Showing posts with label onlineshopping. Show all posts
Showing posts with label onlineshopping. Show all posts

Friday, July 14, 2017

Shopping di SgShop dengan Voucher RM 900!

Hai semuaa..


Setelah dekat sebulan menunggu barang yang aku shopping di SgShop akhirnya sampai jugakkk. fuhhh! Kenapa jadi lambat? haaa ada beberapa perkara yang membuatkan proses barang sampai ke rumah jadi lambat.. Sebelum aku terlupa, bagi yang belum mengenali apa itu SgShop, meh sini aku nak explain.. SgShop adalah satu website jual beli barang dari luar negara iaitu negara China.. Semua barang di dalam website SgShop ni, dijual dengan harga tak masuk akal, iaitu sangat lah murah! Macam2 yang korang boleh tengok dan jelejah di website SgShop.. Barangan yang dijual adalah lebih kurang barangan Lazada, Nile, Zalora dan sebagainya. Cuma bezanya disini ia lebih murah dari website Malaysia.
Read More

Wednesday, May 31, 2017

Pemenang Giveaway Saya nak Shopping Credit RM1000 by Busyra Takiyudin

Assalamualaikum semua..



Alhamdulillah dah masuk hari ke lima kita puasa kan.. cepat jugak kan.. dah nak dekat seminggu dah.. macam mana puasa tahun ni? bersemangat nak bangun shaur ke tak? hehe.. okay lah, macam korang dah baca tajuk tu, dah sah sah la aku nak umumkan pemenang Giveaway Saya Nak Shopping Credit RM1000 by Busyra Takiyudin.. GA yang aku adakan ni hanya sekejap saja, tak sampai sebulan pun.. ye la kan, aku nak korang boleh shopping di SGShop before raya! macam biasa aku dah usha2 semua link peserta yang join GA ni, okay lah.. jom kita tengok senarai peserta yang join!
Read More

Monday, January 23, 2017

Chinese New Year Megasales @ www.nile.com.my

Hai semua..


Siapa nak angpau sempena Chinese New Year ni? sila angkat tangan! hehe. sesiapa ja boleh dapat angpau ni, sebab nile.com.my nak bagi angpau pada sesiapa yang join contest ni. mana tau rezeki korang kan? berapa banyak tu Nile nak bagi? RM1000 okayyyy.. tak nak ke uolsss. haha. 

RM300 Duit Raya x 1 pemenang
RM200 Duit Raya x 2 pemenang
RM100 Duit Raya x 3 pemenang
Read More

Tuesday, January 03, 2017

Jimat belanja dengan Kupon Diskaun Online Shopping!!


Hai semua.. Sekarang ni kan tengah musim sale habis-habisan. Korang yang suka online shopping tu selalu terjah ke website shopping apa? aku ni jenis kalau dah berkenan dengan satu barang dekat online shopping memang tak boleh nak tahan. hehe. tapi kadang tu mahal, apa yang aku nak beli. target harga rm50, then tengok2 pada harga dah rm70 pulak. dalam hati ni terfikir tak ada diskaun ke? huhu
Read More

Wednesday, December 21, 2016

10 Produk Kegemaran yang perlu beli dari Ezbuy!

Hai..


hujung2 tahun ni banyak pulak sales! dan bila sebut pasal shopping ni, aku bukan lah seorang yang kaki shopping! tapi di sebabkan aku tertarik dengan satu website ni, terus jadi gila shopping! haha. seriously! barangnya yang murah dan mudah untuk shopping disini. maklum la kan. aku ni bukan suka sangat nak shopping di mall. baik shopping depan laptop ja. santai, mudah dan cepat! semua di hujung jari runcing aku! hahaha.. perasan jari cantik! eh, apa website yang aku maksudkan tu? Ezbuy! mesti korang familiar kan? tapi bagi yang belum tau pasal ni, meh sini aku nak cerita kan sedikit sebanyak tentang laman ni..
Read More