Showing posts with label productreview. Show all posts
Showing posts with label productreview. Show all posts

PRODUCT REVIEW: MARY KAY BOTANICAL EFFECTS CLEANSING GEL

Hai, Assalamualaikum..

Mary Kay, cleansing gel, alovera, buah naga, botanical,

baru-baru ni, hadiah dari Lazada dah sampai ke rumah.. korang ingat tak Lazada ada bagi voucher pada pemenang contest, dan aku dah pilih 3 barang untuk voucher yang diberikan tu.. Alhamdulillah rezeki blogging.. even tak banyak yang dapat tapi cukup lah untuk reward pada diri sendiri.. dah la sepanjang minggu ni aku tak aktif langsung berblogging, serius rindu gila! so, hadiah pertama yang baru sampai adalah produk Mary Kay iaitu Botanical Cleanser! kenapa aku pilih cleanser? sebabnya cleanser yang selalu aku pakai dah habis. haha.. so aku rasa macam nak try produk dari Mary Kay.. sebelum beli tu, dah baca sehabis mungkin pasal cleanser ni, sesuai ke idok kannn.. hehe

PENAWAR RABUN HANYA DENGAN 2 SUDU TRI-PEARL EYECARE SETIAP HARI!

Hai readers ku!


Zaman sekarang ni makin ramai yang ada masalah rabun.. tak kisah la rabun dekat ke jauh ke.. dan aku sendiri memang ada masalah rabun jauh.. dalam kelas tu terkadang terpaksa pakai sebab tak nampak.. bila drive malam kena pastikan spec sentiasa ada! kalau tak pakai pandangan jadi kabur, kan bahaya tuuu.. aku jenis yang rimas bila pakai spec.. ramai yang rabun diluar sana yang memilih untuk pakai lens (ini aku fokuskan pada yang alami masalah rabun ye.. yang pakai lens suka2 tu terpulang lah.. hehe. kenapa aku beria sangat nak cerita pasal masalah rabun ni? sebabnyaaa aku dah jumpa penawar untuk penyakit rabun ni dan aku tak nak lah guna sorang2.. so apa salahnya aku share dengan korang, mana tau berkat dan doa mata korang yang rabun tu akan okay sikit demi sikit..

Penafian

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang ada di laman ini adalah dari tuan blog sendiri. Ia tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemilik asalnya. Sebarang print screen terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan blog sendiri. Pendapat tuan blog tidak semestinya kekal. Terima Kasih..

-Busyra Takiyudin-