Showing posts with label SGShop. Show all posts
Showing posts with label SGShop. Show all posts

Friday, July 14, 2017

Shopping di SgShop dengan Voucher RM 900!

Hai semuaa..


Setelah dekat sebulan menunggu barang yang aku shopping di SgShop akhirnya sampai jugakkk. fuhhh! Kenapa jadi lambat? haaa ada beberapa perkara yang membuatkan proses barang sampai ke rumah jadi lambat.. Sebelum aku terlupa, bagi yang belum mengenali apa itu SgShop, meh sini aku nak explain.. SgShop adalah satu website jual beli barang dari luar negara iaitu negara China.. Semua barang di dalam website SgShop ni, dijual dengan harga tak masuk akal, iaitu sangat lah murah! Macam2 yang korang boleh tengok dan jelejah di website SgShop.. Barangan yang dijual adalah lebih kurang barangan Lazada, Nile, Zalora dan sebagainya. Cuma bezanya disini ia lebih murah dari website Malaysia.
Read More

Wednesday, May 31, 2017

Pemenang Giveaway Saya nak Shopping Credit RM1000 by Busyra Takiyudin

Assalamualaikum semua..



Alhamdulillah dah masuk hari ke lima kita puasa kan.. cepat jugak kan.. dah nak dekat seminggu dah.. macam mana puasa tahun ni? bersemangat nak bangun shaur ke tak? hehe.. okay lah, macam korang dah baca tajuk tu, dah sah sah la aku nak umumkan pemenang Giveaway Saya Nak Shopping Credit RM1000 by Busyra Takiyudin.. GA yang aku adakan ni hanya sekejap saja, tak sampai sebulan pun.. ye la kan, aku nak korang boleh shopping di SGShop before raya! macam biasa aku dah usha2 semua link peserta yang join GA ni, okay lah.. jom kita tengok senarai peserta yang join!
Read More