Showing posts with label luggage. Show all posts
Showing posts with label luggage. Show all posts

Friday, July 14, 2017

Shopping di SgShop dengan Voucher RM 900!

Hai semuaa..


Setelah dekat sebulan menunggu barang yang aku shopping di SgShop akhirnya sampai jugakkk. fuhhh! Kenapa jadi lambat? haaa ada beberapa perkara yang membuatkan proses barang sampai ke rumah jadi lambat.. Sebelum aku terlupa, bagi yang belum mengenali apa itu SgShop, meh sini aku nak explain.. SgShop adalah satu website jual beli barang dari luar negara iaitu negara China.. Semua barang di dalam website SgShop ni, dijual dengan harga tak masuk akal, iaitu sangat lah murah! Macam2 yang korang boleh tengok dan jelejah di website SgShop.. Barangan yang dijual adalah lebih kurang barangan Lazada, Nile, Zalora dan sebagainya. Cuma bezanya disini ia lebih murah dari website Malaysia.
Read More