Showing posts with label konvokesyen. Show all posts
Showing posts with label konvokesyen. Show all posts

OFFICIALLY GRADUATED! MAJLIS KONVOKESYEN UITM YANG KE 86

Assalamualaikum..


Salam jumaat untuk semua readers kesayangan aku! semoga jumaat kali ni adalah jumaat lebih baik dari jumaat lepas.. hari baik ni, aku nak share dengan korang, rasa happy nya aku bila aku dah secara rasminya grad! alhamdulillah.. setelah 2 tahun aku ambil degree dan ni lah masanya aku rasa happy, syok, best, tak terkata.. even masa panggil nama untuk naik ke pentas tu terlalu cepat dan tak sempat nak senyum **harap sangat gambar konvo atas pentas tak buruk!.. haha.. apa yang best sangat adalah bila aku rasa ada orang yang paling aku sayang tengok aku naik pentas! itu satu perasaan yang Ya Allahhh... mak ayah tengok aku ni masa aku naik pentas.. alhamdulillah aku boleh buat dorang tersenyum even tak da la dapat anc kan.. hehe

Penafian

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang ada di laman ini adalah dari tuan blog sendiri. Ia tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemilik asalnya. Sebarang print screen terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan blog sendiri. Pendapat tuan blog tidak semestinya kekal. Terima Kasih..

-Busyra Takiyudin-