Showing posts with label Korea. Show all posts
Showing posts with label Korea. Show all posts

KOLEKSI FRIDGE MAGNET DARI SI PEMBERI YANG SAMA

Hai semuaaa


apa aku nak story dalam entri ni adalah aku nak share dengan korang tentang hasil koleksi fridge magnet yang aku ada dan yang specialnya, ia dari orang yang sama.. setiap kali dia travel, dia akan beli fridge magnet pada aku! sebab tu rasa teruja, actually, yang dah rosak pun ada. hehe.. sebab dah lama dah kan.. cuma baru nak update nak story pasal ni.. orang yang beri ni adalah mak njang aku sendiri iaitu kakak kepada ayah aku.. dia memang suka travel! maklum lah anak-anak dah besar dan dah kahwin pun, tinggal berdua ja dengan suami.. jadi boleh la travel satu dunia dengan suami. hehe.. dan akan datang ni dia nak ke australia.. alahaiii bestnyaaa.. kalaulah aku ditempat tu.. okay jom tengok satu-satu fridge magnet yang ada! 

Menang Kupon RM200 Contest Traveloka!! #MyTravelokaEscapade

Hai..

Alhamdulillah... aku menang kupon rm200 dari Traveloka lepas aku join satu contest #MyTravelokaEscapade .. alhamdulillah.. korang nak join jugak?? okay korang boleh baca di sini >> Terbang Jauh ke South Korea dengan Traveloka ...contest ni ada peringkat2 tau. first dorang akan cari pemenang mingguan. yang aku dapat kupon ni pemenang minggu pertama. so, korang masih ada peluang untuk dapatkan kupon macam aku ni. kalau dapat ni boleh la booking tiket flight or hotel!! untuk pengetahuan korang, pihak Traveloka memilih 10 pemenang pada setiap minggu.. korang kena join awal2. sebab kemungkinan if minggu pertama korang tak dapat. nama akan di bawa ke minggu kedua.

Terbang Jauh ke South Korea dengan Traveloka!

Assalamualaikum awak2 semua..


Korang kalau dapat tiket free ke luar negara seronok tak? hehe. aku tau mesti tu salah satu impian korang kan? sama la dengan aku. sapa tak nak melancong ke luar negara. Kalau korang diberi peluang, korang nak ke mana? okay nih, aku ada berita baik untuk korang. Mesti korang pernah dengar Traveloka kan? website yang korang boleh gunakan untuk buat tempahan online tiket dan hotel. haaa, Traveloka ada buat satu contest untuk blogger dan yang tak ada blog pun boleh join. Traveloka nak bagi tiket flight ataupun kupon hotel free. best kan? kita boleh pilih nak kemana untuk 10 negara yang Traveloka senaraikan. 

Penafian

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang ada di laman ini adalah dari tuan blog sendiri. Ia tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemilik asalnya. Sebarang print screen terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan blog sendiri. Pendapat tuan blog tidak semestinya kekal. Terima Kasih..

-Busyra Takiyudin-