Showing posts with label free. Show all posts
Showing posts with label free. Show all posts

Giveaway Free Name Card by BusyraTakiyudin

Hai semua..


Bismillahirrahmanirrahim.. harini aku rasa nak start buat GA.. aku nak bagi namecard free pada pemenang yang bertuah yang join GA aku ni.. as blogger korang kena ada namecard, so senang la nanti kalau korang jumpa blogger lain boleh la pass2 namecard korang tu.. ala2 macam corporat gitueww.. haha. if yang belum ada namecard dijemput untk join dan kalau yang dah ada namecard pun boleh jemput join jugak.. mana la tau kan korang nak tambah koleksi namecard.. 2 orang pemenang akan aku pilih secara random.. syarat-syarat untuk join GA ni sangatlah mudah.. dan bagi sesiapa yang terpilih aku akan design kan namecard mengikut citarasa korang.. nak warna apa, nak design macam mana.. 

Header untuk Miss Banu

Assalamualaikum..

baru saja lepas emailkan header untuk miss banu. terima kasih sebab sudi terima header dari saya yang tak seberapa ni. miss banu pilih header no 3 dan 4.. memang special untuk dia saja tau. aku tak kan bagi pada orang lain lagi. sebab miss banu dah pilih dulu.





kalau ada yang berkenan boleh ke sini >> Free Header untuk blogger

masih ada 2 header yang tiada tuannya. hehe.. apa2 boleh email aku ya untuk header ni.. bai!

* tujuan buat semua ni. untuk asah bakat dalam software photoshop 


FREE NAME CARD DARI PIXAJOY DAH SAMPAI!!

Hai semua

tengah tengok tv tengahari tadi, tiba ada dengar bunyi hon dekat depan rumah. telefon dari number tak kenal pun tetiba call. eh sapa pulak ni. hehe. saja buat suspen. rupanya abang skynet. elehh kau! acah acah abang konon. eh memang la sebab barang aku dah sampai. jadi seronok la kejap. kahkah. satu ja nak puji skynet ni. perkhidmatan dia memang bagus sebabnya dia akan call kita dan tunggu kita dekat depan pintu rumah dengan setianya. haha. okay2.. sebenarnya barang free yang aku order dah sampai. yeay!! pixajoy memang baik hati.. sebab bagi name card free


dengan hasil design sendiri. eceh! tak da maknanya design sendiri, memang layout dah diberi oleh pixajoy, kita just edit letak pap! muka kita setepek dekat situ and jangan lupa detail diri. memang macam macam design yang disediakan. pixajoy akan print dan akan pos terus sampai ke rumah. ini adalah promosi yang dilakukan oleh pihak mereka. so, kena la cepat2. takut nanti promosi dah habis. kualiti name card ni memang power! cantik! licin! best sangat! harga asal name card ni adalah RM35 sekotak iaitu 100pcs. tapi kali ni aku hanya dapat percuma tapi cuma bayar untuk pos sahaja RM8. aku pasti ramai lagi blogger di luar sana yang dah buat name card dengan pixajoy. 



bagi sesiapa yang belum, jom buat name card free. nak tau macam mana? tengok di sini. Cara nak dapatkan Name Card dari Pixajoy

untuk pertama kalinya aku ada name card. yalah kan, aku malas nak buat sebelum ni, sebab bukannya nak guna sangat pun. cuma kali ni dah free kenapa nak lepaskan peluang kan. hehe. sapa nak bagi free. nanti nak bagi dekat korang la name card ni. simpan elok2 tau dalam koleksi blogger korang. haha. bajet2 femes! :p

thanks Pixajoy!! bai semua. jumpa lagi. 

SIAPA NAK NAME CARD FREE 100 PCS??

Hai semua readers kesayangan!

siapa yang belum ada name card sendiri untuk blog korang? jom2 sama2 design kad sendiri dan terus dapat name card free okayyy. especially kepada blogger baru.. jangan cakap blogger baru, aku pun baru nak rasa ada name card sendiri. walaupun bukan blogger baru lagi, dah dekat 6 tahun berblogging. tapi blog still suam2 kuku lagi. hehe.. tak pernah nak ada mane card sendiri. 


kalau nak name card free tu moh ler ke sini pixajoy .. nanti ikut flow nya okay. semua kita design sendiri mengikut pilihan hati, nak letak gambar sendiri pun boleh. nantikan rupa name card aku ya. hehe. bai!

Penafian

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang ada di laman ini adalah dari tuan blog sendiri. Ia tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemilik asalnya. Sebarang print screen terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan blog sendiri. Pendapat tuan blog tidak semestinya kekal. Terima Kasih..

-Busyra Takiyudin-