Showing posts with label namecardholder. Show all posts
Showing posts with label namecardholder. Show all posts

Saturday, May 13, 2017

Senarai Peserta Giveaway Free Name Card by Busyra Takiyudin

Hai semua..


hari ni baru sempat nak update senarai nama peserta yang join GA aku ni.. lambat aku update sedangkan GA dah start 1 hb hari tu lagi.. senarai nama peserta ni akan di update dari semasa ke semasa ye. supaya senang korang nak usha nama korang ada ke tidak dalam list.. nanti setiap pemenang akan dapat namecard aku jugak! so if korang rindu bolehlah usha name card aku ye.. *itu motif sebenar! hahaha.. kenapa aku nak bagi namecard aku? sebabnya aku nak habiskan name card lama ni.. then nak buat yang baru pulak! btw saja nak tunjuk name card holder baruuuu! hehe.. cantik tak? merah ang ang gitueww.. 
Read More