wanita ataupun lelaki..

Untuk entri kali ni, busyra nak kenalkan dekat korang 3 jenis produk dari Zephyrine. antaranya adalah Placenta Extract Repairing Mask, White Truffle Repairing Cream, and the last one Rose Essence Treatment Lotion.

1. Placenta Extract Repairing Mask

Zephyrine, produk penjagaan kulit wajah, Produk Zephyrine, Placenta Extract Repairing Mask, White Truffle Repairing Cream, Rose Essence Treatment Lotion,

Kalau bab mask ni busyra lah orang no 1 yang suka! Hehe. Serius kalau lepas pakai mask muka rasa glowing, lembap sangat.. For sure lah mask dari Zephyrine ni pun busyra fall in love.. Ia sebenarnya sangat sesuai untuk kulit muka yang sensitif tapi untuk yang kulit biasa biasa pun boleh sangat nak pakai. Lagi lah bagus. Masa pakai ni, kulit muka rasa sejuk je. Cara apply mask Zephyrine sama saja dengan mask yang lain. Pakai selama 15-20 minit.

Zephyrine, produk penjagaan kulit wajah, Produk Zephyrine, Placenta Extract Repairing Mask, White Truffle Repairing Cream, Rose Essence Treatment Lotion,

Kandungan mask muka

Mask ini dirumuskan dengan pengambilan oat dan vitamin E bagi mengekalkan penghidratan kulit muka.. Selain dari itu, ia juga dapat membaiki dan meningkatkan keanjalan kulit.

Zephyrine, produk penjagaan kulit wajah, Produk Zephyrine, Placenta Extract Repairing Mask, White Truffle Repairing Cream, Rose Essence Treatment Lotion,

Dengan adanya Placenta dalam mask ini akan mengekalkan keanjalan kulit yang sedia ada.. apa yang bestnya ia dapat mengurangkan melanin dan bintik-bintik, memutihkan dan mencerahkan kulit wajah! Korang akan nampak kesan yang bagus jika teruskan pakai setiap malam. Terdapat juga abstrak mutiara, daun kabbalah, dan rumpai laut. 

Harga

Harga untuk 1 pax (3pcs) mask ini adalah RM63.90. ada less tau sekarang.. Harga asalnya adalah RM90.00.. memang berbaloi kalau nak beli..

2. White Truffle Repairing Cream

Zephyrine, produk penjagaan kulit wajah, Produk Zephyrine, Placenta Extract Repairing Mask, White Truffle Repairing Cream, Rose Essence Treatment Lotion,

Siapa malam-malam suka manjakan muka dia dengan krim? Okay kita geng! Hehe. Nama krim pun dah repairing kan, confirm lah ia memang untuk baiki semula kulit muka jadi lebih baik.. Apa yang buatkan busyra tertarik dengan white Truffle Repairing Cream (50ml) ini adalah ia mengandungi yeast (pitera) yang dapat melegakan kerengsaan kulit (kulit burn atau merah-merah).. Satu lagi Aloe vera! Ya Allah busyra kalau bab Aloe vera ni suka sangat. Semua tahu kan Aloe vera memang bagus, ia menjadikan kulit muka jadi lebih moist..

Zephyrine, produk penjagaan kulit wajah, Produk Zephyrine, Placenta Extract Repairing Mask, White Truffle Repairing Cream, Rose Essence Treatment Lotion,

Harganya adalah RM189.00 dari RM 270.00.. memang less habisss!!

3. Rose Essence Treatment Lotion

Zephyrine, produk penjagaan kulit wajah, Produk Zephyrine, Placenta Extract Repairing Mask, White Truffle Repairing Cream, Rose Essence Treatment Lotion,

Rose Essence Treatment Lotion mengandungi 150ml dan ia memberikan nutrisi pada kulit muka. Apply diseluruh muka dan leher selepas mencuci muka dan pastikan korang amalkan pada setiap hari untuk nampakkan kesan yang lebih cepat.. Kandungan Rose Essence Treatment Lotion ini mempunyai abstrak bunga mawar dan mutiara.. Bau yang soft boleh buatkan rasa tenang saja bila apply pada muka.. Lotion ini lain dari yang lain sebabnya ia sejenis cecair putih jernih seperti toner.. Semestinya selepas penggunaan awal inshaAllah kulit muka akan rasa moist, cerah dan lembut.

Zephyrine, produk penjagaan kulit wajah, Produk Zephyrine, Placenta Extract Repairing Mask, White Truffle Repairing Cream, Rose Essence Treatment Lotion,

Harga asal untuk lotion ini pula adalah RM190.00. dan sekarang less hanya tinggal RM133.00 saja..

Kenapa perlu korang try produk dari Zephyrine? 
Berbalik pada tajuk utama "PRODUK ZEPHYRINE MEMBERIKAN KESAN YANG WOW!".. Korang tak cuba, korang tak tahu hasilnya. So you guys! Jom jadikan Zephyrine satu rutin harian korang!

Zephyrine, produk penjagaan kulit wajah, Produk Zephyrine, Placenta Extract Repairing Mask, White Truffle Repairing Cream, Rose Essence Treatment Lotion,

Nanti busyra akan buat lagi satu entri tentang Zephyrine tapi sebulan akan datang. hehe, nak bagi feedback lagi dan lagi dekat koranggg. Jangan lupa baca okay! Korang yang berminat nak beli boleh terus purchase directly di website mereka.. Ada banyak sangat diskaun yang menanti!

1 Produk - Diskaun 30%
3 Produk - Diskaun 50%

4 comments:

  1. Menarik, kaella tak pernah dengar lagi tentang product ni

    ReplyDelete
  2. nice la produk ni, teringin nak try lotion tu

    ReplyDelete
  3. Tertarik dengan mask dan lotion ros tu. Nampak best untuk dicuba.

    ReplyDelete
  4. macam menarik produk Zephyrine ni untuk dicuba.

    ReplyDelete

Copyright © 2012 Busyra Takiyudin All Right Reserved