Showing posts with label namecard. Show all posts
Showing posts with label namecard. Show all posts

Monday, July 10, 2017

TEMPAHAN 800 KEPING BIZ CARD FARAH OPTOMETRIST

Hai semua.


alhamdulillah, siap akhirnya tempahan biz card dari akak Farah kedai cermin mata.. dia tempah sebanyak 800 keping iaitu 8 box biz card.. dia request nak warna tema hitam dan merah, katanya fanatik dengan warna tu.. hehe. tak lupa jugak masukkan gambar orang pakai cermin mata.. design ni nak depan dan belakang.. Alhamdulillah dengan beberapa kali penukaran dia setuju dan terus proceed untuk print.. jenis material yang kak farah ni nak jenis matte biasa.. warna selepas print okay dan cantik.
Read More

Saturday, May 27, 2017

Tahniah pada Pemenang Giveaway Free Name Card by Busyra Takiyudin!

Hai semua..


Bismillah.. seperti yang dijanjikan, pagi ni aku akan umumkan 2 pemenang GA Free Name Card dan Top komentar yang setia mengomen di blog aku dari awal bulan 1 hingga akhir bulan ni.. aku ada hadiah misteri pada si dia.. Apa yang aku pernah bagi tau pada entri yang lepas, ada peserta yang tidak mengikut syarat yang ditetapkan.. jadi kalau nama korang terpilih by random pun, tidak akan dipilih oleh aku.. sebab aku pernah bagi tau yang kalau tak ikut syarat, nama tidak akan dipilih.. aku bukan marah ye.. hehe. tapi aku nak adil pada semua.. blogger lain boleh ikut syarat tapi kenapa tidak kita kan? Alhamdulillah pemilihan random.org memilih orang yang betul.. bila aku buka baca blog dorang, aku dapat rasa dorang tulis dari hati dan panjang berjelaa.. hehe. 
Read More

Saturday, May 13, 2017

Senarai Peserta Giveaway Free Name Card by Busyra Takiyudin

Hai semua..


hari ni baru sempat nak update senarai nama peserta yang join GA aku ni.. lambat aku update sedangkan GA dah start 1 hb hari tu lagi.. senarai nama peserta ni akan di update dari semasa ke semasa ye. supaya senang korang nak usha nama korang ada ke tidak dalam list.. nanti setiap pemenang akan dapat namecard aku jugak! so if korang rindu bolehlah usha name card aku ye.. *itu motif sebenar! hahaha.. kenapa aku nak bagi namecard aku? sebabnya aku nak habiskan name card lama ni.. then nak buat yang baru pulak! btw saja nak tunjuk name card holder baruuuu! hehe.. cantik tak? merah ang ang gitueww.. 
Read More

Wednesday, May 03, 2017

DESIGN & PRINTING BUSINESS / NAME CARD MURAH!!

Hai semua..

Seperti yang semua tahu, aku ada buka tempahan design dan printing.. if korang nak order banner, pvc counter, sticker, name/ business card, button badge, keychain, kad kenduri dan sebagainya.. boleh la order dekat aku.. harga murah dan FREE DESIGN! kita bagi awak-awak semua harga kasih sayang.. dalam entri kali ni aku nak share dengan korang pasal name/ business card! kualiti card memang cantik, jenis material adalah matte! kalau nak yang lagi lawa adalah spot uv la yang design tulisan timbul tu. yang tu mahal sikit lah.. haha. tapi bagi aku material matte dah cukup memadai.. so dekat bawah ni, aku bagi korang cuci mata tengok contoh design dulu!

giveaway, namecard, businesscard, freedesign, design, printing,
Read More

Monday, May 01, 2017

Giveaway Free Name Card by BusyraTakiyudin

Hai semua..


Bismillahirrahmanirrahim.. harini aku rasa nak start buat GA.. aku nak bagi namecard free pada pemenang yang bertuah yang join GA aku ni.. as blogger korang kena ada namecard, so senang la nanti kalau korang jumpa blogger lain boleh la pass2 namecard korang tu.. ala2 macam corporat gitueww.. haha. if yang belum ada namecard dijemput untk join dan kalau yang dah ada namecard pun boleh jemput join jugak.. mana la tau kan korang nak tambah koleksi namecard.. 2 orang pemenang akan aku pilih secara random.. syarat-syarat untuk join GA ni sangatlah mudah.. dan bagi sesiapa yang terpilih aku akan design kan namecard mengikut citarasa korang.. nak warna apa, nak design macam mana.. 
Read More

Monday, September 19, 2016

FREE NAME CARD DARI PIXAJOY DAH SAMPAI!!

Hai semua

tengah tengok tv tengahari tadi, tiba ada dengar bunyi hon dekat depan rumah. telefon dari number tak kenal pun tetiba call. eh sapa pulak ni. hehe. saja buat suspen. rupanya abang skynet. elehh kau! acah acah abang konon. eh memang la sebab barang aku dah sampai. jadi seronok la kejap. kahkah. satu ja nak puji skynet ni. perkhidmatan dia memang bagus sebabnya dia akan call kita dan tunggu kita dekat depan pintu rumah dengan setianya. haha. okay2.. sebenarnya barang free yang aku order dah sampai. yeay!! pixajoy memang baik hati.. sebab bagi name card free


dengan hasil design sendiri. eceh! tak da maknanya design sendiri, memang layout dah diberi oleh pixajoy, kita just edit letak pap! muka kita setepek dekat situ and jangan lupa detail diri. memang macam macam design yang disediakan. pixajoy akan print dan akan pos terus sampai ke rumah. ini adalah promosi yang dilakukan oleh pihak mereka. so, kena la cepat2. takut nanti promosi dah habis. kualiti name card ni memang power! cantik! licin! best sangat! harga asal name card ni adalah RM35 sekotak iaitu 100pcs. tapi kali ni aku hanya dapat percuma tapi cuma bayar untuk pos sahaja RM8. aku pasti ramai lagi blogger di luar sana yang dah buat name card dengan pixajoy. 



bagi sesiapa yang belum, jom buat name card free. nak tau macam mana? tengok di sini. Cara nak dapatkan Name Card dari Pixajoy

untuk pertama kalinya aku ada name card. yalah kan, aku malas nak buat sebelum ni, sebab bukannya nak guna sangat pun. cuma kali ni dah free kenapa nak lepaskan peluang kan. hehe. sapa nak bagi free. nanti nak bagi dekat korang la name card ni. simpan elok2 tau dalam koleksi blogger korang. haha. bajet2 femes! :p

thanks Pixajoy!! bai semua. jumpa lagi. 

Read More

Thursday, September 08, 2016

SIAPA NAK NAME CARD FREE 100 PCS??

Hai semua readers kesayangan!

siapa yang belum ada name card sendiri untuk blog korang? jom2 sama2 design kad sendiri dan terus dapat name card free okayyy. especially kepada blogger baru.. jangan cakap blogger baru, aku pun baru nak rasa ada name card sendiri. walaupun bukan blogger baru lagi, dah dekat 6 tahun berblogging. tapi blog still suam2 kuku lagi. hehe.. tak pernah nak ada mane card sendiri. 


kalau nak name card free tu moh ler ke sini pixajoy .. nanti ikut flow nya okay. semua kita design sendiri mengikut pilihan hati, nak letak gambar sendiri pun boleh. nantikan rupa name card aku ya. hehe. bai!

Read More