CANTIK DALAMAN DAN LUARAN DENGAN PRODUK KITSUI - BUSYRA TAKIYUDIN

Latest

Sunday, October 07, 2018

CANTIK DALAMAN DAN LUARAN DENGAN PRODUK KITSUI

Generation 3 Colla, SC. MixBerries, Kitsui, review, beauty product, produk Kitsui, kesihatan, kecantikkan, kulit wajah, campuran minuman botani,

CANTIK DALAMAN DAN LUARAN DENGAN PRODUK KITSUI | Wanita dan penjagaan kulit memang kawan baik kan. Tak boleh bermusuh. Hehe. Hari-hari nak pastikan nampak cantik dan berseri.. Tipu lah kalau cakap tak kisah pasal kecantikan. Betul tak? So u guys yang memang rasa kulit muka tu sebam dan tak bermaya apa kata korang cuba risik-risik Kitsui! Produk mereka ada bermacam-macam jenis tau. InshaAllah cantik dalaman dan luaran dengan produk Kitsui. Okay, for those yang belum tahu, korang wajib teruskan membaca sebab tak rugi..

Generation 3 Colla, SC. MixBerries, Kitsui, review, beauty product, produk Kitsui, kesihatan, kecantikkan, kulit wajah, campuran minuman botani,

KITSUI MALAYSIA

Kitsui merupakan produk keluaran Gemini Beauty Resources (M) Sdn Bhd. Produk mereka adalah 100% menggunakan bahan semulajadi dan diproses dikilang yang bertaraf GMP serta mempunyai kelulusan KKM.. Jadi korang tak perlu risau lagi tau. Semuanya selamat..

Generation 3 Colla, SC. MixBerries, Kitsui, review, beauty product, produk Kitsui, kesihatan, kecantikkan, kulit wajah, campuran minuman botani,

Perkongsian Pengalaman

Busyra nak share sikit pengalaman mengamalkan produk dari Kitsui. Busyra seorang designer dan kekadang tu terpaksa tidur lewat untuk siapkan tempahan customer. Esok pagi pula kena bangun pergi kerja. Confirm lah eyebag ni menggunung. Haha. Tapi selepas busyra amalkan selama seminggu lingkaran bawah mata ni semakin berkurang sedikit. Tapi tak ada la hilang serta merta, semuanya kena tunggu dengan penuh sabar.. So far rasa teruja dengan KITSUI. Korang kalau nak nampakkan kesan yang baik, jangan skip untuk consume! Busyra pun sekarang ni tengah minum lagi, tak berhenti.

SC. MixBerries

SC. MixBerries dirumuskan daripada campuran buah beri. Hasil campuran beri ini dapat mengatasi masalah lingkaran hitam bawah mata, kulit kering dan dapat melindungi kulit dari sinar UV.

Generation 3 Colla, SC. MixBerries, Kitsui, review, beauty product, produk Kitsui, kesihatan, kecantikkan, kulit wajah, campuran minuman botani,

Ramuan

Botanical Beverage Mix, Strawberry, Blueberry, Rasberry, Grape, Cranberry, Plum, Pomegranate, Tomato dan Marine Collagen.

Kelebihan SC. MixBerries

1. Melindungi daripada sinaran UV
2. Mengatasi pembentukan garis-garis halus di wajah
3. Menghilangkan kerutan dan lingkaran gelap bawah mata
4. Menjadikan kulit lembap dan tidak kering lagi
5. Membantu pertumbuhan sel baru di wajah
6. Melindungi sel tubuh daripada kesan-kesan pencemaran.
7. Mampu meneutralkan kulit yang nipis atau terbakar akibat terdedah pada cahaya matahari terlalu lama.

Generation 3 Colla

Generation 3 Colla dapat menyelesaikan masalah kulit, masalah otot, masalah pigmentasi dan bintik-bintik hitam. Ia dihasilkan daripada ramuan semula jadi..

Generation 3 Colla, SC. MixBerries, Kitsui, review, beauty product, produk Kitsui, kesihatan, kecantikkan, kulit wajah, campuran minuman botani,

Ramuan

Astaxanthin, Ekstrak campuran beri, Acacia Gam/Gum arabic, Hydrolized Collagen, Perisa lemon.

Kelebihan Generation 3 Colla

1. Merangsang pembentukan kolagen kulit
2. Mengatasi "stretch mark"
3. Mengatasi masalah kulit berminyak dan masalah tona kulit yang tidak sekata
4. Menghilangkan kedutan halus
5. Dapat menghilangkan parut jerawat
6. Menambahkan tenaga (mudah bangun awal)
7. Mencantikkan rambut dan kuku.

Generation 3 Colla, SC. MixBerries, Kitsui, review, beauty product, produk Kitsui, kesihatan, kecantikkan, kulit wajah, campuran minuman botani,

Cara Pengambilan Kitsui

Campurkan 1 paket (15 grams) ke dalam 150ml air suam. Goncang sehingga larut dan minum serta-merta selepas penyediaan.. Minum air yang mencukupi sepanjang hari untuk hasil yang terbaik. Amalkan 1 paket sehari dan minum selepas sarapan pagi atau sebelum tidur..

Amaran!! Ibu mengandung, menyusukan bayi, atau sedang menjalani rawatan, sila dapatkan nasihat dari doktor terlebih dahulu sebelum menggunakannya. Ia tidak disyorkan untuk mereka yang mempunyai alahan terhadap makanan laut.

Dibawah ini, busyra ada sediakan satu video untuk korang semua!


Untuk pengetahuan semua, Kitsui merupakan supplement makanan tambahan yang mendapat pengiktirafan dari Asia Pacific Super Health Brand.. Memang wow kan?

Generation 3 Colla, SC. MixBerries, Kitsui, review, beauty product, produk Kitsui, kesihatan, kecantikkan, kulit wajah, campuran minuman botani,

Kitsui adalah #1 Supplement Kecantikan Yang Paling Dipercayai 

Bagi korang yang berminat untuk dapatkan produk Kitsui ini boleh dapatkan di Watsons atau Guardian dengan harga RM38.80 sekotak.

Info Lanjut 

Hotline: +6 03-7666 1129
Instagram : @kitsuimalaysia

5 comments:

  1. selalu nampak produk ni kat watson, teringin jugak nak try. nanti kena beli la

    ReplyDelete
  2. Yang rasa berries tu mesti sedap kan. pakej best ni cantik luar dan dalam sekaligus.

    ReplyDelete
  3. Banyak review kata produk kitsui ni bagus. Nak try lah juga nanti.

    ReplyDelete
  4. Lah ada ye produk ni dekat watsonts. rabia tak perasan pulak.

    ReplyDelete

Copyright © 2012 Busyra Takiyudin All Right Reserved