Showing posts with label shoppingcredit. Show all posts
Showing posts with label shoppingcredit. Show all posts

Giveaway Busyra Takiyudin: Saya Nak Shopping Credit RM1000!!

Assalamualaikum..

giveaway, Featured, shoppingcredit, blogger, voucher,

Hai semua.. untuk entri kali ni aku ada good news untuk korang! aku nak bagi shopping credit bernilai RM100 kepada 10 orang pemenang! so, harini aku nak lancarkan satu giveaway simple!.. belum habis lagi GA aku yang first, dahh nak lancarkan GA baru.. tamak betul! hehe. okay, syarat-syaratnya akan aku bagitau di bawah nanti ye.. Shopping credit ni adalah tajaan dari SGshop Malaysia! tapi semua pemilihan pemenang adalah random dari aku sendiri.. korang boleh usha2 dulu website tu, then mana tau ada yang berkenan, boleh la join GA aku ni ye.. apa yang best pasal SGshop ni adalah semua barangnya murah! dengan shopping credit yang korang akan dapat nanti, boleh beli macam-macam!. okay lah malas nak explain banyak2 sebab korang mesti excited nak join kan?

Penafian

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang ada di laman ini adalah dari tuan blog sendiri. Ia tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemilik asalnya. Sebarang print screen terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan blog sendiri. Pendapat tuan blog tidak semestinya kekal. Terima Kasih..

-Busyra Takiyudin-