Showing posts with label design. Show all posts
Showing posts with label design. Show all posts

Tempahan Bunting 2' x 5' -Semperit dan Ketupat

Hai..


Alhamdulillah, baru-baru ni ada yang order bunting 2' x 5' untuk bisnes raya katanya.. tapi lepas raya pun still boleh guna lagi sebab bunting ni tahan lama, bukan untuk guna dalam jangka masa yang pendek.. tapi guna la berbulan2 pun.. Rezeki bulan puasa, dengan sekali design customer suka dan tak banyak yang nak ditukar, just tukar jenis font saja.. customer ni order 2 bunting dan 400 pieces namecard.. enjoy sebenarnya dapat design yang berkaitan dengan makanan.. bulan2 puasa ni tengok pulak gambar makanan.. tergugat beb! hehe.. okay, jom kita tengok designnya. gambar banner yang dah siap aku tak sempat nak snap.. lagi pun sebab saiz yang besar kan. malas la nak bentang sebentang luas lautan tu.. hehe

DESIGN & PRINTING BUSINESS / NAME CARD MURAH!!

Hai semua..

Seperti yang semua tahu, aku ada buka tempahan design dan printing.. if korang nak order banner, pvc counter, sticker, name/ business card, button badge, keychain, kad kenduri dan sebagainya.. boleh la order dekat aku.. harga murah dan FREE DESIGN! kita bagi awak-awak semua harga kasih sayang.. dalam entri kali ni aku nak share dengan korang pasal name/ business card! kualiti card memang cantik, jenis material adalah matte! kalau nak yang lagi lawa adalah spot uv la yang design tulisan timbul tu. yang tu mahal sikit lah.. haha. tapi bagi aku material matte dah cukup memadai.. so dekat bawah ni, aku bagi korang cuci mata tengok contoh design dulu!

giveaway, namecard, businesscard, freedesign, design, printing,

Giveaway Free Name Card by BusyraTakiyudin

Hai semua..


Bismillahirrahmanirrahim.. harini aku rasa nak start buat GA.. aku nak bagi namecard free pada pemenang yang bertuah yang join GA aku ni.. as blogger korang kena ada namecard, so senang la nanti kalau korang jumpa blogger lain boleh la pass2 namecard korang tu.. ala2 macam corporat gitueww.. haha. if yang belum ada namecard dijemput untk join dan kalau yang dah ada namecard pun boleh jemput join jugak.. mana la tau kan korang nak tambah koleksi namecard.. 2 orang pemenang akan aku pilih secara random.. syarat-syarat untuk join GA ni sangatlah mudah.. dan bagi sesiapa yang terpilih aku akan design kan namecard mengikut citarasa korang.. nak warna apa, nak design macam mana.. 

TEMPAHAN DESIGN BISNES DAN BLOG KINI DIBUKA DENGAN HARGA MURAH!

Hai!

design, blog, graphic designer, bisnes,

bagi sesiapa yang berminat untuk membuat tempahan design logo, banner, billboard, sticker, namecard, biz card dan seangkatan dengan nya, boleh buat tempahan dekat aku ye.. bukan tu saja, aku juga menerima tempahan untuk buat header, logo blog, watermark dan lain-lain lagi. bab harga jangan risau, aku bagi harga murah2 saja. boleh terus contact aku di busyra_23@yahoo.com ataupun di facebook.. segala jenis artwork akan aku upload dalam entri seterusnya supaya korang boleh usha-usha before tempah.. artwork akan di update dari masa ke semasa ye..  

HARI PERTAMA BEKERJA SEBAGAI GRAPHIC DESIGNER

Hai semuaa..


aku nak share dengan korang hari bahagia aku sebab dah dapat kerja. haha. excited sebenarnya, alhamdulillah.. ya la kan.. aku ni dah berbulan-bulan tanam anggur dekat rumah.. sampai dah boleh makan dah. hehe.. aku dapat kerja ni pada hari rabu lepas dan start hari ni (ahad).. Alhamdulillah buat masa sekarang aku bekerja ni, bos okay, staf okay, dan environment office pun okay.. selesa ada aircond tak panas. perghhh demand betul kau! eh bukan demand pun, rasanya itu memang wajib kot ada aircond kalau duduk office kan.. hehe. masuk pukul 9, paling lewat 9.30 pagi dan balik pukul 6 petang.. tapi kan dalam bahagia ada jugak sedih.. huhu.. 

Penafian

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang ada di laman ini adalah dari tuan blog sendiri. Ia tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemilik asalnya. Sebarang print screen terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan blog sendiri. Pendapat tuan blog tidak semestinya kekal. Terima Kasih..

-Busyra Takiyudin-