LAZADA BIRTHDAY BLOGGER CONTEST

Hai readers kesayangan!


Dah nampak tajuk tu kan, rasa-rasa excited tak nak join? apa yang bestnya tentang Lazada Birthday Blogger Contest ni? yang bestnyaaa adalah korang yang menang dalam contest ni akan dapat hadiah lumayan dari Lazada sempena birthday Lazada yang ke 5.. specialnya contest ini hanya terbuka kepada blogger sahaja.. lain-lain media sosial tidak diterima.. hehe. okay kejap! jangan terus nak tekan new post dulu tau sebelum baca entry aku ni sampai habis... haha. jangan la excited dulu nak join contest ni.. :p sabar-sabar.. untuk pengetahuan korang, bagi sesiapa yang kaki online shopping tu, Lazada ada buat Birthday Sale pada 22 Mac hingga 24 Mac 2017.. masa tu, korang boleh shopping habis-habisan ye.. ok penat dah menaip, baru intro, haha.. so aku nak mula menjawab 4 soalan yang diajukan oleh pihak Lazada Malaysia..

SHELL OUT MURAH DAN SEDAP DI DECO CAFE, AMAN CENTRAL ALOR SETAR

Hai..


siang tadi aku keluar dengan kawan ke Aman Central Mall semata-mata nak tengok Syurga yang tak dirindukan 2.. betul orang cakap menangis satu panggung wayang.. haha. :p ..then lepas tu singgah di Deco Cafe, Aman Central untuk rasa sedap ke tak shell out dekat situ.. pernah dengar orang cakap sedap jugak.. so time tu memang kena sangat, lepas keluar dari tengok wayang pukul 2.30.. so sempat lagi nak order shell out sebab dia ada pakej kalau makan time lunch.. dari pukul 12 sampai 3 petang.. time masuk ke Deco Cafe tu ada 3 family dan pasangan yang tengah makan.. fuh tengok dorang makan memang berselera.. tak cakap bayak dah, terus tulis order!. sebab time tu pun memang tengah lapar.. siapa suruh masuk wayang dulu baru nak makan.. padahnya tanggung sendiri.. haha.

SEGMEN "HASRUL HASSAN BANTU TRAFIK BLOG MEROKET"

Segmen Hasrul Hassan Bantu Trafik Blog Meroket

Hai semua, bila ternampak post dari blogger Hasrul Hassan, aku terus klik new post untuk join segmen ni.. bagi aku blog Hasrul Hassan adalah salah satu blog sifu dalam dunia blogging ni.. bermacam entri yang menarik dalam blognya.. bukan tu saja, (pageview) pv blogger Hasrul Hassan ni memang superb tinggi! siapa tak nak dapat trafik blog macam tu kan.. hehe.. so, bila nampak entri dari blogger Hasrul Hassan, memang satu peluang besar bagi aku. InshaAllah, pv akan meningkat.. kalau pv tak naik dalam sehari tu, rasa lemau sangat.. kemana la pv aku untuk hari ni.. pv la yang buatkan setiap blogger lagi bertambah semangat untuk berblogging.. 

Penafian

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang ada di laman ini adalah dari tuan blog sendiri. Ia tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemilik asalnya. Sebarang print screen terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan blog sendiri. Pendapat tuan blog tidak semestinya kekal. Terima Kasih..

-Busyra Takiyudin-