Showing posts with label hariraya. Show all posts
Showing posts with label hariraya. Show all posts

Tuesday, July 04, 2017

OOTD RAYA AIDILFITRI 2017 #TEAMRAYABIRU

Hai..

Raya tahun ni macam biasa beraya masih dalam status singleee.. masih dalam mencari sesuatu yang tak pasti.. hahaha. jiwanggg! yela maksud aku tu, aku masih beraya dengan mak ayah lagi. rumah jadi sepi sikit raya pertama sekarang ni, sebab akak2 semua dah berkahwin.. tinggal aku dengan adik ja. tu pun adik lelaki. habis paksa mintak tolong kemas rumah.. haha. nasib la tolong jugakk.. lambat rasanya aku update pasal entri raya tahun ni tapi still boleh kan? raya tahun ni aku berbaju biru gelap. selalunya aku pilih warna2 pastel tapi raya kali ni aku pilih warna yang wau wau sikit. terang! dengan tudung warna kuning! haha. eh kesah pulak aku orang nak cakap apa. hehe

Read More

Friday, June 16, 2017

3 CARA MUDAH HILANGKAN LINGKARAN GELAP BAWAH MATA SEBELUM RAYA!!

Hai Assamalualaikum semua..


lebih kurang lagi seminggu kita nak raya kan? tolak jumaat sabtu, pejam celik pejam celik dahhh nak habis ramadhan.. cepatnya masa berlalu.. so, sebelum raya ni, mesti semua orang nak cantik gojes comel meletops kan?? semua nak cantik.. baju, kasut, tudung, dan yang paling penting, muka! yes! kalau muka lesu pagi raya tu, sia sia pakai baju cun2! haha.. part mana yang paling penting pada wajah kita? bagi aku, mata dan mulut.. itu first orang akan tengok kau, bila berjumpa.. tak kan tengok kening kot kannn.. hehe.. kalau mata korang tu, dah timbul lingkaran gelap tu, cepat2 la amalkan tips yang akan aku bagi ni.. sangat mudah.. tak perlu habiskan duit tapi korang hanya perlu amalkan saja..  InshaAllah, boleh try seminggu before raya ni.
Read More