Showing posts with label giveaway. Show all posts
Showing posts with label giveaway. Show all posts

Wednesday, May 31, 2017

Pemenang Giveaway Saya nak Shopping Credit RM1000 by Busyra Takiyudin

Assalamualaikum semua..



Alhamdulillah dah masuk hari ke lima kita puasa kan.. cepat jugak kan.. dah nak dekat seminggu dah.. macam mana puasa tahun ni? bersemangat nak bangun shaur ke tak? hehe.. okay lah, macam korang dah baca tajuk tu, dah sah sah la aku nak umumkan pemenang Giveaway Saya Nak Shopping Credit RM1000 by Busyra Takiyudin.. GA yang aku adakan ni hanya sekejap saja, tak sampai sebulan pun.. ye la kan, aku nak korang boleh shopping di SGShop before raya! macam biasa aku dah usha2 semua link peserta yang join GA ni, okay lah.. jom kita tengok senarai peserta yang join!
Read More

Saturday, May 27, 2017

Tahniah pada Pemenang Giveaway Free Name Card by Busyra Takiyudin!

Hai semua..


Bismillah.. seperti yang dijanjikan, pagi ni aku akan umumkan 2 pemenang GA Free Name Card dan Top komentar yang setia mengomen di blog aku dari awal bulan 1 hingga akhir bulan ni.. aku ada hadiah misteri pada si dia.. Apa yang aku pernah bagi tau pada entri yang lepas, ada peserta yang tidak mengikut syarat yang ditetapkan.. jadi kalau nama korang terpilih by random pun, tidak akan dipilih oleh aku.. sebab aku pernah bagi tau yang kalau tak ikut syarat, nama tidak akan dipilih.. aku bukan marah ye.. hehe. tapi aku nak adil pada semua.. blogger lain boleh ikut syarat tapi kenapa tidak kita kan? Alhamdulillah pemilihan random.org memilih orang yang betul.. bila aku buka baca blog dorang, aku dapat rasa dorang tulis dari hati dan panjang berjelaa.. hehe. 
Read More

Friday, May 19, 2017

Giveaway Busyra Takiyudin: Saya Nak Shopping Credit RM1000!!

Assalamualaikum..


Hai semua.. untuk entri kali ni aku ada good news untuk korang! aku nak bagi shopping credit bernilai RM100 kepada 10 orang pemenang! so, harini aku nak lancarkan satu giveaway simple!.. belum habis lagi GA aku yang first, dahh nak lancarkan GA baru.. tamak betul! hehe. okay, syarat-syaratnya akan aku bagitau di bawah nanti ye.. Shopping credit ni adalah tajaan dari SGshop Malaysia! tapi semua pemilihan pemenang adalah random dari aku sendiri.. korang boleh usha2 dulu website tu, then mana tau ada yang berkenan, boleh la join GA aku ni ye.. apa yang best pasal SGshop ni adalah semua barangnya murah! dengan shopping credit yang korang akan dapat nanti, boleh beli macam-macam!. okay lah malas nak explain banyak2 sebab korang mesti excited nak join kan?
Read More

Saturday, May 13, 2017

Senarai Peserta Giveaway Free Name Card by Busyra Takiyudin

Hai semua..


hari ni baru sempat nak update senarai nama peserta yang join GA aku ni.. lambat aku update sedangkan GA dah start 1 hb hari tu lagi.. senarai nama peserta ni akan di update dari semasa ke semasa ye. supaya senang korang nak usha nama korang ada ke tidak dalam list.. nanti setiap pemenang akan dapat namecard aku jugak! so if korang rindu bolehlah usha name card aku ye.. *itu motif sebenar! hahaha.. kenapa aku nak bagi namecard aku? sebabnya aku nak habiskan name card lama ni.. then nak buat yang baru pulak! btw saja nak tunjuk name card holder baruuuu! hehe.. cantik tak? merah ang ang gitueww.. 
Read More

Wednesday, May 03, 2017

DESIGN & PRINTING BUSINESS / NAME CARD MURAH!!

Hai semua..

Seperti yang semua tahu, aku ada buka tempahan design dan printing.. if korang nak order banner, pvc counter, sticker, name/ business card, button badge, keychain, kad kenduri dan sebagainya.. boleh la order dekat aku.. harga murah dan FREE DESIGN! kita bagi awak-awak semua harga kasih sayang.. dalam entri kali ni aku nak share dengan korang pasal name/ business card! kualiti card memang cantik, jenis material adalah matte! kalau nak yang lagi lawa adalah spot uv la yang design tulisan timbul tu. yang tu mahal sikit lah.. haha. tapi bagi aku material matte dah cukup memadai.. so dekat bawah ni, aku bagi korang cuci mata tengok contoh design dulu!

giveaway, namecard, businesscard, freedesign, design, printing,
Read More

Monday, May 01, 2017

Giveaway Free Name Card by BusyraTakiyudin

Hai semua..


Bismillahirrahmanirrahim.. harini aku rasa nak start buat GA.. aku nak bagi namecard free pada pemenang yang bertuah yang join GA aku ni.. as blogger korang kena ada namecard, so senang la nanti kalau korang jumpa blogger lain boleh la pass2 namecard korang tu.. ala2 macam corporat gitueww.. haha. if yang belum ada namecard dijemput untk join dan kalau yang dah ada namecard pun boleh jemput join jugak.. mana la tau kan korang nak tambah koleksi namecard.. 2 orang pemenang akan aku pilih secara random.. syarat-syarat untuk join GA ni sangatlah mudah.. dan bagi sesiapa yang terpilih aku akan design kan namecard mengikut citarasa korang.. nak warna apa, nak design macam mana.. 
Read More

Tuesday, February 14, 2017

SIAPA BLOGGER UTARA?? SILA BACA!


Hai.. sepanjang 6 tahun aku berblogging, macam-macam jenis blogger yang aku kenal even tak pernah jumpa sekalipun.. ada blogger utara, selatan, timur, semualah.. seronok kan sebenarnya jadi blogger ni, boleh dapat beribu riban kawan.. haha.. sepanjang korang jadi blogger ni dah berapa post yang korang dah post dalam blog? ada tak korang buat planning untuk blog korang? untuk jangka masa pendek dan panjang.. perlu ke? ehhhh.. jangan fikir main-main, blog ni macam satu career jugak tau! kena update setiap hari, kalau tak update macam buat kerja office tak selesai. hehe.. ke korang tak ada langsung plan untuk blog? macam kalau hari ni nak update, then update.. kalau esok tak nak, tak payah.. macam tu ke? tak kisah la apa pun yang korang buat, aku yakin korang ada aim korang sendiri dalam blogging.. 
Read More

Monday, January 23, 2017

Chinese New Year Megasales @ www.nile.com.my

Hai semua..


Siapa nak angpau sempena Chinese New Year ni? sila angkat tangan! hehe. sesiapa ja boleh dapat angpau ni, sebab nile.com.my nak bagi angpau pada sesiapa yang join contest ni. mana tau rezeki korang kan? berapa banyak tu Nile nak bagi? RM1000 okayyyy.. tak nak ke uolsss. haha. 

RM300 Duit Raya x 1 pemenang
RM200 Duit Raya x 2 pemenang
RM100 Duit Raya x 3 pemenang
Read More

Friday, December 16, 2016

Hadiah Gambar "Miniature Photography by Twelvelabstudios"

Hai semua..

hari tu aku ada join satu GA yang dianjurkan oleh blogger mirza syazwina .. tertarik nak join GA dia ni sebab gambar2 yang dia edit ni gempak! hehe.. aku pun salah sorang peminat photoshop! sebab tu suka dengan hasil kerja dia. comel2 semuanya.. so, aku nak share sikit gambar cute dari dia..

gambar first yang aku bagi pada mirza untuk di edit ni adalah gambar masa konvo diploma di uitm seri iskandar, tahun 2014.. gambar ni jadi salah satu kenangan aku.. tahun depan inshaAllah konvo kali kedua. hehe.

Read More

Thursday, November 17, 2016

giveaway miniature photography by waza studios


tertarik untuk join ga ni sebab aku memang minat gambar yang comel2 macam ni. kreatif kan miza ni. so siapa yang nak gambar macam ni boleh la join ye. mana tau rezeki korang. tarikh tamat lambat lagi 1 dis ni. kalau busy bookmark dulu. :) ok 
Read More

Thursday, November 10, 2016

GIVEAWAY PENGHARGAAN SA-VIORS


join GA yang dianjurkan oleh blogger sa-viors. hadiah yang menarik!

Nama: Busyra binti Takiyudin
Email : busyra_23@yahoo.com

*bagi sesiapa yang belum join. jom la sesama memeriahkan GA rakan blogger kita :)


Read More

Sunday, October 30, 2016

BERSERI-SERI BERSAMA 3D GOLD STEMCELL SERUM DARI MY BEAUTY HERBS

Hai semua..


hari ni aku excited sangat nak tunjuk dekat korang hasil dari penggunaan 3D Gold Stemcell Serum. serius aku teruja. sebabnya aku bukanlah penggemar serum. tak suka sebenarnya pakai serum. before ni aku pernah cuba 1 saja produk serum. tak ingat dah jenama apa sebab dah lama. lepas pakai, kulit jadi tak sekata. kurang sesuai. tapi dengan 3D Gold Stemcell Serum ni memang sangat2 okay. packaging serum ni memang superb cantik dan exclusive!!

Read More

Giveaway Shade Dough by Hanis Zalikha

Hai semua

baru berkesempatan untuk join GA yang dianjurkan oleh blogger Rrai. tertarik dengan hadiah ga ni iaitu shadedough by hanis zalikha. serius warna2 lips ni memang cantik! aku paling suka dan teringin nak try adalah warna creme caramel. aku memang suka warna lips yang nude2 macam tu. hehe.. 


instagram: @busyra_takiyudin
Read More

Thursday, October 13, 2016

GIVEAWAY SALAM PERKENALAN by MASHITAHMAMAT


jom ramai2 join ga blogger mashitah. aku tertarik dengan lipgloss mary kay tu. hehe. kalau rajin uolss semua join lah ya. haha. uolss uolss sangat malam2 ni. k bai


Read More

Monday, October 03, 2016

Pemenang Giveaway by Busyratakiyudin

Assalamualaikum, hai semua


maaf sebab lewat umumkan pemenang sebabnya jumaat lepas aku ke negeri sembilan ke kenduri kawen kawan diploma dulu. jadi hari ni baru sempat nak update pemenang. sebelum tu, aku nak ucapkan terima kasih kepada semua yang join GA ni. dan semuanya memberikan pelbagai pendapat tentang kekurangan blog ni. aku akan cuba perbetulkan segala teguran yang korang berikan. InshaAllah. seronok baca semua komen korang. :) apapun alhamdulillah walaupun tak banyak yang join hanya 35 blogger sahaja. pemenang di pilih secara random ye. tak ada pilih kasih atau apa,. aku bagi sama rata. hehe. 


Pemenang Cash RM20 >> 
21. http://www.kasihjuju.com/2016/09/giveaway-by-busyratakiyudin.html


yang tak berjaya tu tak apa mybe next GA ada rezeki lagi kan. btw semua yang join GA ini, aku akan masukkan link blog korang dalam bloglist aku. dan akan memudahkan aku untuk selalu menjenguk blog korang. bloglist ni akan ada di blog aku sampai bila2 sampailah aku adakan GA baru ye. maksudnya diganti la *entah bila nak adakan GA lagi.. hehe


pada pemenang sila bagi detail ke fanpage blogbusyra

Nama: 
No akaun maybank:


terima kasih semua.. :)


Read More

Wednesday, September 28, 2016

Senarai Blogger Giveaway by Busyratakiyudin

terima kasih kepada yang sudi join giveaway ni. di bawah adalah senarai blogger yang telah diupdate


1. http://missobsesi.blogspot.my/2016/09/giveaway-by-busyratakiyudin.html

2. http://www.bajuwarnacoklat.com/2016/09/giveaway-by-busyratakiyudin.html

3. http://penggaliilmudunia.blogspot.my/2016/09/giveaway-by-busyratakiyudin.html

4. http://penselduabee.blogspot.my/2016/09/giveaway-by-busyratakiyudin.html

5. http://ohmyvitamin.blogspot.my/2016/09/giveaway-by-busyratakiyudin.html

6. https://farhanajafri.blogspot.my/2016/09/giveaway-by-busyratakiyudin.html

7. http://masturanasarudin.blogspot.com/2016/09/giveaway-by-busyratakiyudin-30-sept-16.html

8. http://nakahime.blogspot.my/2016/09/giveaway-by-busyratakiyudin.html

9. http://mellyacrayola.blogspot.com/2016/09/giveaway-by-busyratakiyudin.html

10. http://www.kennymerligal.com/2016/09/giveaway-by-busyratakiyudin.html

11. http://thezafirahnazri.blogspot.my/2016/09/giveaway-by-busyratakiyudin.html

12. http://misspurple17.blogspot.com/2016/09/giveaway-by-busyratakiyudin.html

13. http://galeriduniaku.blogspot.my/2016/09/giveaway-by-busyratakiyudin.html

14. http://realsviors.blogspot.my/2016/09/giveaway-by-busyratakiyudin.html

15. http://www.mialiana.com/2016/09/giveaway-by-busyratakiyudin.html

16. https://belogs.blogspot.my/2016/09/giveaway-by-busyratakiyudin.html

17. http://www.myideakini.com/2016/09/giveaway-by-busyratakiyudin.html

18. http://ombakbergigis.blogspot.my/2016/09/giveaway-by-busyratakiyudin.html

19. http://littlesnorlax.blogspot.my/2016/09/giveaway-by-busyratakiyudin.html

20. http://ciklapunyabelog.blogspot.my/2016/09/giveaway-by-busyratakiyudin.html

21. http://www.kasihjuju.com/2016/09/giveaway-by-busyratakiyudin.html

22.http://adna2029.blogspot.my/2016/09/giveaway-by-busyratakiyudin.html

23. http://nrjan.blogspot.com/2016/09/giveaway-by-busyratakiyudin.html

24. http://www.cekgunorazimah.com/2016/09/giveaway-by-busyratakiyudin.html

25. http://www.mariafirdz.com/2016/09/giveaway-by-busyratakiyudin.html

26. http://jombercontest.blogspot.my/2016/09/giveaway-by-busyratakiyudin.html

27. http://mulan-sahbanu.blogspot.my/2016/09/giveaway-by-busyratakiyudin.html

28. http://www.sayidahnapisah.com/2016/09/giveaway-by-busyratakiyudin.html

29. http://loveyoucontest.blogspot.my/2016/09/giveaway-by-busyratakiyudin.html

30. http://akuhanyagadiskampung.blogspot.my/2016/09/giveaway-by-busyratakiyudin.html

31. http://azlanrumadibloglist.blogspot.my/2016/09/giveaway-by-busyratakiyudin.html

32. http://jnjikita.blogspot.my/2016/09/giveaway-by-busyratakiyudin.html

33. http://www.kisahsidairy.com/2016/09/giveaway-by-busyratakiyudin.html

34. http://muslimahsejati96.blogspot.com/2016/09/giveaway-by-busyratakiyudin.html

35. http://the-fadedd.blogspot.com/2016/09/giveaway-by-busyratakiyudin.html


bagi sesiapa yang belum join boleh la join ye sebelum tarikh tutup pada 30 sept ni >> Giveaway by Busyratakiyudin

* if link blog korang aku tercicir untuk masukkan just inform pada aku kay. 


Read More

Friday, September 23, 2016

Giveaway by BusyraTakiyudin

Hai semua..


Hari ni aku nak lancarkan giveaway yang berbentuk hadiah cash RM20 kepada seorang pemenang. tapi bagi semua peserta yang join, aku akan masukkan link blog korang dalam blog aku. boleh la senang2 aku blogwalking nanti. 


Syarat-syaratnya:

1. Follow this blog

2. Like fanpage busyratakiyudin

3. Follow G+ google (di sidebar)

4. Tuliskan kekurangan blog ini (dari segi penulisan / halaman blog / ataupun apa saja yang membolehkan aku perbetulkan apa yang kurang di blog ini) *tak perlu panjang, satu ayat dah mencukupi*

5. Linkkan banner ke giveway ini


Itu saja syaratnya. mudah saja kan? so. jom ramai2 join. korang pun boleh sesama blogwalking nanti. jika giveaway ini dapat sambutan. aku akan up kan lagi duit ke RM50 untuk giveaway yang akan datang kelak. InshaAllah blog ini akan mengadakan apa-apa giveaway berbentuk cash.  


*Senarai peserta akan diupdate dari semasa ke semasa. thank you

TAMAT!!

Read More

Wednesday, September 21, 2016

Beauty Box Giveaway by Sally Samsaiman!


aku memang seorang yang tak pandai nak makeup, setakat letak lipstik, blusher and bedak tu boleh la. hehe. tapi keinginan untuk ada set kecantikan tu memang menggunung sangat. sebab tak pernah ada semua tu. mana tau kan ada rezeki nak dapat beauty box dari Sally. satu produk kecantikan yang aku pakai dan sangat2 suka adalah Ellfie Beauty. krim malam, krim siang dan cleanser. di mana2 mesti bawak dalam beg. benda wajib. 

siapa berminat untuk join boleh klik pada banner!

Read More

Tuesday, August 16, 2016

GIVEAWAY TUNAI RM200 BY ELIHJAPAHAR.COM

Hai.. lama sangat tak join mana-mana contest. dan hari ni terdetik nak join contest yang dianjurkan oleh elihjapahar


mudah dan senang saja untuk join contest ni. sebabnya tak banyak rules nak follow. so bagi sesiapa yang tengah free tu boleh lah join this contest. 

Read More

Tuesday, January 19, 2016

Giveaway Cash RM500 Jan 2016 by Emas Putih

Giveway January Cash RM500 by Emas Putih|  Salam. Dijemput join GA uzu ni. GA pertama untuk tahun 2016.  Sila tekan banner kalau nak join GA ini. Terima kasih.
[Tekan Banner Di Atas Untuk Join]
Ini ada satu produk baru yang membantu menghilangkan jerawat dalam masa 24 jam iaitu REFINITY Acne Hydrogel ! Ada 6 sebab kenapa anda perlu mencuba hilangkan jerawat anda dengan cepat iaitu :

1. PANTAS BERTINDAK
Formulasi Acne Hydrogel FOKUS pada rawatan jerawat dan bekas jerawat bagi menjadikan wajah anda kembali licin bersih berseri.

2. SENANG & MUDAH
Hanya sapu 2 kali sehari dan tunggu hasilnya. Cepat meresap dan kering tanpa rasa kesan minyak.
3. SESUAI UNTUK KULIT SENSITIF
Tidak seperti produk lain di pasaran, Acne Hydrogel diperbuat dari bahan herba Asli yang sangat efektif dalam rawatan jerawat dan bebas dari bahan kimia. Oleh itu, ia sangat sesuai untuk semua jenis kulit termasuk kulit sensitif.

4. PENGIKTIRAFAN
Diluluskan oleh Kementerian Kesihatan Malaysia (NOT151105679K) dan Persatuan Pengguna Islam Malaysia (PO-BMF-PPIM01407). Diyakini halal dan dijamin keberkesanannya.

5. 98% PENGGUNA BERPUAS HATI
Hampir 10,000 botol dijual setiap bulan dan hampir kesemua pengguna berpuas hati dengan kesannya. Setiap hari kami menerima testimoni positif dari pengguna.
Sesiapa yang berminat boleh dapatkan REFINITY Acne Hydrogel di http://refinity.com.my/ . Hilangkan jerawat anda semudah A B C dan sepantas kilat dalam masa 24 jam !! 

Harga  : RM70 sebotol / 2 botol RM130 *hargapromosi*
SMS / WhatsApp : ‘CLEAR’ ke  019-544 3000

Giveaway January2016 Cash RM500 by Emas Putih disponser oleh Emas Putih , dan Refinity Malaysia. Terima kasih kerana join GA ini :)

Read More