Showing posts with label ootd. Show all posts
Showing posts with label ootd. Show all posts

Tuesday, July 04, 2017

OOTD RAYA AIDILFITRI 2017 #TEAMRAYABIRU

Hai..

Raya tahun ni macam biasa beraya masih dalam status singleee.. masih dalam mencari sesuatu yang tak pasti.. hahaha. jiwanggg! yela maksud aku tu, aku masih beraya dengan mak ayah lagi. rumah jadi sepi sikit raya pertama sekarang ni, sebab akak2 semua dah berkahwin.. tinggal aku dengan adik ja. tu pun adik lelaki. habis paksa mintak tolong kemas rumah.. haha. nasib la tolong jugakk.. lambat rasanya aku update pasal entri raya tahun ni tapi still boleh kan? raya tahun ni aku berbaju biru gelap. selalunya aku pilih warna2 pastel tapi raya kali ni aku pilih warna yang wau wau sikit. terang! dengan tudung warna kuning! haha. eh kesah pulak aku orang nak cakap apa. hehe

Read More

Sunday, December 11, 2016

Outfit of the day - pastel colors

Hai..

hari ni keluar ambik angin dengan kawan sekolah. makan2 borak2 ja. aku kalau keluar lebih pilih makan lagi dari shopping. hehe. biar habis duit dengan makan lagi ok. so entri kali ni sesaja nak share dengan korang outfit aku hari ni. warna pastel! aku memang minat gila warna pastel. dan aku tak berapa suka warna terang2. mungkin tak sesuai dengan muka kot. haha. selain pakai jeans aku suka pakai palazzo! dipadankan dengan shawl or bawal kosong. 
Read More