Showing posts with label freenamecard. Show all posts
Showing posts with label freenamecard. Show all posts

Tahniah pada Pemenang Giveaway Free Name Card by Busyra Takiyudin!

Hai semua..


Bismillah.. seperti yang dijanjikan, pagi ni aku akan umumkan 2 pemenang GA Free Name Card dan Top komentar yang setia mengomen di blog aku dari awal bulan 1 hingga akhir bulan ni.. aku ada hadiah misteri pada si dia.. Apa yang aku pernah bagi tau pada entri yang lepas, ada peserta yang tidak mengikut syarat yang ditetapkan.. jadi kalau nama korang terpilih by random pun, tidak akan dipilih oleh aku.. sebab aku pernah bagi tau yang kalau tak ikut syarat, nama tidak akan dipilih.. aku bukan marah ye.. hehe. tapi aku nak adil pada semua.. blogger lain boleh ikut syarat tapi kenapa tidak kita kan? Alhamdulillah pemilihan random.org memilih orang yang betul.. bila aku buka baca blog dorang, aku dapat rasa dorang tulis dari hati dan panjang berjelaa.. hehe. 

Senarai Peserta Giveaway Free Name Card by Busyra Takiyudin

Hai semua..


hari ni baru sempat nak update senarai nama peserta yang join GA aku ni.. lambat aku update sedangkan GA dah start 1 hb hari tu lagi.. senarai nama peserta ni akan di update dari semasa ke semasa ye. supaya senang korang nak usha nama korang ada ke tidak dalam list.. nanti setiap pemenang akan dapat namecard aku jugak! so if korang rindu bolehlah usha name card aku ye.. *itu motif sebenar! hahaha.. kenapa aku nak bagi namecard aku? sebabnya aku nak habiskan name card lama ni.. then nak buat yang baru pulak! btw saja nak tunjuk name card holder baruuuu! hehe.. cantik tak? merah ang ang gitueww.. 

Penafian

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang ada di laman ini adalah dari tuan blog sendiri. Ia tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemilik asalnya. Sebarang print screen terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan blog sendiri. Pendapat tuan blog tidak semestinya kekal. Terima Kasih..

-Busyra Takiyudin-