SHOPPING HANDBAG DI BAGINNING, PENGHANTARAN PERCUMA KE SELURUH DUNIA - BUSYRA TAKIYUDIN

Latest

Thursday, July 11, 2019

SHOPPING HANDBAG DI BAGINNING, PENGHANTARAN PERCUMA KE SELURUH DUNIA

online shopping Baginning, handbag, purse, clear bag, jelly bag, clutch bag, Baginning United Kingdom,

SHOPPING HANDBAG DI BAGINNING, PENGHANTARAN PERCUMA KE SELURUH DUNIA | Baginning adalah satu wesbite untuk pencinta fesyen beg mengikut trend terkini. Semua jenis beg yang di jual sangat cantik, dengan pelbagai bentuk dan warna. Siapa yang tak gemarkan handbag kan? Untuk wanita itu satu kemestian. Jom busyra nak tunjukkan dekat korang betapa bestnya bila dapat masuk ke website mereka. Itu baru tengok, belum beli lagi. hehe!

online shopping Baginning, handbag, purse, clear bag, jelly bag, clutch bag, Baginning United Kingdom,

Untuk pengetahuan korang, Baginning bertempat di United Kingdom (UK). Itu tak jadi masalah pun untuk korang shopping di sana, semuanya dihujung jari. Mereka menawarkan pembayaran secara online payments sama ada melalui paypal atau credit card. Apa yang bestnya, worldwide FREE shipping tau! Masa penghantaran cuma mengambil masa 2-4 hari jika memilih secara express.. Gila cepat kan? Satu lagi yang busyra suka, mereka menyediakan perkhidmatan FREE return. Mana lah tahu kalau korang tak berpuas hati dengan beg yang dibeli atau ada kesan yang cantik, boleh sangat nak return semula pada mereka. Don't worry okay. 

Ada 2 jenis beg yang busyra terpikat bila usha di website Baginning. Semua beg dari mereka, memang lain dari yang lain. For me harganya berpatutan mengikut kualiti dan rekabentuk yang dibuat. Mereka menjaga kualiti beg menggunakan tekstil yang berkualiti. 

1. Clear Bags & Jelly Bags

Kebanyakannya beg jenis ini tahan air dan bersifat gloss, berbeza dengan beg kasual yang biasa. Jika korang sukakan Clear Bags & Jelly Bags ini, jangan teragak-agak untuk membeli di Baginning.

online shopping Baginning, handbag, purse, clear bag, jelly bag, clutch bag, Baginning United Kingdom,
Clear Bags & Jelly Bags

online shopping Baginning, handbag, purse, clear bag, jelly bag, clutch bag, Baginning United Kingdom,
Clear Bags & Jelly Bags

Gold Jelly Purse Cute Clear Bag PVC Cross-body Shell Handbags ($49.99)

online shopping Baginning, handbag, purse, clear bag, jelly bag, clutch bag, Baginning United Kingdom,

Inilah beg yang menjadi pilihan busyra. Serius nampak elegan dan kemas. Dengan warna gold yang bersinar membuatkan si pemakai lebih confident dan bergaya. Ada pelbagai jenis warna lain seperti black, silver and nude.. Sesuai digayakan untuk Anniversary, Beach, Date, Going out, Hanging out, Honeymoon.

2. Clutch Purse

Clutch Purse adalah koleksi terkini untuk beg wanita. Dengan adanya metalic or glitter adalah sangat sesuai untuk event pada sebelah malam.

online shopping Baginning, handbag, purse, clear bag, jelly bag, clutch bag, Baginning United Kingdom,
Clutch Purses

online shopping Baginning, handbag, purse, clear bag, jelly bag, clutch bag, Baginning United Kingdom,
Clutch Purses

Blush Satin Rose Clutch Bag Elegant Wedding Hand Purse for Bride ($49.99)

online shopping Baginning, handbag, purse, clear bag, jelly bag, clutch bag, Baginning United Kingdom,

Untuk Clutch Purses, ini adalah pilihan busyra (warna Champagne/ nude). Terdapat beberapa pilihan warna iaitu blush, pink, grey, red and white. Sangat sesuai digunakan ketika Anniversary, Big Day, Date, or Wedding. Suka sangat sebab ada elemen rose pada bahagian hadapan purse. Nampak eksklusif dan gaya feminin..

Kenapa perlu shopping di Baginning? 2 sebab utama yang busyra bagitau tadi, pastinya FREE SHIPPING dan FREE RETURN.. Tak perlu risau lagi untuk shopping disini.. So apa tunggu lagi. Jom la tengok-tengok dulu. mana tau tersuka tanpa sengaja. If korang nak info lebih lanjut lagi, boleh terjah sendiri ke website mereka. 

online shopping Baginning, handbag, purse, clear bag, jelly bag, clutch bag, Baginning United Kingdom,

Info Lanjut:

Email: support@baginning.com
Address: Rm 101, Maple House, 118 High Street, Purley, 
London, England, United Kingdom, Cr8 2ad

6 comments:

Copyright © 2012 Busyra Takiyudin All Right Reserved