Showing posts with label lazada. Show all posts
Showing posts with label lazada. Show all posts

PRODUCT REVIEW: MARY KAY BOTANICAL EFFECTS CLEANSING GEL

Hai, Assalamualaikum..

Mary Kay, cleansing gel, alovera, buah naga, botanical,

baru-baru ni, hadiah dari Lazada dah sampai ke rumah.. korang ingat tak Lazada ada bagi voucher pada pemenang contest, dan aku dah pilih 3 barang untuk voucher yang diberikan tu.. Alhamdulillah rezeki blogging.. even tak banyak yang dapat tapi cukup lah untuk reward pada diri sendiri.. dah la sepanjang minggu ni aku tak aktif langsung berblogging, serius rindu gila! so, hadiah pertama yang baru sampai adalah produk Mary Kay iaitu Botanical Cleanser! kenapa aku pilih cleanser? sebabnya cleanser yang selalu aku pakai dah habis. haha.. so aku rasa macam nak try produk dari Mary Kay.. sebelum beli tu, dah baca sehabis mungkin pasal cleanser ni, sesuai ke idok kannn.. hehe

Bau Aroma Nescafe White Coffee Pandan Menusuk Jiwa

Assalamualaikum..

Nescafe White Coffee Pandan

Malam ni terasa nak minum Nescafe White Coffee perisa pandan. Masa start letak nescafe ni dalam gelas dah bau dah aroma pandan dia tu.. haishh boleh lentok.. hehehe.. then letak air panas sikit, air masak sikit. kacau-kacau, letak ais! aku kurang sikit minum air panas. suka yang berais. memang kawww. 

Box of Joy LAZADA Online Revolution 2016 | Brands For All


Hai semua....siang tadi posmen datang rumah bawak kotak besar. dan aku dah boleh teka yang posmen pegang tu box of joy dari Lazada. yeayyy.. finally dapat jugak. ingatkan Lazada dah lupa kita. hehe.. thanks Lazada Malaysia! 

sempena Online Revolution ni macam-macam korang boleh shopping. memang banyak sale yang Lazada buat. So, korang dah shopping apa-apa ke? bagi yang belum tu jagan risau masih ada lagi masa sebab sale ni selaam sebulan tau. dari 11.11 - 12.12 (2016) bertemakan "Brands for All". memang semua barang dalam website shopping Lazada ni sesuai untuk semua generasi. 

Black Friday/ Cyber Monday Sale di Lazada diskaun sehingga 90%

Hai,


Hari ni aku dekat hospital saja sepanjang hari. akak aku selamat melahirkan baby girl.. alhamdulillah. aku dah dapat anak buah yang kedua. sebab tu la tak sempat nak buka lappy dan buka blog tercinta ni. hee. so malam ni baru sempat nak buka. then maknanya aku dah terlambat sehari untuk bagitau semua yang Lazada ada buat sale sampai 90% diskaunnnnn!!!. tapi belum terlambat untuk korang shopping dan habiskan duit!! :p macam-macam barang yang korang boleh pilih daripada 4 kategori utama. jom tengok di bawah!

1. Beauty Fanatics

Lazada Affiliate Exclusive: Honor 8 Creative Blogging Contest

Hai semua!

ada good news ni. cepat2 get ready untuk update entri baru. Lazada Affiliate telah melancarkan satu contest untuk semua blogger di Malaysia. bagaimana caranya untuk join contest ni? mudah saja. ikut step di bawah. 




Berikut adalah detail peraduan:

Tajuk Entri Blog: 8 Reasons to Get an Honor 8
Bahasa: Bahasa Inggeris / Bahasa / 中文
Memenangi Kriteria: Kreativiti dan Kandungan (dipilih oleh Huawei dan Lazada Team)





Hadiah: 2 x Honor 8 (64 GB & 32GB)

Syarat:
1. Terbuka kepada Blogger Malaysia SAHAJA
2. Review yang akan di post pada September 26, 2016
3. Review mesti termasuk link affiliate yang di linkkan ke page produk di Lazada
4. Review mesti termasuk detail Lazada MYCyberSale 
5. Blogger mesti menyertai Program Lazada Affiliate.


Sila isikan borang ini untuk mengesahkan penyertaan anda > Borang Penyertaan

Selamat mencuba semua! mana tau kali ni rezeki korang kan! 

Penafian

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang ada di laman ini adalah dari tuan blog sendiri. Ia tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemilik asalnya. Sebarang print screen terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan blog sendiri. Pendapat tuan blog tidak semestinya kekal. Terima Kasih..

-Busyra Takiyudin-