Showing posts with label voucher. Show all posts
Showing posts with label voucher. Show all posts

Giveaway Busyra Takiyudin: Saya Nak Shopping Credit RM1000!!

Assalamualaikum..

giveaway, Featured, shoppingcredit, blogger, voucher,

Hai semua.. untuk entri kali ni aku ada good news untuk korang! aku nak bagi shopping credit bernilai RM100 kepada 10 orang pemenang! so, harini aku nak lancarkan satu giveaway simple!.. belum habis lagi GA aku yang first, dahh nak lancarkan GA baru.. tamak betul! hehe. okay, syarat-syaratnya akan aku bagitau di bawah nanti ye.. Shopping credit ni adalah tajaan dari SGshop Malaysia! tapi semua pemilihan pemenang adalah random dari aku sendiri.. korang boleh usha2 dulu website tu, then mana tau ada yang berkenan, boleh la join GA aku ni ye.. apa yang best pasal SGshop ni adalah semua barangnya murah! dengan shopping credit yang korang akan dapat nanti, boleh beli macam-macam!. okay lah malas nak explain banyak2 sebab korang mesti excited nak join kan?

PRINT GAMBAR MURAH DAN CANTIK DENGAN DROPRINT

Hai semua..


sesiapa dekat sini suka print gambar dan simpan buat kenangan? kalau sama kita geng! hehe.. bagi aku kan, kalau kita asyik snap pic banyak-banyak tapi last sekali terpaksa delete sebab banyak sangat gambar, so apa kata korang print gambar korang tu dan simpan. banyak tau sebenarnya boleh buat dengan gambar yang korang dah print nanti.. dan tak ada la phone korang pun nak hang tetiba kannn, sebab berat sangat dengan gambar-gambar selfie korang tu. hehe.. okay ke kalau print gambar? last sekali simpan jugak! ehhh,, korang boleh buat macam-macam tau lepas print tu, hari-hari korang boleh tengok memori korang yang lepas-lepas.. boleh letak dalam album, frame, boleh hias dekat dinding bilik (macam yang tengah trend sekrang tu) cantik tau! simpan dalam kotak ke.. macam-macam lah boleh buat..

Voucher RM100 dapat 4 Barang dari Lazada

Hai


Baru2 ni kan Lazada ada buat pelancaran Online Revolution, sales besar-besaran. yang murah gila tu! then setiap penyertaan blogger yang buat entri pasal tu akan di masukkan dalam list untuk menang voucher RM100 dari Lazada Malaysia. berapa orang yang terpilih aku tak sure. dan alhamdulillah aku salah seorang yang bertuah! lepas ja tau dapat voucher RM100 tu terus godek2 website Lazada! nak usha yang mana berkenan di hati. dah target nak ambil 4 barang bagi cukup RM100. so, barang2 dekat bawah ni la menjadi pilihan hati hakak!! :p

10 Produk Kegemaran yang perlu beli dari Ezbuy!

Hai..


hujung2 tahun ni banyak pulak sales! dan bila sebut pasal shopping ni, aku bukan lah seorang yang kaki shopping! tapi di sebabkan aku tertarik dengan satu website ni, terus jadi gila shopping! haha. seriously! barangnya yang murah dan mudah untuk shopping disini. maklum la kan. aku ni bukan suka sangat nak shopping di mall. baik shopping depan laptop ja. santai, mudah dan cepat! semua di hujung jari runcing aku! hahaha.. perasan jari cantik! eh, apa website yang aku maksudkan tu? Ezbuy! mesti korang familiar kan? tapi bagi yang belum tau pasal ni, meh sini aku nak cerita kan sedikit sebanyak tentang laman ni..

Penafian

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang ada di laman ini adalah dari tuan blog sendiri. Ia tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemilik asalnya. Sebarang print screen terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan blog sendiri. Pendapat tuan blog tidak semestinya kekal. Terima Kasih..

-Busyra Takiyudin-