TOPENG CANTIK PIOLANG 24K GOLD WRAPPING MASK! - BUSYRA TAKIYUDIN

Latest

Wednesday, October 31, 2018

TOPENG CANTIK PIOLANG 24K GOLD WRAPPING MASK!

piolang 24k gold wrapping mask, peeling off mask, emas tulen 24k, beauty review, ekstrak siput, ekstrak rumpai laut,

TOPENG CANTIK PIOLANG 24K GOLD WRAPPING MASK! | Hai.. busyra nak story lagi berkenaan dengan kecantikan.. hehe. jangan jemu tau korang. So! Piolang 24K Gold Wrapping Mask memang sekarang ni tengah hot di negara Korea. Korang tak nak ke cantik macam gadis-gadis di sana. haha.. Seriously busyra suka dengan gold mask ni.. Nak tau lebih lanjut? kenalah baca sampai habis. 

piolang 24k gold wrapping mask, peeling off mask, emas tulen 24k, beauty review, ekstrak siput, ekstrak rumpai laut,Topeng cantik ini mengandungi 99% emas tulen yang membuang sel-sel kulit mati, mencerahkan dan meningkatkan keanjalan kulit.. Selain dari itu, ia juga dibuat dengan bahan-bahan pelembap yang menghalang kulit menjadi kering.. Busyra selalu amalkan pada setiap malam. Masa sapu dekat muka tu.. sejuk je.. rasa best sangat muka ni. For sure sepanjang pakai, rasa sejuk tu still ada sampailah kita peel off kan dia..

Cara Penggunaan:

Sapukan di seluruh kulit muka dan biarkan selama 10-20 minit sebelum buang (peeling off). Senang ke pakai mask ni? Agak susah sikit sebab dia oily.. Tapi bila dah kering, time nak buang tu.. yuhuuuu! macam kita kupas-kupas kulit bawang. haha..

piolang 24k gold wrapping mask, peeling off mask, emas tulen 24k, beauty review, ekstrak siput, ekstrak rumpai laut,

Kandungan:

1. 24k Emas - Membersihkan kulit dan meningkatkan peredaran.

2. Ekstrak Siput - Melembapkan dan menggalakkan pertumbuhan semula sel- sel kulit untuk memudarkan parut dan melicinkan kulit.

3. Ekstrak Rumpai Laut - Kaya dengan vitamin, mineral, asid amino dan antioksidan untuk melindungi kulit dari pencemaran alam sekitar.

piolang 24k gold wrapping mask, peeling off mask, emas tulen 24k, beauty review, ekstrak siput, ekstrak rumpai laut,

RM69 (80ml) -Made in Korea

Rating: 4.7/ 5

Info Lanjut untuk pembelian:


9 comments:

  1. makin cantiklah kulit muka lepas guna ni. ;))

    ReplyDelete
  2. jemput singgah :) https://messarah.blogspot.com/2018/11/life-update-mese-occupato-busy-month.html

    ReplyDelete
  3. nampak jugak hari tu...macam nak beli pulak..mana tau lepas ni lebih glowing macam busyra

    ReplyDelete
  4. macam menarik je mask ni. kulit jadi emas2 gitewww...

    ReplyDelete
  5. eh ..ingat awek korea tadi hehe..

    ReplyDelete

Copyright © 2012 Busyra Takiyudin All Right Reserved