Showing posts with label rayaaidilfitri. Show all posts
Showing posts with label rayaaidilfitri. Show all posts

Resepi Daging Dendeng Penambah Selera Makan

Hai.. 


mesti semua dah kenyang kan, sebab dah penuh dengan segala macam makanan dalam perut tu.. hehe. esok korang nak masak apa pulak? mesti tak tau lagi kan nak masak apa.. so, apa kata korang cuba resepi daging dendeng pulak.. serius sedap, bagi sesiapa yang peminat lauk2 kering, boleh la cuba.. makan dengan nasi panas2, bukan saja berselera time berbuka, sahur pun tambah nasi 2 kali nanti.. resepi ni sangat mudah dan simple. resepi ni pelbagai tau, bukan hanya boleh makan dengan nasi tapi boleh jugak masak untuk raya nanti, makan dengan ketupat atau lemang.. bahan2 ni InshaAllah semua ada dekat rumah korang.. kalau tak ada pun, gi je la beli, tak mahal pun bahan-bahannya.. hehe. jangan tengok pada warna je okayyy, hitam bukan sebarang hitam.. haha. okay meh, ikut step memasak daging dendenggg!

Penafian

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang ada di laman ini adalah dari tuan blog sendiri. Ia tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemilik asalnya. Sebarang print screen terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan blog sendiri. Pendapat tuan blog tidak semestinya kekal. Terima Kasih..

-Busyra Takiyudin-